Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

10 ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ | Συνεργασία των Οικολόγων Πράσινων με την Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο



από τους ecogreens-gr
Ελληνική και Ευρωπαϊκή παρουσίαση την Τετάρτη 23/5 12.30 μμ:
  • Στο Στρασβούργο, με Ντάνυ Κον Μπεντίτ, Ρεμπέκκα Χάρμς, Νίκο Χρυσόγελο
  • Στην Αθήνα, με Ιωάννα Κοντούλη και Γιάννη Παρασκευόπουλο
Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούμε ότι η ύπαρξη ενός συγκεκριμένου πλαισίου επαναδιαπραγμάτευσης αποτελεί ένα απαραίτητο πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης μιας εναλλακτικής ευρωπαϊκής λύσης στα σημερινά αδιέξοδα. Στις πρόσφατες άκαρπες κυβερνητικές διαβουλεύσεις, στόχους επαναδιαπραγμάτευσης επικαλέστηκαν πολλά κόμματα, χωρίς ωστόσο να καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις που θα επέτρεπαν να καταγραφούν σημεία σύγκλισης και διαφωνιών και να βρεθούν κοινοί τόποι.
Από την πλευρά μας, οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουμε αυτό που δεν έκανε κανένα από τα κόμματα της Βουλής: Σε συνεργασία με την Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, ετοιμάσαμε συγκεκριμένη πρόταση για πλαίσιο επαναδιαπραγμάτευσης, η οποία θα προωθηθεί μέσω της Ομάδας των Πράσινων στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. 
Την παρουσιάζουμε την Τετάρτη 23 Μαϊου στις 12.30 μμ, ταυτόχρονα σε Στρασβούργο και Αθήνα με συνδυασμένες συνεντεύξεις Τύπου: 
Στο Στρασβούργο, 12.30 μμ ώρα Ελλάδος: κτίριο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου BRIEFING ROOM - LOW N-1/201, με τους Ντάνυ Κον Μπεντίτ, Ρεμπέκα Χαρμς (συμ-προέδρους των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και το Νίκο Χρυσόγελο, ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων. 
Στην Αθήνα, 13.00 μμ: ελληνικό γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8), με τους επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων. Στη συνέντευξη του Στρασβούργου θα παρουσιαστούν και συγκεκριμένες προτάσεις των Πράσινων για διέξοδο της Ελλάδας από την κρίση, όπως εξελίχθηκαν σε συνεργασία με το Νίκο Χρυσόγελο σε συνέχεια της επίσκεψης των Ντάνυ Κον Μπεντίτ και Ρεμπέκα Χαρμς στην Αθήνα, στις 27 Μαρτίου, και των επαφών τους με ελληνικούς κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς. 
 Ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση της συνέντευξης του Στρασβούργου με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά θα υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://greenmediabox.eu/live/pressconference/ ενώ ολόκληρη η κοινή συνέντευξη Τύπου σε Στρασβούργο και Αθήνα θα μεταδοθεί μέσω webtv στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ecogreens-gr.org/webtv/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU