Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Πανελλαδική ΣΥΡΙΖΑ: απευθείας μετάδοση των εργασιών...στο διπλανό δωμάτιο




(η παραπάνω εικόνα είναι στην πραγματικότητα ακίνητη παρότι δείχνει να κινείται. Πρόκειται για ένα οπτικό σφάλμα. Όπως αποδεικνύει η νευροφυσιολογία αυτό που "βλέπει" δεν είναι το μάτι αλλά ο εγκέφαλος. Την ίδια εικόνα παρουσιάζει και η Πανελλαδική του ΣΥΡΙΖΑ: ενώ μοιάζει να κινείται στην πραγματικότητα είναι ακίνητη - το μόνο που κινείται είναι οι μηχανισμοί στο διπλανό δωμάτιο. Η ίδια η Σύσκεψη είναι απλά μια κακοστημένη οφθαλμαπάτη συμμετοχής...)

Λεωνιδας Κυρκος: Να μπει τελος στο πειραμα του ΣΥΡΙΖΑ

Να μπει ένα τέλος στο «πείραμα» του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί για πρώτη φορά ευθέως ο Λεωνίδας Κύρκος, παροτρύνοντας τους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου να απαλλάξουν την Ανανεωτική Αριστερά από την καταστροφική της συνύπαρξη με το συγκεκριμένο «μόρφωμα» (συνέντευξη στα ΝΕΑ)



Αλέκος Αλαβάνος Σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση : αντιευρωπαϊστής, αντισυστημικός, συγκρουσιακός, αντιΜάαστριχ, κατά ΣΥΝ, υπέρ εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (ομιλία στην Πανελλαδική του ΣΥΡΙΖΑ)

10 σχόλια:

  1. Δημήτρης Βεντούρης28 Νοεμβρίου 2009 στις 9:12 π.μ.

    Ποιος θώρησε σαράντα αυγά σε μια βουρλιά δεμένα
    Και να ‘ναι και στο γάδαρο απάνω φορτωμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα.
    Πολυ ευφευρετική η απεικόνιση ως προς τον σκοπό και το νόημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης παραλείψαμε να ευχαριστήσουμε για το λινκ που μας έβαλες και ανταποδίδουμε αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Συμμορίτες
    "O Αστρολογικός χάρτης περιγράφει τον "τρόπο"και το "δρόμο" που θα ακολουθήσει η ΕΝΤΡΟΠΙΑ στην ανθρώπινη ύπαρξη, αν δεν βρεθεί και ασκηθεί η ελεύθερη βούληση."
    Πολύ μ΄αρέσει! Θάθελα μια χάρη: τον αστρολογικό χάρτη του ...Αλαβάνου γιατί μας έχει τρελάνει τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλή πετυχημένη η εικόνα και ο συμβολισμός που της δίνεις.
    Απ΄ ότι βλέπω, για να κινηθεί πραγματικά και να μη μοιάζει μόνο ότι κινείται, εκείνο που χρειάζεται είναι να αφαιρεθούν μερικά γρανάζια που κάνουν δύσκολη την κίνηση.
    Δεν χρειάζεται να είσαι μηχανικός για να το καταλάβεις. Απλή λογική χρειάζεται.
    Θα μου πεις: αυτό ακριβώς είναι που λείπει, κι εγώ θα συμφωνήσω.
    Την καλησπέρα μου και καλό ξημέρωμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έμαθα ότι ο κυρ Αλέκος πήγε και στην παρουσίαση του βιβλίου της μεγάλης Αλκμήνης του Ρήγα, και κατέθεσε τους χρησμούς του. Γραφικότητες που δεν αφορούν κανένα!
    Μετά πήγε στην Πανελλαδική για να πει τα ίδια,για νίκη στις εκλογές επειδή δεν φάγαμε πολλά γκολ, ευχολόγια, μαντεψιές, πρωτοπορείες του Δεκέμβρη που σκόρπισαν το Γενάρη, εργατικούς Δεκέμβρηδες, αλλά που είναι οι επαναστατημένοι εργάτες να τους δούμε και μεις; για κυβέρνηση που είναι στις Βρυξέλλες, λες και δεν υπάρχει ντόπιος καπιταλισμός και οι πολιτικοί εκφραστές του και άλλα τραγικά και ευτράπελα. Τίποτα όμως για την ταμπακέρα.
    Γιώργο το link πολύ καλό, πάλι έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. synea καλό βράδυ,
    πόση γραφειοκρατία άραγε ακόμη σηκώνει η έρμη η αριστερά; Δημιουργούν ένα γραφειοκρατικό τέρας προσθέτοντας συνεχώς γρανάζια - καμιά διαδικασία πλέον δεν είναι απλή και σαφής: όπως στο δημόσιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. leo, ο Αλέκος αυτή τη φορά τουλάχιστον οριοθετήθηκε πολιτικά. Αυτά που είπε μου θυμίζουν πιτσιρικά αριστεριστή, η πορεία του είναι πια πολιτικά ανάστροφη, θα την έλεγα "πολιτικό παλιμπαιδισμό". Λίγο απέχουν από το "έξω από την ΕΟΚ" ή το "όχι στα κόμματα του ευρωμονόδρομου". Προσωπικά μου θυμίζουν...Μαϊλη.
    Όσο για τον "εργατικό Δεκέμβρη" τι να πω; Άστο καλύτερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ,

    Εχουμε ημερομηνία του Αλαβάνου και μπορούμε να πούμε 2 λόγια αν και δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU