Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Η απίστευτη πολιτική ανωριμότητα των νεοκομσομόλων του Συνασπισμού, ο Δεκέμβρης και ο έρωτας που δεν κρύβεται


Συζητάμε συχνά μεταξύ μας για την έλλειψη πολιτικής εμπειρίας και τα τραγικά λάθη που η νέα γενιά της Κουμουνδούρου φορτώνει στις πλάτες του Συνασπισμού.

Γράφουμε πολλοί για ακατάλληλα άτομα που βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης και στρέβλωσαν το μήνυμα της ριζοσπαστικής αριστεράς στην κοινωνία.

Για την αφέλεια των παλαιοτέρων που νομίζουν ( ακόμα; ) ότι δεν μπορεί τα πράγματα να είναι τόσο άσχημα..

Για την προϊούσα έλλειψη δημοκρατίας στο κόμμα της ανανέωσης που κινδυνεύει να υποταχθεί ολοκληρωτικά στις μεθοδεύσεις της αριστερίστικης ομάδας γύρω από τον υπεύθυνο τύπου που κρατά πολιτικά όμηρο τον ίδιο τον νέο πρόεδρο πράττοντας στο όνομά του..

Όμως..

Τέτοια παραδοχή πολιτικής ανοησίας, αφέλειας και εγκληματικής ανωριμότητας δεν περιμέναμε από επίλεκτο μέλος της παρέας και προωθημένο επαγγελματικό στέλεχος του κόμματος (“διευθυντής internet” …)

Οι άνθρωποι νοιώθουν τώρα …προδομένοι από τους μπάχαλους!

Ομολογούν την συμπόρευσή τους- «ένα χρόνο τώρα» -με τους αντιεξουσιαστές των τυφλών βιαιοτήτων θεωρώντας τους «κίνημα από τα κάτω»!

Λυπούνται που μετά τα τελευταία μπάχαλα ξαναμπαίνουν «διαχωριστικές γραμμές» ανάμεσά τους!

Νοιώθουν την επείγουσα πια ανάγκη ανοιχτής πολιτικής καταδίκης της τυφλής βίας μετά την έντονη κατακραυγή που έρχεται από κάθε πλευρά σαν «επιστροφή στο ιδεολογικοπολιτικό μαντρί»!

Θαυμάστε διαπιστώσεις :

“Προδίδουν την συντροφικότητα και την αληλεγγύη που αναπτύχθηκε όλο αυτό τον χρόνο.”

“Λίγους μήνες νωρίτερα δεν δίστασαν να επιτεθούν σε πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες συμπορέφθηκαν πολιτικά το Δεκέμβρη.”

Αν το μεγάλο όφελος ήταν το άνοιγμα των διαδικασιών, το σπάσιμο των διαχωριστικών γραμμών και η ανάπτυξη κινημάτων απο τα κάτω, αυτό τώρα προδίδεται.”

“ Παράδοξο δε, για έναν αντι-ιεραρχικό χώρο να υιοθετεί μεθόδους ΚΚΕ”

Για ελευθερία μιλάει η Κούνεβα και αυτός ο πολιτικός χώρος θα έπρεπε μάλλον να ακούει καλύτερα απο όλους μας τι εννοεί.”

Μήπως παιδιά είσαστε σε λάθος πολιτικό χώρο; Τέτοια λατρεία πια στους «αντι-ιεραρχικούς» μπάχαλους από τον ιεραρχικότατο και καλοπληρωμένο διευθυντή internet της Κουμουνδούρου! Τόσο κλάμα για την συντροφικότητα και την αλληλεγγύη που χάθηκαν…ένα συννεφιασμένο απόγευμα στην Κάνινγκος…

Τόσος έρωτας..

Δείτε περισσότερα:

http://tsimitakis.wordpress.com/2009/05/11/giatinkounevakaitisakrotites/

6 σχόλια:

  1. Έ προς Θεού! Δεν είναι όλη η νέα γενιά του Συνασπισμού τα λαμόγια της που μετά ακριβώς τα έδρανα στο Έσεξ, κατσικώθηκαν στις καρέκλες της Κουμουνδούρου και το παίζουν κι ..επαναστάτες χωρίς αιτία!
    Τί επαναστάτες δηλαδή, κάμπιες του γλυκού νερού σαν κάτι Τσιμητάκηδες που επειδή έκανε "ανταποκρίσεις απο το ..μέτωπο" στα Δεκεμβριανά έχρισε εαυτόν Τσε Γκεβάρα κι έχει και πολιτική άποψη ενώ δεν έχει κλείσει ένα χρόνο στον ΣΥΝ. Τότε χρυσέ μου τι να πούνε κι οι πολεμικοί ανταποκριτές στην Παλαιστίνη;
    Και καλά ο Κορωνάκης τουλάχιστον συμμετείχε και σε πραγματικά γεγονότα στην Ιταλία, Γερμανία κλπ. ο Τσιμιτάκης απο πότε αλήθεια έγινε αριστερός; Απο τότε που έκανε συνέντευξη στον Τσίπρα;
    Για τον άλλον υπερεπαναστάτη πάλι με το σκουλαρίκι-που μάλλον σε ματσό πειρατή φέρνει...ξέρει αυτός- η Βρετανία δεν του δίδαξε τόσο σε επίπεδο Πανεπιστημιακό, του έμαθε άλλα κόλπα μάλλον(ξέρει αυτός). Σήμερα είναι από τα πιο κολλημένα μυαλά στον ΣΥΝ, με μια αφόρητα ξύλινη γλώσσα, που αντί να πείσει απωθεί απίστευτα, άσε που είναι σαν ποντικομαμή.
    Καλά που τον βρήκε ο Τσίπρας ήθελα νάξερα δεν υπάρχει άλλος;
    Και δεν σκέφτηκε ότι αυτός ο σκοτεινός τύπος που σήμερα είναι εκπρόσωπος Τύπου, ενός υποτίθεται σύγχρονου κόμματος με αρκετούς νέους ψηφοφόρους απωθεί το νεαρό ακροατήριό του γιατί όντως μιλάει σαν Κνίτης ενώ όταν του απαντάνε δεν σταματάει να μιλάει και δεν ακούει καν τον συνομιλητή του; Για πόσον καιρό θα έχουμε ακόμα αυτόν τον κομπλεξικό τύπο να εκπροσωπεί τον ΣΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη, αλλά δεν ήξερα ότι ο πολιτικός χώρος του Συνασπισμού εκτρέφει Τριανταφυλλόπουλους. Όσο ζει κανείς μαθαίνει.

    Επειδή τυχαίνει να τον ξέρω, ο Ματθαίος α. έχει γυρίσει τον κόσμο σε εξαιρετικά επικίνδυνες αποστολές (ως δημοσιογράφος της Καθημερινής και συνεργάτης του Εξάντα), αν δεν κάνω λάθος της Παλαιστίνης συμπεριλαμβανομένης, αλλά και του Άτσεχ και του Ιράκ. β. Ήταν μέλος του Ρήγα, της ΑΚΟΑ, του ΣΥΝ, ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Είναι δε προσωπικός φίλος με τον Τσίπρα από την εποχή των μαθητικών καταλήψεων του 1991. Επίσης ουδέποτε έχρισε τον εαυτό του Τσε Γκεβάρα, από ότι ξέρω, και απλά διατηρεί μπλογκ όπου γράφει τις απόψεις του, κάτι που από όσο ξέρω επιτρέπεται ακόμα. Επίσης αυτός, σε αντίθεση με πλείστα όσα στελέχη του ΣΥΝ. *έχει* δουλειά, και θα μπορούσε να αδιαφορήσει τελείως, αν δεν είχε έναν (ανεξήγητο κατ΄εμέ - τι πας να μπλέξεις με τους Μίλτους του κόσμου αυτού - και είναι πολλοί στην Κουμουνδούρου και διατρέχουν τις τάσεις) κομματικό πατριωτισμό. Με αυτά και αυτά έξω από τον χώρο σας δεν είμαι σίγουρος σε τι διαφοροποιήστε από τον Κακαουνάκη και την Εσπρέσσο: καλύτερα να τα παρατήσει και ο Ματθαίος και να αρκεστεί στην δημοσιογραφία από το να μπλέξει με τους αριστερούς συκοφάντες.

    Ντροπή δηλαδή. Ας διαβάζουμε αυτά που επικρίνουμε πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί λέτε ρε παιδιά;Πληρώνει ο Συνασπισμός και πληρώνει και καλά; Να πάω κι εγώ τότε.. Φαντάζομαι όμως ότι θα χρειάζεται και μέσον..ά ρε Τσιμιτάκη είδες η γνωριμία με τον Τσίπρα; όλους τους δικούς του τους βόλεψε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια πως το μπαχαλιστάν έχει στοιχίσει πολύ στον Συνασπισμό. Απο την άλλη,είναι στα θετικά της Αριστεράς οτι προσπάθησε να πολιτικοποιήσει την εξέγερση.Σίγουρα τέτοια θέματα είναι δύσκολα και μπορούν να τα χειριστούν μόνο έμπειροι άνθρωποι και όχι άτομα που οι εμπειρίες τους περιορίζονται στο σχολείο και στο αμφιθέατρο.Γιατί τέτοιου τύπου κατάσταση μπορεί εύκολα να ξεφύγει.Όπως και έγινε.Κι όπως είχε γράψει ο Νίκος Γιαννόπουλος κάπου, "τελικά τις διαδηλώσεις τις καθοδηγούσαν οι μπάχαλοι".Κι όπως ανακατεύεται με τους μπάχαλους τον τρώει η Παπαρήγα κι ο Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε κάθε περίπτωση η διαφθορά και το βόλεμα στην αριστερά πρέπει να αντιμετωπίζεται ταχύτατα και καίρια. Η αριστερά είναι ένα γυάλινο σπίτι. Όλα πρέπει να είναι διαφανή και προσπελάσιμα. Ποιος έχει την τάδε θέση, γιατί, ποιος τον έβαλε, πόσο πληρώνεται, για πόσο καιρό κλπ Τα μέλη του Συνασπισμού πρέπει να γνωρίζουν ποια και πόσα επαγγελματικά στελέχη υπάρχουν και να ασκούν έλεγχο πάνω στην διάθεση των χρημάτων του κόμματος ώστε κανείς να μην μπορεί απλά να βολεύει τους "δικούς του". Όταν υπάρχουν τέτοια παρατράγουδα αδιαφάνειας και παρεϊστικης εξυπηρέτησης, τότε τα μέλη πληγώνονται κι απομακρύνονται. Κι όταν αυτό συνδυάζεται και με πολιτική ανεπάρκεια των ενόχων τότε απομακρύνονται και οι φίλοι και οι ψηφοφόροι..διπλό το κακό. Όλα λοιπόν στο φως αλλά θα παρακαλούσα και επώνυμα! Γνωριζόμαστε άλλωστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aγαπητέ ανώνυμε, μάλλον εσύ το παίζεις Τριανταφυλλόπουλος με τόσα στοιχεία του βιογραφικού του Τσιμιτάκη. Μόνο που όλα αυτά είναι παραμύθια που σε έβαλε ο κακομοίρης ο φίλος σου να πείς στο στημένο σχόλιό σου. Η μόνη αλήθεια είναι πως ο φίλος σου μπήκε εκεί μετα απο μεγάλο γλύψιμο στον Τσίπρα όσο για το οτι είναι ακριβοπληρωμένος και εγκάθετος άρα δεν έχει καμμία σχέση με την έννοια της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κόμμα του (όπως εσύ αναφέρεις) το ξέρει όλη η μπλογκόσφαιρα πλην εσού.
    Ωστόσο, πριν με κατηγορήσεις ως συκοφάντη διασταύρωσε πρώτα όσα λές και κυρίως σταμάτα να είσαι θύμα.
    Σε κάθε περίπτωση το θέμα του ποστ όσο και του σχολίου μου δεν ήταν ο φίλος σου αλλά η λαμογιοποίηση κάποιας παρέας στην Κουμουνδούρου στην οποία ελπίζω να μην ανήκεις κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU