Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Οι γυναίκες στην βουλή! Ναι αλλά ΠΟΙΕΣ γυναίκες;


Γράφει η φίλη Kassandra:

Μικρή περιήγηση στις προτιμήσεις και τα σχόλια των blogs σε κάποιες υποψήφιες των δύο μεγάλων κομμάτων.. Εξαιρούνται φυσικά οι άλλες άξιες, λιγότερο γνωστές..

Κατηγορία Α΄: «Σύζυγος Πασχάλη, ξαδέλφη Ραγκούση, κόρη..κλπ»

Κατεβαίνει στην Β΄Αθηνών η Άννα Νταλάρα.
Θα είμαι κακοήθης εάν αναρωτηθώ με ποια προσόντα; Ο Simatoros λέει:

Άννα Ραγκούση- Νταλάρα ξαδέλφη Γ. Ραγκούση

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ “ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ” ΤΗΣ ΝΔ … ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ “ΞΑΔΕΛΦΙΑ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ; Μιλάμε για την παρακάτω υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ η οποία είναι όχι μόνο “διπλά” … αλλά και “προκλητικά αντιφατική” αν λάβουμε υπόψη τα όσα καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Ραγκούσης στη ΝΔ “περί κουμπάρων “. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ … Η συγκεκριμμένη υποψήφια, δεν είναι απλά και μόνο γυναίκα του γνωστού τροβαδούρου Γ. Νταλάρα και "κωλοπετσωμένου" πια της πολιτικής και εξεγερμένης μισοκακόμοιρης κλάψας, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ Γ. ΝΤΑΛΑΡΑ … ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και “ανιαρότερου ” πολιτικού κατά την ταπεινή μου άποψη, που είχε ποτέ η Ελλάδα, κ . Γ. Ραγκούση.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΜΑ …ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ “ΠΡΑΣΙΝΟ” σαν μάρκετινγκ, σαν δημόσιες σχέσεις, και τώρα … σαν πολιτιστική “αρπαχτή” ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ .. Με απλά λόγια …. “Ο μισοκακόμοιρος λαός θα χεστεί για μια τετραετία στον Νταλάρα και τα ξαδελφάκια στο “τάληρο” απο τις συναυλίες και τις κρατικές επιδοτήσεις απο το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης..!” AYTO EINAI ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

Το Τρελλό Κουνέλλι λέει: Ωχ ...η γυναίκα του Πασχάλη υποψήφια με την ΝΔ!


Εδώ καράβια χάνονται... εξώγαμα αρμενίζουν... Σύμφωνα με το zougla.gr ( εκτός και αν της κάνει πλάτες ο Μάκης γιατί την έχει πανελίστρια ) θα είναι και πάλι υποψήφια της Ν.Δ όπως λέει στην Β' Αθήνας!
Και πιστεύει ότι με 15.000 σταυρούς που πήρε το 2007 και το 2004 θα βγει βουλευτής! Και μετά από τα όσα έχουν γίνει στα τηλεσκουπίδια με το εξώγαμο!
Αλλά πάντα υπάρχει ανοικτή η πόρτα του Καρατζαφέρη... Μια αγωγή για το εξώγαμο ( στιγμιαίο ) του Πασχάλη και θα είναι το πρωί στην Λόη και το μεσημέρι στην Σκορδά!

Άς μην ξεχνάμε και την περιβόητη δήλωσή της στην Ζούγκλα του Τριανταφυλλό ότι "έχουμε την πιο μαλακή αστυνομία του κόσμου"!

Κατηγορία Β΄: Οι "Κατεβαίνω γιατί βασικά είμαι μια Θεά!"

Το fimotro λέει: ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ!!

Σοφία Λουκέρη, υποψήφια με τη Ν.Δ. στην Α' Αθηνών.

Την έχει δει θεά. Κυκλοφορεί με mercedes 5.000 κυβικών στο κέντρο της Αθήνας!!! Μαυρίστε την...
Στον Τριανταφυλλόπουλο πάλι πήγε με ξεφτισμένο τζηνάκι και είπε ότι είναι φτωχή και πως αν εκλεγεί θα ζητήσει από τους άλλους φτωχούς βουλευτές ..(που τους βρήκε αλήθεια;) να συννενοηθούν και να ζητήσουν μείωση του βουλευτικού μισθού που είναι υψηλός..

Κατεβαίνει επίσης με την ΝΔ στην Κοζάνη η κα Ελσα Φωτιάδου:


Κατηγορία Γ’: Οι σταρ της τούρκικης σαπουνόπερας (κατά Νίκο Ζαχαριάδη)

Ζέτα Μπέλλου-Παπακωνσταντίνου, Ν. Δ, Β' Αθηνών


Το infoserres μας ενημερώνει για την υποψήφια στις Σέρρες με την ΝΔ πως: ''Δυσαρεστημένη'' η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά επειδή δεν έγινε υπουργός..


Σύμφωνα με παλαιό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ", στους «δυσαρεστημένους» για τη μη υπουργοποίησή τους στον προηγούμενο ανασχηματισμό, περιλαμβάνεται η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.
Το ρεπορτάζ, αναφέρει μεταξύ άλλων : «Ιδιαίτερα δυσαρεστημένη είναι Μαρία Κόλλια Τσαρουχά στις Σέρρες, που κατά κοινή ομολογία άξιζε να μπει στην κυβέρνηση αφού ήταν γυναίκα, καλή, συνεπής και εργατική βουλευτής, χαμηλών τόνων και με πολυετή εμπειρία».

9 σχόλια:

  1. Από το μπλογκ φελέκι
    Υποτίθεται ότι είναι τα νέα, λαμπερά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ θα κομίσουν ένα άλλο λόγο, μακριά από κλισέ και αβλαβείς γενικότητες. Αναφέρομαι στην κ. Άννα Νταλάρα που στο όνομα της σοσιαλδημοκρατικής χειραφέτησης επέλεξε το επίθετο του συζύγου της για να πολιτευτεί. Δήλωσε λοιπόν, σε συνέντευξη στο Βήμα (στην ερώτηση ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών: “[...] Αν θα βουλιάξουμε στην απάθεια, στη μισαλλοδοξία, στην απληστία, στον ρατσισμό και στην απανθρωπιά της νεοφιλελεύθερης νοοτροπίας τού “ο καθένας για την πάρτη του και οι υπόλοιποι να κόψουν τον λαιμό τους” [...]“

    Πολύ καλά τα λέει η σοσιαλίστρια κ. Νταλάρα. Θα τη συμβούλευα να τα συζητήσει και με τον “συμμετέχω παντού” σύζυγό της που μάλλον κοίταζε την πάρτη του στην περιβόητη “υπόθεση Νταλάρα”- Πανταγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασατε την κορη του Μπιθικωτση στη Β Αθηνας με την ΝΔ.Δηλωνει οτι ειναι λογοτεχνης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ δεν ξεχάσαμε μόνο την κόρη Μπιθικότση αλλά και πολλές άλλες.. Όπως για παράδειγμα την Αθηνά Μαλαγάρδη (κάπως έτσι την λένε) του Πασοκ που απειλεί να πάρει την πρωτοκαθεδρία της σέξι Καιλή στο ΠΑΣΌΚ αφού φωτογραφίζεται προεκλογικά με ντεκολτέ τύπου (αν δεν φαίνεται η ρόγα είναι οκ..)
    δείτε και μόνος σας με ποιό τρόπο θέλει να βελτιώσει -όπως διατείνεται-..την καθημερινότητά μας..
    http://www.xblog.gr/?p=12959

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ που τα λέμε αγαπητέ Χρήστο χίλια δίκια έχεις: Την ξέραμε αυτήν την τρελλοκόρη που αντάλασσε μηνύσεις με τον μπαμπά της αλλά μόλις ανακαλύψαμε ότι δηλώνει και ..ποιήτρια!
    Έχουμε και λέμε λοιπόν: Η Αθηνούλα θα βελτιώσει την καθημερινότητά μας και η Αννούλα θα της δώσει και ..ποίηση απο πάνω στους "κουρσάρικους καιρούς" που διανύουμε..
    Τί άλλο θέλετε;
    Θαυμάστε ποιητικό προεκλογικό οίστρο..
    «Ζητώ από κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα μαζί να προσπαθήσουμε για τους νέους ανθρώπους και την πολιτική, για ίσες ευκαιρίες, για την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, για το περιβάλλον του οποίου η προστασία είναι υποχρέωση και ευθύνη ΟΛΩΝ μας, για τον Πολιτισμό ώστε να «κοινωνήσουν» της Τέχνης τα «μαλάματα» τα νιάτα που με μάτια γεμάτα φως και πίστη ψάχνουν μέσα σε αυτούς τους κουρσάρικους και άγριους καιρούς μας, πρότυπα να στηριχτούν, να αγωνιστώ για την αξιοπρέπεια του σήμερα και του αύριο, για τη φροντίδα της τρίτης ηλικίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που ειναι ο Τζιμάκος να κράξει όπως αξιζει σε κάθε τυχαία μεσόκοπη ξανθιά που αποφασισε ότι πια ότι με το μανικιουρ, και το shoping ποσο πια να ασχοληθείς και το έριξε στο βουλευτιλίκι.

    Αν η Νταλάρα βγει (καλά η κυρια τάρανδος, συζθυγος του στιγμιαιου, ειναι παντελώς απιθανο), τότε συγνωμη αλλά ειμαστε άξιοι της μοιρας μας. Ε, τότε και πολύ μας πεφτουν οι Νταλαρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητη μου Κατερινα ,το ιδιο αναρωτιομουν και εγω.Που ειναι ο Τζιμακος?.Δεν πιστευω να "σεβεται"τις εκλογες και την ετυμηγορια του "κυριαρχου" λαου.Θα περιμενω να δω την σταση του, μετα τις εκλογες οταν η Νταλαρα γινει βουλευτης.
    Προς το παρον διαβαζω το Βlog σου και τα κειμενα σου ειναι ολα υπεροχα.
    Αλλα τι να πω εγω ,αφου το αναγνωρισε και η Αθηναια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΙΟ ΞΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΑΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ΄αυτές τις εκλογές συμμετέχει κι ο Νταλάρας...ΧΙ-ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Christo σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Και να κάνω και ένα ...update στις δραστηριοτητες της κ. Νταλάρα. Αγνωστο που, έχει βρει κινητά "βορειοηπειρωτών" και στελνει sms στα αλβανικά.
    Περαν όλων των άλλων, τους θεωρεί και ηλίθιους.

    Που στο διαβολο ειναι η ευαισθησία κάποιων ...σοσιαλιστών να της βάλουν χερι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU