Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Κύριε Ρουπακιώτη, αυτό δεν είναι αντισυνταγματικό;
από τον  Τόπο της Οικολογίας

Συνέλαβαν 27χρονο για βλασφημία μέσω facebook!

Κάποιοι ζήλεψαν τον φονταμενταλισμό που βλέπουμε να εκδηλώνεται τις τελευταίες μέρες στις χώρες που κυριαρχεί η το ισλάμ και τον μεταφέρουν στα δικά μας μέτρα.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η υπηρεσία συνέλαβε 27χρονο για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω του Facebook. Ο 27χρονος διαχειριζόταν σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό. Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, και ο διαχειριστής της σελίδας κατηγορείται για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων.

Όμως, ούτε η κακόβουλη βλασφημία (198 ΠΚ) στέκει σαν κατηγορία. Στην παρ. 1 μιλάει για όποιον βρίζει τον Θεό. Ο «Παστίτισος» κατά την ανάρτηση στο facebook, απ’ όσο ξέρουμε, δεν είναι ο Θεός. Στην παρ. 2 μιλάει για έλλειψη σεβασμού προς τα Θεία… Όμως, αφού ο Γέροντας Παΐσιος δεν είχε κάποια θεσμική θέση στην ιεραρχία της Εκκλησίας αλλά ήταν απλά ένας μοναχός, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θείο.

Το χρονικό έχει ως εξής:

H Χρυσή Αυγή κάνει επερώτηση για τη σελίδα του «Γέροντα Παστίτσιου». Η ΕΛ.ΑΣ μέσα σε δυο μέρες βρίσκει και συλλαμβάνει τον δημιουργό της ιστοσελίδας. Τα τελευταία 5 χρόνια στο facebook και αλλού υπάρχουν ιστοσελίδες αναρτημένες από νεοναζί που έχουν φωτογραφίες με βαρύ οπλισμό, προτρέπουν σε εθνοκάθαρση, βιασμούς γυναικών και εκτελέσεις πολιτικά αντίθετων με τους χιτλερικούς, χουντικούς και φασίστες. Πότε καμιά τέτοια σελίδα δεν ελέχθηκε.

Απλά είναι τα πράγματα και βγάζουν μάτι. Όποιος δε μιλάει για αυτή τη κατάσταση θα τη βρει μπροστά του.

Πηγές : www.astynomia.gr και www.kar.org.gr  *Η εικόνα είναι του Σωτήρη Θεοχάρηκαι εδώ η διαμαρτυρία του ΥΣΕΕ (έκφραση των Ελλήνων πολυθεϊστών):


Η «ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ» ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ...

Ανακοίνωση 259 / 24. 9. «2012»

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, στην προ διμήνου επιστολή του προς τον Ρώσο πρέσβη, με αφορμή την δίκη των κοριτσιών του συγκροτήματος «Pussy Riot», είχε εκφράσει την ανησυχία του μήπως ανοίξει η όρεξη και στους εν Ελλάδι θεοκράτες και σύντομα πράξουν σαν τους Ρώσους ομοίους τους, στο να μεθοδεύσουν την επιστροφή της κοινωνίας σε θεοκρατικά - βυζαντινά δεδομένα. Και δυστυχώς η ανησυχία μας αποδείχθηκε ότι είχε βάση.

Μετά από επερώτηση βουλευτή της υπερχριστιανικής και υπερορθόδοξης «Χρυσής Αυγής» που ζητούσε το κατέβασμα («την άμεση αφαίρεση του συγκεκριμένου προφίλ από το διαδίκτυο») της σατιρικής σελίδας του «facebook» με τίτλο «Ο γέροντας Παστίτσιος», το υπόδουλο στους ρασοφόρους Ελληνικό Κράτος επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και πέρασε με μεγάλη σπουδή χειροπέδες (!!!) στον 27χρονο δημιουργό της, με την κατηγορία της βλασφημίας.

Βλασφημία ως προς τι; Προς έναν άνθρωπο; Προς έναν μοναχό που ...

δε πρόλαβαν καν οι θεοκράτες να «αγιοποιήσουν»; Αλλά και αν είχε «αγιοποιηθεί» από τους δικούς του, τι θα σήμαινε δηλαδή; Ποτέ στην Ιστορία οι θρησκόληπτοι και φανατικοί μονοθεϊστές δεν φημίζονταν για την καλή τους σχέση με την Λογική.

Ποτέ δεν φημίζονταν βεβαίως και για το χιούμορ τους, ιδίως όταν κατέστρεφαν τους δικούς μας εθνικούς πολιτισμούς, έκαναν ολοκαυτώματα υποτιθέμενων «μαγισσών», σταυροφορίες, σφαγές, διώξεις, στρατόπεδα συγκέντρωσης, και, και, και… Ποτέ βεβαίως δεν φημίζονταν και για την ανοχή ή στοιχειώδη σεβαστικότητά τους προς ο,τιδήποτε διαφορετικό από τον δικό τους συγκεκριμένο χαβά. Γι’ αυτό άλλωστε και η έννοια του πολιτικού ολοκληρωτισμού, γεννήθηκε ταυτόχρονα με την δική τους πολιτισμική επικράτηση.

Είναι ωστόσο παράλογο έως βαθμού γελοιότητος οι μισαλλόδοξοι και βεβηλωτές των θρησκευτικών σεβασμάτων των άλλων, αυτοί που δεν καθύβρισαν ανθρώπους, προφήτες, μοναχούς και «αγίους» αλλά Θεούς, πραγματικούς Θεούς, να απαιτούν σεβασμό για τον δικό τους συγκεκριμένο χαβά και μάλιστα διά της βίας. Μιας βίας που είναι ίδια και απαράλλακτη όταν περνιούνται χειροπέδες σε έναν χιουμορίστα 27χρονο και όταν προκλητικά υψώνονται πανό στην πλατεία Ομονοίας που γράφουν «Η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι μελλοθάνατες. Έρχεται το Ισλάμ».

Η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έσπευσε όλο φούρια στα Ψαχνά Ευβοίας να συλλάβει τον χιουμορίστα 27χρονο, δικαιολογήθηκε ότι υπήρξαν «αντιδράσεις εκατοντάδων πολιτών», πράγμα γελοίο, αφού σε μία χώρα όπου ο υπήκοος υφίσταται θεοκρατική πλύση εγκεφάλου από το σχολείο, αυτονόητα είναι πάμπολλοι οι θρησκόληπτοι (είτε τυπικοί είτε ψυχωσικοί), που θα ήθελαν πολύ να επιστρέψουμε στην εποχή του Βασιλείου Βουλγαροκτόνου. Όπως και πολλοί είναι εκείνοι που με τον φερετζέ πολιτικών μορφωμάτων ουσιαστικά ζητούν ακριβώς το ίδιο.

Στην επερώτησή του ο υπερορθόδοξος χρυσαυγίτης βουλευτής, απεφάνθη ότι «ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο». Και από ό,τι φαίνεται συμφώνησαν απολύτως η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο εισαγγελέας! Και η χώρα μας έγινε Πούτινλαντ με ημεδαπή εκδοχή «Pussy Riot» για την «χαμένη τιμή» ενός αποβιώσαντος τροφίμου του ρωσοκρατούμενου «Αγίου Όρους».

Για μία ακόμα φορά οι μονοθεϊστές χριστιανοί (απαράλλαχτα όπως και οι ομόθρησκοί τους μονοθεϊστές μουσουλμάνοι), αποδεικνύουν σε κάθε τρίτο που έχει μάτι και βλέπει και μυαλό και κρίνει, την τραγική ευθραυστότητα των δικών τους σεβασμάτων, σεβασμάτων που κτίστηκαν αποκλειστικά επάνω στην βεβήλωση όλων των ιστορικά προγενεστέρων τους θρησκειών. Αυτήν λοιπόν την ευθραυστότητα πάνε να καλύψουν με ιερές εξετάσεις και φετφάδες, ασχέτως εάν φοράνε μεσαιωνικά ρούχα και σαρίκια ή σύγχρονα κοστούμια και γραβάτες. Απαιτούν με κάθε λογής βία να σταματήσει όλη η ανθρωπότητα επειδή αυτοί έχουν ακινητοποιήσει τα μυαλά τους!

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

- θεωρεί τεράστιο πολιτικό, κοινωνικό και θρησκευτικό ζήτημα το γεγονός της υποκινημένης, από τους εκπροσώπους του βυζαντινού μεσαίωνα, σύλληψης και παραπομπής του 27χρονου χιουμορίστα,

- εκφράζει την πλήρη ηθική συμπαράστασή του στο νέο θύμα των θεοκρατών, τον οποίο θεωρεί ΠΟΛΙΤΙΚΟ κρατούμενο, και

- καλεί τα εντός βουλής πολιτικά κόμματα, ν’ αφήσουν λίγο τους αριθμούς και να πάρουν άμεσα ξεκάθαρη θέση γι’ αυτό, το όλως εξευτελιστικό, για την Δημοκρατία γεγονός.

Η θεοκρατία δεν θα περάσει.

Η Δημοκρατία και η Ελευθερία μας, που διπλά τις περιγέλασε χθες και σήμερα η ισλαμική και χριστιανική μισαλλοδοξία, έχουν κατακτηθεί με επαναστάσεις και αίμα. Δεν θα τους τις παραδώσουμε για να ηδονιστούν για μία ακόμα φορά οι αρνησίζωοι, επίγειοι εμπορικοί αντιπρόσωποι, του εύθικτου «Θεού» της ερήμου και της ερήμωσης.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
www.ysee.gr

3 σχόλια:

 1. http://alepoudrakoulas.wordpress.com/2012/09/24/γέρων-παϊσιος-vs-γέροντα-παστίτσιου/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν σχολιασα την συλληψη, τα συνταγματικα δικαιωματα, κ.λ.π.
  Νομιζω οτι παραγεται αεργος ισχυς, ενω τα προβληματα ειναι αλλου. Προκειται περι ενος ακομη παραδειγματος ισχυροτατης διαπλοκης επαγγελματιων της πολιτικης εξουσιας και επαγγελματιων της ορθοδοξου υμων εκκλησιας με πολλαπλους ιδιοτελεις σκοπους εκατερωθεν.

  Λ.χ. και οι δυο κατηγοριες επαγγελματιων υποσχονται εις τους ψηφοφορους η τους πιστους τον παραδεισον, αλλα …μετα θανατον.

  Αφωτιστος Φιλελλην

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ολοκληρωνοντας να καταθεσω την ομοιοτητα της πραξης του 27-χρονου με αναλογους προ πολλων ετων, οταν δεν υπηρχε το διαδικτυον

  Αναρχικαι, ντανταιστικαι επιστημονικαι δημοσιευσεις με ψευδες περιεχομενον εχουν προ πολλων ετων δημοσιευθει εις εγκυροτατα επιστημονικα περιοδικα με κριτη, ο οποιος φαινεται ειχε στα γονατα του την γραμματεα του ( ή μεταπτυχιακην φοτητριαν ) ητις τον απασχολουσε με τινα εκ των αλλων γνωστων τροπων, οιτινες αποσπουν την προσοχην εις σοβαρους(λεμε τωρα) επιστημονας και καθηγητας πανεπιστημιων και πολυτεχνειων, ωστε να του διαφυγει της προσοχης του το κακοπιστο και ψευδες δημοσιευμα, με σκοπον – φανερωνοντας ο συνγγραφεας οτι η εργασια του αυτη ητο απλως ενα παιγνιον, μια επιστημονικη φαρσα- να εξευτελισει την πανεπιστημιακην κοινοτητα και τας δημοσιευσεις της.

  Αφωτιστος Φιλελλην

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU