Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πως να κάνεις τον χρυσαυγίτη, πύραυλο...

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατάφερε να αποκαλύψει το απεχθές πρόσωπο της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, υπομένοντας χωρίς όμως και να ενδίδει, τις απειλές, την λεκτική βία, τις προκλήσεις, τις συνεχείς διακοπές, τις ύβρεις, τις προσβολές, τον απροκάλυπτο φασισμό με λίγα λόγια του "αρχηγού" της, Ν.Μ. Σε αντίθεση με τις "πολιτικά ορθές" συνεντεύξεις άλλων γνωστών δημοσιογράφων που έχτισαν προφίλ στον Μιχαλολιάκο αντί να τον στριμώξουν στα σχοινιά, ο Κ. Μπογδάνος κατάφερε με την υπομονή του να εκθέσει ολοκληρωτικά το project "ελληνικός εθνικοσοσιαλισμός". Όποιος/όποια θέλουν να δουν τις πραγματικές διαστάσεις του φαινομένου Χρυσή Αυγή, ας δουν το βίντεο της εκπομπής: (και καλό κουράγιο...)



15 σχόλια:

  1. Γιώργο κάνεις μέγα σφάλμα εδώ... απίστευτα λίγος ο μπογδάνος (όπως πάντα) που πέρναγε από το ένα θέμα στο άλλο και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει ουτε καν τις γκεμπελικές κατηγορίες του μιχαλολιάκου (απαντούσε με χρονοκαθυστέρηση αναλόγως τι του έλεγαν στο κοντρολ και ήταν πολύ συχνά σε θέση άμυνας κάνοντας το Μιχαλολιάκο να φαίνεται και πάλι ότι είναι σε θέση ισχύος λόγω της "και καλά" καθαρότητάς του). Η ΧΑ αυτή είναι, πάντα σχεδόν τέτοιο ύφος έχει ο Μιχαλολιάκος, τίποτα δεν αποκαλύφθηκε και μεγάλη μερίδα του κόσμου που την ψηφίζει το κάνει μόνο και μόνο "για να τους δείξουν αυτοί" (ναι, αυτό το τεράστιο πολιτικό κριτήριο-επιχείρημα). Και σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό ήταν χτες και πάλι κερδισμένη αφού ο "ηθικός", ¨καθαρός" Μ. τα έβαλε με τα συμφέροντα των τηλεοπτικών σταθμών και με τους "ανιστόρητους". Τέτοια σκηνικά είναι που έχουν φέρει τη ΧΑ τόσο ψηλά. Ενδεικτικά, κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο άρθρα με τίτλο "Ανοίγουν σαμπάνιες στην Χρυσή Αυγή με την εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου".

    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης και ο τίτλος (Πως να κάνεις τον χρυσαυγίτη, πύραυλο...) είναι για μένα εσφαλμένος: ο χρυσαυγίτης είναι πύραυλος. Καθοδηγείται από θυμό και φανατισμό. Αρκεί να δεις τους βουλευτές τους πως μιλάνε...

    Κωνσταντίνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ακριβώς την ανάποδη ανάγνωση - και για να μην τα λέω δυο φορές, απάντησα στη φίλη Κατερίνα στοfb, που συμφωνεί μαζί σου ως εξής:
      "Μα η μάχη Κατερίνα δεν ήταν μεταξύ Μπογδάνου Μιχαλολιάκου αλλά μεταξύ φασισμού και δημοκρατίας. Κι επειδή οι ευγενείς συνεντεύξεις παρουσιάζουν απλά τον Μιχαλολιάκο σαν έναν κανονικό κατά τα άλλα, απλά ακραίο δεξιό, τελικά φτιάχνοντάς του το προφίλ της εναλλακτικής εθνικιστικής λύσης, ο Μπογδάνος αντέχοντας το φτύσιμο, έδειξε τι ακριβώς είναι φασίστας και πόσο έτοιμος για επίθεση είναι ο χρυσαυγίτης χωρίς δεύτερες κουβέντες. "Ηττήθηκε" συνειδητά Κατερίνα, παγιδεύοντας το θήραμα - έχουμε τώρα άφθονο υλικό για επεξεργασία και απόδειξη. Εκεί που μεγαλοδημοσιογράφοι απέτυχαν, η τακτική Μπογδάνου έκανε την ανατριχίλα της ΧΑ επικοινωνίσιμη στο συναίσθημα όλων."

      Έχω την εικόνα ενός εκνευρισμένου Μιχ., που πέρναγε πολύ καλά σε ανάλογες συνεντεύξεις (όπως πχ του φίλου Θεοδωράκη) αφού ήταν πολιτικά ορθές και παρουσίαζαν έναν ήρεμο λίγο παράξενο εθνικιστή που είδε φως και μπήκε... Ο Μπογδάνος τον έκανε πραγματικά να βγάλει όλον τον φασισμό από μέσα του. Και πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα τρομάξουν με αυτά που είδαν. Δηλαδή την αλήθεια για την ΧΑ - "αυτοί είναι, τους θέλετε;"

      Διαγραφή
    2. Φιλε Γιώργο, με όλον τον σεβασμό, κάνεις το λάθος να χωρίζεις τα πράγματα σε μαύρο άσπρο, φασισμό Δημοκρατία. Το τελείως μαύρο και το τελείως άσπρο δεν υπάρχουν πουθενά στην φύση, όλα είναι διαβαθμίσεις του γκρί. Ο Μιχαλολιακος κουβαλάει μαζί του 500.000 ψηφοφόρους (εγω ενας από αυτούς) που δεν είναι απαραίτητα φασίστες (μην μας κάψετε άδικα) αλλά πολλοί είναι απηυδισμένοι απλά με την σαπίλα συμφεροντολόγων πολιτών και πολιτικών(ολων των πολιτικών αποχρώσεων). Και ο απειροελάχιστος Μπογδάνος δεν αντιπροσωπεύει το άσπρο και την Δημοκρατία. Είναι απλά ακόμα ένα πιόνι του ίδιου νοσηρού συστήματος. Αλήθεια τι είναι Δημοκρατία; Δεν ειναι άραγε ΚΑΙ οι 500.000 της ΧΑ και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που είναι παλαιο ΠΑΣΟΚΟΙ που τον ηπιανε τωρα που τελειωσαν τα τσαμοα δανεικα και βρηκαν ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ στον νεο Παπανδρέου, Τσίπρα?

      Διαγραφή
  3. Δεν κατάφερε τπτ. Απλά ειναι πολυ λίγος ο τύπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βατερλώ Μπογδάνου!

    Α.
    Το θέμα με τον ναζισμό της ΧΑ έχει και τα όρια του. Γίνεται κουραστικό.
    Και δεν νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει επιχείρημα.
    Όταν ο άλλος σου λέει "δεν είμαι ναζιστής" είναι κουραστικό να κρατάει
    1 ώρα η συνέντευξη με αυτό το θέμα


    Β.
    Αντιθέτως στο ελάχιστο χρόνο που κάνει ερωτήσεις για οικονομίας και πολιτική
    ο μιχαλολιάκος δεν μπορεί να βγάλει λέξη


    Γ. Ο μιχαλολιάκος πατάει στν διαπλοκή των καναλιών και δεν φαίνεται εκεί να υπάρχει αντεπιχείρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Γιώργο αυτή τη φορά ατύχησες.
    Και η συνέντευξη “σούπα” και πολύ λίγος ο νεαρός .
    Ο Μιχαλολιάκος και η συμμορία του δεν είναι καν πολιτικό μόρφωμα, ακόμα,τουλάχιστον. Το αν εξελιχθεί σε πολιτικό ρεύμα είναι ένα ζήτημα που αφορά το καταρρέον πολιτικό σύστημα,.και την κατεύθυνση υποκειμενοποίησης της κοινωνίας. Στα επιμέρους της εκπομπής, παραληρηματικός λόγος από τον καλεσμένο',βλακώδης, ρηχός και ανερμάτιστος λόγος από τον δημοσιογράφο. ( μήπως έγινε ερώτηση και δεν ακούσαμε, για τον καταδικασμένο τελεσίδικα κ.Μιχαλολιάκο, ως συνεργού, για την δολοφονική* ενέργεια -βόμβα στον κινηματογράφο Έλλη-της νεοφασιστικής οργάνωσης του Καλέντζη)Το θέμα του, δεν ήταν το ψυχογράφημα του “καλεσμένου” αλλά η ανάδειξη του φασισμού – εθνικοσοσιαλισμού στα όποια ήταν παντελώς απροετοίμαστος.
    Άλλη μια εκπομπή στη λογική “Παιχνίδια με το διάβολο” όπου διάβολος ο φασισμός και παιχνίδι για την ολιγαρχία, το Δημοκρατικό πολίτευμα, που το μισεί θανάσιμα.
    Εξακολουθούμε να έχουμε πρωτίστως και διαρκώς διογκούμενο Δημοκρατικό έλλειμμα και δευτερευόντως οικονομικό. Το πρόβλημά μας δεν είναι θεατρική πρόζα,"πύραυλος"κλπ. αλλά κοινωνική τραγωδία!!!
    Επίσης θα συμφωνήσω και στις τρεις παρατηρήσεις του nomoregreeklies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακολούθησα με πολύ προσοχή τη συνέντευξη από το διαδίκτυο. Εκτός από τη συγγνωστή αμηχανία του κ. Μπογδάνου όταν το θέμα αφορούσε τον σταθμό, νομίζω ότι η εκτίμηση του Γιώργου είναι σωστή. Και προετοιμασμένος ήταν και διαβασμένος. Το αν είναι κουραστικό να αποκαλύπτεται δημοσίως ο ναζιστικός χαρακτήρας της οργάνωσης είναι νομίζω θέμα εκτίμησης. Όπως και το αν ήταν λίγος ο νεαρός. Δύο σχόλια:
    Δεν έχω δει μέχρι τώρα κάποιον 'πολύ΄.
    Χρειαζόταν θάρρος η στάση του κ. Μπογδάνου
    vinotinto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο ο Μιχαλολιάκος (που ειρήσθω εν παρόδω το επίθετό του έχει μέσα του κάτι απο Αρβανίτικο που τόσο απεχθάνεται) αποκαλύφθηκε στα μάτια σου.

    Ρώτα και τίποτα άλλα μάτια να δεις τι λένε :(

    Δυστυχώς όσο τα λεγόμενα "αστικά" κόμματα συνεχίζουν την κλεψιά, την κοροϊδία και την αδικία θα φάμε πολύ τέτοιο σκατό στη μάπα.

    Απο το Μιχαλολιάκο στην Κανέλη και απο την Κανέλη στο Μηχαλολιάκο.

    Τί σκύλα τί Χάρυβδη..
    Είναι να αυτοκτονείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω πώς έχετε κάνει λάθος στην εκτίμησή σας. Είμαι αντιφασίστας και η πραγματικότητα, όπως εγώ την είδα, ήταν ότι ο Μιχαλολιάκος μιλούσε χωρίς να βγεί ποτέ εκτός εαυτού, χρησιμοποιώντας απλή γλώσσα (η γνωστή διαφορά με τα ξύλινα λόγια των περρισοτέρων πολιτικών) και χωρίς να χάσει τον ειρμό της σκέψης του. Αντιθέτως, ο Μπόγδανος ήτανε για λύπηση! Προσπαθούσε να μη χάσει αυτός την σκέψη του, γι'αυτό και συχνά μονολογούσε, δεν ήξερε πώς να προσαρμόζει τις ερωτήσεις του στα λεγόμενα του Μιχαλολιάκου (πχ κόλλησε σε ένα θέμα επειδή νόμισε πως τον 'έπιασε') και γενικά πέρασε στο κοινό ως ο "νέος κι ανάγωγος" δημ/φος που έχει κόλλημα στο μυαλό. Κύριοι, η αντιμετώπιση τής Χρυσής Αυγής σε ιδεολογικό πεδίο (διότι το "θάνατος στο φασισμό" λεχει εκ των πραγμάτων ακυρωθεί) χρειάζεται μεγαλύτερη ικανότητα!

    Ο γιός μου να πω είχε γίνει έξαλλος με την εκπομπή και κάθε λίγο και λιγάκι σηκωνοτανε κι έφευγε! Δεν άντεχε να βλέπει το θέαμα. Κάποια στιγμή μάλιστα άρχισε να αναρωτιέται μήπως ο Μπόγδανος είναι χρυσαυγίτης (κούρεμα, κτλ) και αβαντάρει με την δήθεν συνέντευξη τον αρχηγό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη Σ., υπάρχει η "μάχη" που παρακολουθούμε, συχνά εν είδει κερκίδας, υπάρχει και αυτό που μένει. Την μάχη την "έχασε" ο Κ Μπογδάνος. Έθεσε όμως όλα τα ερωτήματα. Διεκόπη σε όλα σχεδόν, απάντηση δεν πήρε σε κανένα, τόσες και τόσες απειλές εκτόξευσε ο Μιχ. Τι καταλάβαμε; Πόσο ικανός είναι ο Μπογδάνοςνα εκφράσει την αντιφασιστική μας οργή; Όχι, αλλά πόσο φασίστας και πόσο επικίνδυνος είναι ο Μιχαλολιάκος. Πολλοί/ές δεν αντέχαμε να βλέπουμε την συνέντευξη - ακριβώς γι αυτό: ότι τα είδαμε όλα!

      Διαγραφή
  9. Κάθησα και το δα χθες...

    Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Γιώργο, δε νομίζω πως έχασε ο Μιχαλολιάκος από την εμφάνιση αυτή. Το μέλλον θα δείξει φυσικά, αλλά κρίνοντας i) από τον κόσμο που ξέρω και ψηφίζει ή εκφράζεται θετικά για την ΧΑ ii) από το θετικό αντίκτυπο στην επιρροή της ΧΑ, που είχαν οι καφρίλες του Κασιδιάρη και λοιπά περιστατικά που η ΧΑ δε δίστασε να "δείξει το πραγματικό πρόσωπο της", δε νομίζω πως όλοι αυτοί που βλέπουν με συμπάθεια τη ΧΑ να άλλαξαν γνώμη από την εμφάνιση του κ. Μιχαλολιάκου.

    Ο Μπόγδανος έπαιξε πολύ στο θέμα του ναζιστικού παρελθόντος της ΧΑ. Δε νομίζω πως τον κόσμο που ψηφίζει ΧΑ τον πολυενδιαφέρει αυτό. Αντίθετα, στη σύγχυση που βρίσκεται, βρίσκει καταφύγιο σε ένα ακραίο κόμμα, που δεν έχει σχέση με το καταρρέον σύστημα. O Μιχαλολιάκος έπαιξε πολύ καλά το χαρτί του αποκλεισμένου από τα διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ. "Γιατί δε με καλούν", λέει στο κόσμο; "Γιατί μόνο εμένα φοβούνται πως θα αποκαλύψω τη σαπίλα τους",αφήνει να εννοηθεί - "για αυτό με πολεμάει το σύστημα". Ο κόσμος αυτό αναγνωρίζει στη ΧΑ και βλέπει με περισσότερη συμπάθεια το Μιχαλολιάκο όταν του επιτίθεται (από την 1η ερώτηση) κάποιος υπάλληλος του "διαπλεκόμενου" Αλαφούζου.

    Αντίθετα, ο Μπογδανος έπρεπε να παίξει στο ΠΑΡΟΝ, να πιέσει το Μιχαλολιάκο να μας πει την πρόταση που έχει η ΧΑ (εκτός φυσικά του να διώξει όλους τους μετανάστες).

    Να τον ρωτήσει πως θα βρουν δουλειά οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι πτυχιούχοι μας, αφού οι μετανάστες που θα διώξει γιατί τους παίρνουν τις δουλειές, είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είτε χειρώνακτες είτε μικροπωλητές.

    Να τον ρωτήσει τι θα κάνει με το Μνημόνιο, που το θεωρεί ξεπούλημα της χώρας. Θα το ακυρώσει (όπως λέει ο λαϊκιστής Τσίπρας) και μετά ; Θα ρισκάρει την επιστροφή στη δραχμή; Και τι θα γίνει με τον πολύ κοσμάκη που δεν έχει τα λεφτά του έξω, και θα δει την περιουσία του να υποτιμάται ραγδαία; Να τον ρωτήσει επίσης αν διαφωνεί πλήρως με σημεία που πιέζει η Τρόικα, όπως το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων ή την κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων.

    Να τον ρωτήσει αν υποθετικά βγει πρώτο κόμμα, χωρίς αυτοδυναμία, θα συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας και με ποιούς; Πάνω σε ποια κοινή πλατφόρμα; Η θα το παίξει α λα Σύριζα, οδηγώντας τη χώρα σε παρατεταμένη αστάθεια;

    Να τον ρωτήσει επίμονα για τις συγχωνεύσεις-εθνικοποιήσεις τραπεζών που λέει πως θα κάνει, αν η ΧΑ κληθεί να κυβερνήσει. Ήδη λίγο που το έθιξε ο Μιχαλολιάκος άρχισε να τα μασάει, λέγοντας "δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για το θέμα, και θα δούμε τότε με τη βοήθεια ειδικών" κ.λπ.

    Να τον ρωτήσει για τη ΔΕΗ (και όχι μόνο) που θέλει να μείνει κρατική, για το ποιος θα πληρώνει για τους αδικαιολόγητα υψηλούς μισθούς ενός υπεράριθμου προσωπικού.

    Και αν ήθελε να το πάει και λίγο στο παρελθόν, να τον ρωτήσει όχι περί ναζιστικού παρελθόντος, αλλά για το αντιχριστιανικό και δωδεκαθεϊστικό περιεχόμενο άρθρων παλαιών περιοδικών της ΧΑ (ή των βλακ μέταλ στίχων του Καιάδα και λοιπών εθνικοσοσιαλιστών μεταλλάδων) - από την προσωπική μου εμπειρία συζητήσεων με συμπαθούντες τη ΧΑ, αυτό ήταν από τα λίγα επιχειρήματα μου που κατάφεραν να τους προβληματίσουν...

    Εν κατακλείδι, νομίζω πως ο Μπόγδανος δεν τα κατάφερε καθόλου στην εμφανή του προσπάθεια να εκθέσει το Μιχαλολιάκο. Η απάντηση στο Μιχαλολιάκο πρέπει να είναι χύμα και τσουβαλάτη, όπως και ο λόγος των εκπροσώπων της ΧΑ, μόνο έτσι θα έχει αποτέλεσμα στο κοινό της ΧΑ. Φαντάζομαι π.χ. έναν Μπουτάρη ή έναν Δανίκα- αυτοί έχουν τα φόντα να εκθέσουν πραγματικά το Μιχαλολιάκο, μιλώντας με το ίδιο άμεσο στυλ που έχει ο αρχηγός της ΧΑ.

    Επίσης σκέφτομαι, μήπως είχε δίκιο ο Μπουτάρης που έλεγε να κηρυχθεί παράνομη η ΧΑ. Αλλά αυτό έπρεπε να γίνει πριν τις 6 Μαϊου , όπως έγινε με εισαγγελική απόφαση για άλλα κόμματα.

    Τώρα δε μένουν πολλά περιθώρια: το φίδι βγήκε από το αυγό, η κρίση το θρέφει και αναπτύσσεται ταχύτατα. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει, αλλιώς το φίδι θα μεγαλώσει κι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως έχεις δίκιο - θα φανεί. Τον συνέκρινα με Θεοδωράκη κλπ και μου άρεσε η μέθοδος "χτύπα κι άλλο, δεν θα εκνευριστώ" "δείξε ποιος είσαι". Και νομίζω ότι ήδη ψιλοφάνηκε ότι σε σοβαρά θέματα δεν είχε τίποτα να πει - το δεν είμαι ειδικός θα μείνει νομίζω στην μνήμη των εχεφρόνων. Οι μη εχέφρονες δεν μαζεύονται νομίζω ούτως ή άλλως - το ζήτημα είναι να ανακοπεί η άνοδος της ΧΑ. Όσοι δηλ. δεν την ψήφισαν αλλά θα μπορούσαν υπό συνθήκες (η χούντα στην Ελλάδα μπορεί να κρύβεται αλλά έχει ποσοστά Λεπέν) να αρχίσουν να αμφιβάλλουν για το φασιστάκι που έγινε κύριος - γιατί ούτε έγινε ούτε μπορεί να γίνει.
      Νομίζω ότι η ΧΑ θα πάθει ζημιά όταν βγουν στη φόρα τυχόν σχέσεις της με ανθρώπους της νύχτας, δουλέμπορους, εμπόρους όπλων και ναρκωτικών και ποιος ξέρει τι άλλο - αυτά συνήθως πάνε μαζί. Οι φασίστες δεν βγαίνουν ξαφνικά από τα γυμναστήρια για να δείρουν μετανάστες και κομμουνιστές. Έχουν υπογείως την δική τους ζωή και ιστορία. Εκεί θα δοθεί η μάχη και όχι σε τσαμπουκάδες στα κανάλια. Ο φασισμός έχει την διαφθορά δίδυμη αδελφή - ας το ψάξουμε λίγο...

      Διαγραφή
  10. Καλά, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν οτι αυτός ο Δημοσιογραφίσκος έκανε τον Μιχαλολιάκο πύραυλο; Πλάκα κάνετε μάλλον. Εγώ με το φτωχό μου μυαλό είδα έναν αξιολύπητα μικρό δημοσιογράφο που είχε πίσω του στο κοντρόλ ολόκληρο επιτελείο ΝεοΔημοκρατών με στόχο να πλήξει την φυσιολογική ανοδική πορεία της ακροδεξιάς. Αλλα τελικά, επειδή ο Μιχαλολιάκος κάτι τέτοια παιδάκια δεν του κάνουν ούτε για ζέσταμα, το αποτέλεσμα για άλλη μία φορά ήταν ο κόσμος να καταλάβει ποιός είναι ειλικρινής και με επιχειρήματα και ποιός είναι πληρωμένο πιόνι του βρώμικου συστήματος. Καί αν ανέβει κιάλλο η ΧΑ μην απορήσετε γιατί ο κόσμος, όσο και να υποφέρει και όσο συνένοχος και να υπήρξε, μπορεί να ξεχωρήσει ας πούμε την κοροιδία ΝΔ ΠΑΣΟΚ με τον Χρυσοχοίδη και τα κέντρα (ΛΑΘΡΟ) μεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεωρώ πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στο βαθμό που θα ήθελε. Ο Μιχαλολιάκος απο την άλλη, απευθυνόμενος κυρίως στο δικό του κοινό μπορεί να έδειξε την μαγκιά του αλλά συγχρονως και έναν ανθρωπο που εκνευρίζεται, προσβάλει,δεν ξέρει και δεν μπορεί να απαντήσει.
    Νομίζω πως αν και δεν πήρε απαντήσεις και σε πολλά αναγκάστηκε να κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ο δημοσιογράφος κατάφερε να εκθέσει τον Μιχαλολιάκο- τουλάχιστον στα μάτια κάποιων που φλέρταραν με την ιδέα να ψηφισουν ΧΑ- και να αναδείξει την φασιστική συμπεριφορά και την ανύπαρκτη πολιτική του σκέψη.
    Φυσικά ο δρόμος για την πάταξη της ΧΑ ειναι μακρύς
    ¨Ομως πιστεύω, πως με δεδομενες και τις ελάχιστες εμφανίσεις του Μιχαλολιάκου στην τηλεόραση, εικόνες απο αυτή την συνεντευξη θα παιξουν στο μέλλον εναντίον του.
    Σίγουρα πάντως ήταν καλύτερη από την συνέντευξη Θεοδωράκη που ουσιαστικά τον αντιμετώπισε με ορους τέτοιους που ασφαλώς βελτίωσαν την εικόνα του,όπως και ο Γιωργος ορθά παρατηρεί.

    Γιάννης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU