Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Που οδηγεί η πρωτοβουλία των "3": Ραγδαίες εξελίξεις, επιστροφή Λαλιώτη

(αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει. Και μάλιστα στην επέτειο των τριάντα χρόνων από την πρώτη ανάληψη της εξουσίας. Είναι η στιγμή της χρυσής εφεδρείας. Της επιστροφής του ασώτου. Της ανάστασης του θείου βρέφους. Εκεί οδηγεί -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ιστολογίου- η πρωτοβουλία των τριών υπουργών. Οι εξελίξεις τρέχουν πια με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Έχουμε μάλιστα την χαρά να σας τις παρουσιάσουμε πρώτοι, καρέ καρέ, χάρη στο κληρονομικό χάρισμα που τα αμέτρητα χρόνια στην αντικειμενική ενημέρωση μας έχουν χαρίσει. Απολαύστε τις!

( όποιος αμφισβητεί το χάρισμα ας το σκεφτεί αλλιώς: πόσες εναλλακτικές έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ; Και ποιο πρώην στέλεχός του έχει την ικανότητα αλλά και το βιογραφικό για να πάρει το παιχνίδι πάνω του; )

6 σχόλια:

  1. Σ'αυτόν τον τόπο ποτέ δεν αναγνωρίζουμε τις αξίες.
    Ο Λαλιώτης είναι ζωντανός θρύλος.
    Είναι ο πολιτικός που αναμόρφωσε τις υποδομές της χώρας.
    Τα έργα που έγιναν επί των ημερών του δεν έγιναν στα υπόλοιπα 30 χρόνια πριν και μετά από αυτόν.
    Δρόμοι, γέφυρες, μετρό, αεροδρόμια, πλατείες και πολλά άλλα.
    Ανδριάντες θα πρέπει να στήσουμε σε αυτόν τον πολιτικό άνδρα.
    Την περίοδο που ήτανε υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ θα την χαρακτήριζα χωρίς να αισθάνομαι ότι υπερβάλω, χρυσή περίοδο για την ανάπτυξη της χώρας.
    Γιώργος EL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Γιώργος EL
    Νομιζω οτι εισαι κρυφο-παλαιο-πασοκος.
    Με την βοηθεια της ψηφιακης τεχνολογιας να αναστηθουν ο ΑΓΠ και ο Γ.Γενηματας και να κανουμε επανεκκινηση , γυριζοντας πισω ακριβως 30 ετη, τον Οκτωβριο του 1981.
    Μονον που ο Κ.Λαλιωτης θα γινει ΓΓ Νεας Γενιας και πεφτει λιγο μεγαλος για τον ρολο. Οσο για υπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ θα ειναι ο ψηφιακο ομοιωμα του Κουλουμπη.

    Και τους νυν εκσυγχρονιστες (3 αρθογραφοι, Χρσυσοχοϊδης,...) τι θα του κανουμε; Μεχρι να ανακαμψουμε οικονομικα θα...εχουν παρει συνταξη.

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΥΓ Ευχαριστω για τα ερεθισματα που μου δινεις. Με λιγο δουλεια ακομη θα γραψω ενα μυθιστορημα με ψηφιακο πολιτικο προσωπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι' όμως, φαντάζεσαι να πλαισιωθεί με Τσουκάτο, Μαντέλη, Βερελή και Ακη τι παιχνίδι μπορεί να γίνει.
    Αυτοί δεν ξέρουν από δανεικά και τέτοιες βλακείες.
    Χορηγίες και πάλι χορηγίες με off shore και χρηματιστήρια.
    Και μιάς και αναφέρθηκα στα χρηματιστήρια και ο Γιάννος στην ομάδα, για τον Σοσιαλισμό.
    Θέλουμε έμπειρα στελέχη όχι πρωτάκια που θα τα καταπιεί η τρόικα.
    Και από την αντίπερα όχθη έχει δυνατούς παίκτες.
    Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Παυλίδης και όσο το δουλεύω μου έρχονται έμπειρα στελέχη στο μυαλό, Νεονάκης ας πούμε.
    Τελικά αυτός ο τόπος έχει βγάλει πολλά μεγάλα κεφάλια.
    Γιώργος EL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Απο το τιποτα καλυτερο το κατι)
    Αναδημοσιευση απο ΜούφαNet

    Σύλληψη αδίστακτου πατέρα που διάβαζε στο παιδί του βιβλίο του Λαλιώτη!

    Οικογενειακό δράμα με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

    17/10/2011


    Το ανθρωπόμορφο κτήνος, την ώρα που καταστρέφει μια παιδική ψυχή Το ανθρωπόμορφο κτήνος, την ώρα που καταστρέφει μια παιδική ψυχή

    Με την κατηγορία της «κακοποίησης ανηλίκου» παραπέμπεται στο αυτόφωρο πατέρας, που διάβαζε στην 5χρονη κόρη του το βιβλίο του Κώστα Λαλιώτη «Πυξίδα, Το διαχρονικό ΠΑΣΟΚ».

    Η σύλληψη του 45χρονου, έγινε με συντονισμένη επιχείρηση της Αρχής Προστασίας Ανηλίκων και της αστυνομίας, μετά από καταγγελίες αγανακτισμένων γειτόνων, που άκουγαν από το διαμέρισμα όπου διέμενε ο δράστης με την οικογένειά του να γίνεται συχνά μεγαλόφωνη ανάγωση ολόκληρων αποσπασμάτων από το συγκεκριμένο βιβλίο, ειδικά τις ώρες που η μητέρα του θύματος, έλειπε στη δουλειά.

    Ο 45χρονος πάντως, μετά τη σύλληψή του δήλωσε ότι χρησιμοποιούσε το βιβλίο για να νανουρίζει την κόρη του και ότι αν και έχει ψηφίσει παλιότερα ΠΑΣΟΚ, πλέον δεν έχει καμμία σχέση και δεν το υποστηρίζει.

    Κατά την προσαγωγή του, δέχθηκε επίθεση από ομάδες αγανακτισμένων πολιτών, που τον αποκαλούσαν «δωσίλογο», προδότη και του πετούσαν τις κομματικές τους ταυτότητες.

    Ο ίδιος πάντως δήλωσε στον ανακριτή ότι δεν ήξερε πως οι λέξεις «Προκλήσεις, Υπερβάσεις, Προοπτικές» που αναφέρονται στον υπότιτλο του βιβλίου, έχουν κηρυχτεί παράνομες και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο.

    Τέλος ειδική ομάδα ψυχολόγων ανέλαβε να παρακολουθήσει το ανήλικο κοριτσάκι για να μετριάσει τα τραύματά του, ενώ από την αστυνομία, εκδόθηκε ανακοίνωση όπου ζητάει από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες, καθώς αύριο είναι η επέτειος των 30 χρόνων από την 18η Οκτωβρίου 1981, όπου ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία και κατά συνέπεια μπορεί να αυξηθούν τα κρούσματα κρυφο-Πασοκικών εκδηλώσεων.

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σιωπή του Λαλιώτη συμβολίζει νομίζω την ανυπαρξία πολιτικής πρότασης από τον χώρο του, που ήρθε στην εξουσία χάρη στην κατάρρευση της ΝΔ. Το ίδιο σκηνικό στήνεται τώρα αντίστροφα. Ο ένας παραδίδει στον άλλο. Οι έξυπνοι σιωπούν. Τα μεγαλα λόγια του επί χρόνια νο 2 του ΠΑΣΟΚ, ικανότατου κατά τα άλλα στην εξαγορά ψήφων και την διάλυση της αριστεράς με επιλεκτικούς διορισμούς μελών αριστερών οικογενειών αλλά και η δεινότητα στην χρήση ευρωπαϊκών κονδυλίων για το στήσιμο του πελατειακού κράτους με παράλληλη εκτέλεση και κάποιων αναγκαίων έργων (μετρό, ρίο αντίρριο, αττική οδός, αεροδρόμιο κλπ), χάθηκαν στην αποκάλυψη του μεγέθους της κρατικοδίαιτης εικονικής "ανάπτυξης". Τώρα που ο λαός "του" υποφέρει που είναι ο λαλίστατος υπουργός; Τι έχει να πει; Γιατί δεν αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα; Γιατί δεν πάει στην Μέρκελ να της αποδείξει την ελληνική μαγκιά και να αναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο;
    Αυτά ήθελα να πω με το παραπάνω ποστ. Πόση υποκρισία έχει πάνω του το σύστημα ΠΑΣΟΚ αλλά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που στηρίχθηκε στην συναίνεση ή αντίθεση (δεν έχει σημασία) με τον "αριστερό" Λαλιώτη. Πού'ναι 'τος τώρα οέοο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU