Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η ακροδεξιά ατζέντα των συμβούλων Σαμαρά -για αρχαρίους


Το βίντεο με την ομολογία Λαζαρίδη πρέπει να γίνει κτήμα όλων των δημοκρατικών ανθρώπων. Ομολογία της ατζέντας της εθνικιστικής ακροδεξιάς ομάδας συμβούλων του Α Σαμαρά - μια ατζέντα που βλέπαμε να προωθείται και να υλοποιείται μέσω της θεωρίας των δύο άκρων, αλλά που δεν ήταν ομολογημένη και επισήμως. 
Εδώ έγινε κι αυτό - είτε από υπερβολικό ενθουσιασμό ότι επιτέλους "βγαίνει" η παγίδα στον ΣΥΡΙΖΑ (στην οποία προηγουμένως είχαν πέσει μέσα, όπως επανειλημμένα έχουμε σημειώσει σε αυτό το ιστολόγιο, οι δυνάμεις του μεσαίου χώρου) είτε απλά για να επισημοποιηθεί ως η επίσημη γραμμή της ΝΔ. Και στις δυο περιπτώσεις αυτό που έχει σημασία είναι η παραδοχή της ανυπόμονης πια επιθυμίας και η επισημοποίηση της απόπειρας έκπτωσης του ΣΥΡΙΖΑ από το συνταγματικό τόξο...

Γιατί όμως φλέγεται η ομάδα των συμβούλων του Σαμαρά να ταυτιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΧΑ;

Η κυβέρνηση ασκεί την δική της βία στην προσπάθεια να "περάσει" την διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας με την δικτατορική φορολογική της πολιτική (αρκεί να διασωθούν τα απομεινάρια του πελατειακού συστήματος). Στις πλάτες κυρίως όσων δεν φέρουν ευθύνη για την κρίση.
Η επιβίωση του παλιού δικομματισμού περνά μέσα από την δυσφήμιση των αντιστάσεων ως "βίας απ΄όπου κι αν προέρχεται". Λες και οι οικονομικές διώξεις των αδυνατούντων, οι κατασχέσεις περιουσιών, εισοδημάτων και γης εξ αιτίας αδυναμίας καταβολής παράλογων φόρων, το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που απέμειναν λόγω ενός ηλίθιου στραγγιστικού φορολογικού συστήματος και ανελαστικών υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών, η εκδίωξη των μεγάλων επιχειρήσεων εξ αιτίας της διατήρησης ενός παρασιτικού συστήματος που ευνοεί μόνο τους μεταπράτες ημετέρους αλλά όχι την επιχειρηματικότητα και άλλα πολλά που "σκοτώνουν" ζωές και εισοδήματα μαζί και το μέλλον της νέας γενιάς, δεν είναι βία...

Η αξιοποίηση ακραίων φωνών μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και των ανόητων δηλώσεων ή πρακτικών των χρήσιμων ηλιθίων -που υπάρχουν και εκεί (όπως και σε κάθε πολιτικό χώρο)- ένα στόχο έχει: την δυσφήμιση της αντίστασης ως "βίας των άκρων"

Και είναι αλήθεια ότι κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ προσέφεραν στο παρελθόν άφθονο υλικό για την υλοποίηση μιας τέτοιας στόχευσης. Όμως, η εγκληματική οργάνωση της ΧΑ, οι πληρωμένοι δολοφόνοι, οι μαχαιροβγάλτες, οι διώκτες των μειονοτήτων και των μεταναστών, οι αιματοβαμμένοι οπαδοί της "τελικής λύσης" δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να ταυτιστούν με τον άνθρωπο που αμύνεται για την ζωή του, την περιουσία του, το μέλλον του ιδίου και της οικογένειάς του - και μετέρχεται συχνά, καθαρά αμυντική βία.

Αυτήν την καθαρά αμυντική αντίδραση (ναι, υπάρχει πάντα και η δίκαιη βία όσο κι αν δεν αρέσει στους κρατούντες), την Πολιτική Ανυπακοή - που ιδανικά είναι ειρηνική αλλά συχνά ξεφεύγει από την πολιτική ορθότητα όταν τα αίματα ανάβουν - είναι που θέλει η ακροδεξιά ομάδα των ρεβανσιστών γύρω από τον Σαμαρά να απονομιμοποιήσει ταυτίζοντάς την με το έγκλημα του ...
πληρωμένου ή φανατισμένου τρομοκράτη/δολοφόνου

Αφήνοντας ως μόνη νόμιμη, την επίσημη βία του κράτους έστω και ακραία, που ενώ του την έχουν εμπιστευτεί οι πολίτες αποκλειστικά για να διευθετεί μεταξύ τους προβλήματα, δεν την έχουν παραχωρήσει εν λευκώ στην εκάστοτε κυβέρνηση για να την στρέφει καταχρηστικά εναντίον τους - αφού έχει λάβει πρώτα την εντολή της κρατικής διαχείρισης με τελείως διαφορετικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις! 

Άλλωστε κατά το σύνταγμα, οι πολίτες έχουν τον τελευταίο λόγο (114 λεγόταν παλιά) στην υπεράσπιση του κράτους δικαίου άρα και σε όση νόμιμη αμυντική βία ή ανυπακοή τους αναλογεί. Κι αν τα όρια είναι δυσδιάκριτα μεταξύ νόμιμης αμυντικής βίας και επιθετικότητας, δεν είναι και λάστιχο στα χέρια του οποιουδήποτε ινστρούχτορα:
Τόσο που να μπαίνει σφήνα η ακροδεξιά ρεβανσιστική ιδεολογία των συμβούλων του Σαμαρά: 
Που προσπαθεί να παρουσιάσει τον αριστερό, με το μαχαίρι στην τσέπη, πανομοιότυπο με τον φασιστικό κτήνος που μαχαιρώνει από χόμπι μετανάστες τα βράδια πετώντας τα πτώματά τους στα σκουπίδια - και το απολαμβάνει - όπως προφανώς απόλαυσε ο ΧΑυγίτης το μαχαίρωμα του αδικοχαμένου νέου είτε πήρε εντολές είτε όχι...
Προσπαθεί να ταυτίσει απαράδεκτες βίαια αποκλίνουσες πρακτικές ακροαριστερών ομάδων ή εφαπτόμενων στην αριστερά μπάχαλων αντεξουσιαστών, με το κυρίως σώμα της αριστεράς και της αντίστασης στην άδικη λιτότητα. Γιαούρτια, μάρμαρα, αποκλεισμοί καθηγητών ακόμη και οι κομάντο στις Σκουριές ταυτίζονται με το σώμα της αντίστασης και αυτό με την σειρά του με τους επίσημα ναζί εγκληματίες της ΧΑ.

Αυτή είναι η κουτοπόνηρη λογική του Χ Λαζαρίδη, ενός πρώην αριστερού που παρέχει επί χρήμασι τις υπηρεσίες του στο σύστημα της χρεοκοπίας και τις μεταπρατικές παρασιτικές ελίτ της χώρας μας.
Αλλά, με την παραπάνω συνέντευξη, την ομολόγησε κιόλας... για να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά το, μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.
Γιατί πρωτογενές πλεόνασμα τυχοδιωκτισμού διαθέτει σίγουρα η ομάδα του - τόχει αποδείξει με το μακεδονικό. Τώρα, δεν τους ενοχλεί ακόμη και η πυροδότηση ενός "ιδεολογικού" εμφυλίου για να μετατεθεί η ατζέντα από τον γκρεμό της κυβερνητικής πολιτικής.
ΑΣ

12 σχόλια:

  1. Είχαμε μια διαφορά πριν από μερικούς μήνες με τον διαχειριστή του blog γιατί κατλετασσε τον "κυριο" Τζήμερο (ναι αυτόν που έφαγε πολύ κρατικό χρήμα με γην διαφημιστική του και όταν τελείωσε το χρήμα έγινε μεταρυθμιστής) γιατί τον κατέτασσε στο μεταρυθμιστικό Κέντρο.
    Λυπάμαι γιατί όλα τα σκουλήκια του συστήματος είναι μαζί, και εμείς πλακωνώμαστε μεταξύ μας αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ριζοσπαστικός ή δεν είναι, αριστεροί να συμφωνούν με τον Χρύσανθο και άλλα φαιδρά.
    Το 1981 η Ιστορία επέλεξε το ΠΑΣΟΚ να προωθήσει αλλάγες και τομές στην Χώρα, τώρα είναι σειρά άλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν τω μεταξυ, ακροδεξιοι, δεξιοι, πασοκοι, δημαριτες και συριζιτες κτηνοτροφοι, αγροτες, ψαραδες, αυτοαπασχολουμενοι, εμποροι, ξενοδοχοι, βιοτεχνες, βιομηχανοι, επιστημονες ΚΛΕΒΟΥΝ ετησιως 10 δις ΦΠΑ πλεον του αναλογουντος φορου εισοδηματος. Ολα τα αλλα, ειναι κλαυσιγελα επιχειρηματα του κρατους της "φαιδρας πορτοκαλεας".

    "Χάνουμε περίπου 10 δισ. ευρώ κάθε χρόνο από τον τομέα του ΦΠΑ
    Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 07:00
    UPD:09:47

    ¨ Στα 39,8 δισ. ευρώ εκτιμώνται αθροιστικά οι απώλειες εσόδων που είχε η Ελλάδα την περίοδο 2008-2012 στον τομέα του ΦΠΑ. Η Κομισιόν ανέφερε ότι οι απώλειες σε έσοδα ΦΑΠ για την Ελλάδα ανήλθαν στα 9,7 δισ. ευρώ, ή 4,7% του ΑΕΠ, το 2011.

    Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση στην Ευρωζώνη και με διαφορά και τη δεύτερη χειρότερη στο σύνολο της Ε.Ε. μετά τη Ρουμανία. Στα 193 δισ. ευρώ ή 1,5% του ΑΕΠ ανέρχονται οι συνολικές απώλειες το ίδιο έτος στην Ε.Ε.

    Σύμφωνα με μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το 2008 οι απώλειες εσόδων ΦΠΑ στην Ελλάδα ήταν ίσες με το 3% του ΑΕΠ (7,0 δισ. ευρώ), το 2009 με το 3,5% (8,1 δισ.), το 2010 έφτασαν το 3,3% (7,3 δισ.) και το 2011 εκτοξεύτηκαν στο 4,7%.

    Σύμφωνα με την εκτίμηση της Κομισιόν, η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει το 2011 έσοδα ύψους 24,8 δισ. ευρώ από το ΦΠΑ και τελικά εισπράχθηκαν 15 δισ. ευρώ. Εκτιμάται πως οι απώλειες του 2012 ανέρχονται σε 7,7 δισ. ευρώ....."

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ


    ΥΓ Ιδου ενας υπερκομματικος στοχος : Μειωση της κλοπης του ΦΠΑ απο 4.7 % του ΑΕΠ σε 3.2% σε 3 ετη, λυνει τα προβληματα “χρηματοδοτικων κενων” και αφηνει περιθωρια για κοινωνικη πολιτικη και δημοσιες επενδυσεις.
    Οποτε Βαϊμαρη γιοκ.

    Μαλλον ονειρευομαι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *Το προηγουμενο σχολιο απο Αφώτιστος Φιλέλλην


    (Ο παρολίγον πρωθυπουργός) Πήρε τόσες μίζες που έχασε τον λογαριασμό…
    Posted on 14/09/2013 by Po
    "....Η κυρία Αδειλίνη δεν ήταν απαλλακτική ούτε ως προς το σκέλος της κατηγορίας που βαραίνει τον Σμπώκο περί ίδρυσης της εταιρείας Nobilis.«Ούτε ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μπορούσε να υπολογίσει, να κρατήσει λογαριασμό για τις μίζες», τόνισε η κυρία Αδειλινη αναφερόμενη, ξανά, στον πρώην υπουργό «Μίζες σε επιταγές, μίζες σε μετρητά, μίζες σε βαλίτσες. Η ανάκριση κατάφερε να εντοπίσει κάποιους λογαριασμούς -ένα ελάχιστο τμήμα από τα αποκτηθεντα. Σκεφθείτε για ποιον πακτωλό χρημάτων επρόκειτο, που χρειαζόταν τη συνδρομή διεθνούς εταιρείας χρηματαποστολών»…(αναφέρεται στα κατασχεθεντα)»."

    Αφώτιστος Φιλέλλην

    ΥΓ Η δε δημευθεισα οικια επι της Οδου Αρεοπαγιτου να μην εκποιηθει, αλλα να παραμεινει διαρκες μουσειο της ελληνικης διαφθορας των πολιτικων μας.

    Αναμενω αποτελεσμα δικων κια καταδικων αναλογο της καλαθοσφαιρησης (λ.χ.101-88) και οχι οχι ποδοσφαιρου
    (προς το παρον 1-1).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα κατεβαίνει και στις πορείες μαζί με τους «αλληλέγγυους» εγχωρίους, κι είναι κι αυτός συλλέκτης μπουκαλιών, στουπιών, βενζίνης και έχει ρόπαλο, αντιασφυξιογόνο μάσκα και κουκούλα, τότε μιλάμε για το απόλυτο είδωλο της διαταραγμένης αριστεροσύνης, τον Ιερό Μόσχο της «Ηρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.» αλλά και της νεοτέρας «επανάστασης», ερήμην του μικρού και αδικοχαμένου Αλέξη, που κανείς δεν τον ρώτησε για τα πλιάτσικα, τους καμένους και τους βανδαλισμούς που ενίοτε λαμβάνουν χώρα αυθαιρέτως στο ανύποπτο όνομα και στη μνήμη του.

    Εκεί δίνουν τα ρέστα τους οι «σκουρλέτηδες» και η Κλάραμπελ της γνωστής προοδευτικιάς οικογενείας. Δώσε τους μειονότητα και πάρ' τους την ψυχή. Πέφτουν τ’ ανάσκελα από την έκσταση.

    Αμα είσαι Ελληνας, χριστιανός ορθόδοξος, ανήκεις στη συντριπτική πλειονότητα που θέλει, φευ, τάξη και ασφάλεια, ή νόμιμος μετανάστης, που σέβεσαι τη χώρα που σε φιλοξενεί, οικογενειάρχης και δουλευτής, που δεν κλέβεις, δεν πουλάς πρέζα, γυναίκες, λαθραία, που δεν διακινείς, απαγάγεις και εκβιάζεις συμπατριώτες σου, τότε δεν έχεις τύχη. Δεν σε πιάνει το αριστερόμετρο των φασιστοειδών αντιλήψεων της Κουμουνδούρου. Είσαι μπανάλ.

    Μαντέψτε σε ποιό΄άκρο βρίσκεται αυτός που το έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δεξί φυσικά - Φαήλος Κρανιδιώτης, η άλλη όψη του Ιανού της ΝΔ - Χρύσανθος/Φαήλος....

      Διαγραφή
  5. Γιώργο ο Χρύσανθος όλα αυτά τα λέει για να ανακόψει το ρουν της Ιστορίας, την άνοδο του σοσιαλισμού σε μια μόνο ευρωπαϊκή χώρα. Για να μας εμποδίσει να δούμε τον ανυπάκουο Αλέξη πρωθυπουργό, του οποίου η δίκαιη βία θα διακιώσει τους αγώνες του λαού μας για ελευθερία και προκοπή. Πέστα ρε φίλε ανοικτά, τι τα πηγαινοφέρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Χρύσανθο Λεωνίδα, τον απασχολεί μόνο η διατηρησιμότητα της ΝΔ στην εξουσία. Είναι ικανός, αυτός και ο συμβουλευόμενος απ΄αυτόν, καθώς και οι συνοδοιπόροι (Τζήμερος και άλλοι "μεσαίοι") προκειμένου να κρατηθούν εκεί που είναι, να εκτρέψουν την κοινωνική αντίσταση (σωστή και λάθος μαζί αλλά βουβά γιγαντούμενη) σε εμφύλιο, σε χάος. Είναι γι αυτούς προτιμότερη από μια λογικοκρατούμενη ανατροπή της δικομματικής καταστροφικής διαχείρισης. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από την άλλη, είναι απλά βολικό για τον Χρύσανθο. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει διατυπώσει μια σοβαρή εναλλακτική επίσης. Ότι έχει υποστηρίξει κάθε λαϊκιστικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να ξεκόψει από τριτοδιεθνιστικές νοοτροπίες και νεοκομμουνιστικές συνιστώσες επίσης. Και κυρίως ότι δεν έχει εναλλακτική για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα αλλά κατατρύχεται από την κρατικίστικη λογική της ελληνικής αριστεράς τον αφήνει εκτεθειμένο ως όχημα πελατειακών και νεοπελατειακών ρεβανσισμών.
      Αλλά όλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να μας κάνουν να καταπιούμε το δηλητήριο Λαζαρίδη. Ούτε να ξεχάσουμε ότι ο αριστερός δεν κυκλοφορεί με το μαχαίρι στην τσέπη - ίσως μερικοί με το γιαούρτι αλλά δεν είναι παρά μια ακραία εκδήλωση. Η θεωρία των άκρων, η ταύτιση της αντίστασης με κάποιες αριστερίστικες ανοησίες, η ταύτιση της δίκαιης αντίστασης στην βία του γκρεμίσματος της οικονομίας με την αντίσταση των συντεχνιών του Δημοσίου είναι το Σχέδιο.
      Προτιμούν το χάος από το να πάρει λογική μορφή η εξέγερση - προτιμούν το αίμα ώστε να παρουσιαστούν ως εναλλακτική - και να κρατήσουν την ασυλία που τους δένει και τυους προστατεύει. Φαντάσου μια άλλη κυβέρνηση στην εξουσία και έρευνα για ευθύνες Βενιζέλου, Λαλιώτη, Πάκη, Καραμανλή κλπ - ποια νομίζεις διαφορά θα έχουν από Τζοχατζόπουλο, Παπαγεωργόπουλο κλπ; Σαράντα χρόνια σύστημα είναι...

      Αυτά πηγαινοφέρνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια συσκοτισμένοι από την ανοησία των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, τυφλοί στην ατζέντα του συστήματος διακυβέρνησης της μεταπολίτευσης και ποιοι έχουν τις κύριες ευθύνες. Είμαστε στην μέση αλλά δεν είμαστε δεξιά.

      Διαγραφή
    2. Τόση συνωμοσιολογια! Τόση κινδυνολογία! Μόνον στη μεση δεν σας τοποθετούν όλα αυτά.

      Διαγραφή
  6. Ο Λαζαριδης είπε πράγματα που όλοι γνωρίζουμε οτι ειναι ακριβως έτσι. Απλώς τα ειπε σε ακατάλληλη στιγμή. Επ αυτού μπορείς να του κανεις όση κριτική θέλεις. Ως προς τα γεγονότα ομως, μην πας να μας τρελανεις. Δεν απευθύνεται σε ηλίθιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αστεία προπαγάνδα περί ταύτισης των δύο άκρων είναι η επικοινωνιακή επιλογή των ακροδεξιών γύρω από τον Σαμαρά για να πάμε σε εκλογές με δίλημμα ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΕΜΦΥΛΙΟΣ.
    Η αντίθεση της Καραμανλικής πτέρυγας (και όχι μόνο) της ΝΔ, η απομόνωση των συμψηφισμών του Βενιζέλου από σωρεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ή άψογη στάση της ΔΗΜΑΡ σε αυτό το ζήτημα δημιουργούν τις προυποθέσεις για την δημιουργία πανδημοκρατικού μετώπου με στόχο την αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής. Η αλλαγή της νομοθεσίας, η αντιμετώπιση της φασιστικής διείσδυσης σε Αστυνομία και Δικαιοσύνη και ο συναγερμός που πρέπει να σημάνει για το ξερίζωμα του ναζισμού από τα σχολεία θα πρέπει να αποτελούν περιεχόμενα αυτού του μετώπου, από το οποίο εξαιρούνται μόνο οι αυτοεξαιρούμενοι (Σαμαράς, Βενιζέλος, ΚΚΕ).
    Είναι φανερό πω,ς αν αυτό το μέτωπο υλοποιούνταν, θα υπήρχαν σημαντικές θετικές επιπτώσεις και σε άλλους τομείς πέρα από το πεδίο του αντιφασιστικού αγώνα.
    Ή στρατηγική της έντασης είναι η επιλογή ενός καθεστώτος που απειλείται.
    Μέχρι τώρα αντιφασιστικό αγώνα κάνουν στο δρόμο οι αριστεριστές και οι αναρχικοί και οι υπόλοιποι μέσω ανακοινώσεων. Οι κινητοποίήσεις των ακτιβιστών της άκρας αριστεράς αφήνουν την κοινωνία αδιάφορη, ενώ ο αναρχικός χώρος ηγεμονεύεται από μιλιταριστικές απόψεις που έχουν την τάση να συρρικνώνουν την πολιτική σύγκρουση σε φυσικά αντιπαράθεση. Πάμπολλοι άλλοι που βρίσκουν το πρόβλημα μπροστά τους σε κοινωνικούς χώρους φοβούνται και υποχωρούν. Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα και η Αριστερά πρέπει να πρωτοστατήσει στη συνεννόηση των δημοκρατικών δυνάμεων.

    Μιχάλης Καστρινάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε φυσική αντιπαράθεση

    ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν οι αγανακτισμένοι ελληναράδες έκαψαν ζωντανούς τους "απεργοσπάστες" της Μαρφίν με την ουσιαστική βοήθεια και συμπαράσταση των διαδηλωτών που ήταν παρόντες και την ψυχική συμπαράσταση όσων ήταν μακριά απο την απεχθέστερη ομαδική φασιστική δολοφονία της μεταπολίτευσης, η αριστερά μιλούσε για δίκαιη αγανάκτηση και για "κακιά ώρα" και η κυβερνώσα δεξιά καταδίκαζε σε πολύχρονη φυλάκιση τον διευθυντή και τον υπεύθυνο ασφαλείας του υποκαταστήματος της Μαρφίν, ενώ οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τόσο τους φυσικούς εκτελεστές όσο και τους εκατοντάδες που εμπόδισαν την αστυνομία και την πυροσβεστική να σώσουν τους "αντικειμενικά" ταξικούς εχθρούς.

    Τελικά έχετε δίκαιο.
    Δεν υπάρχουν δύο άκρα σε αυτή τη χώρα.
    Το κέντρο και τα άκρα (υμνητές της Αυριανής, της 17 νοέμβρη,του επαναστατικού αγώνα και των πυρήνων της πυρκαγιάς, Κένταυροι, Μακεδονομάχοι, υμνητές του Τσαουσέσκου, του Στάλιν, του Κάστρο και του Μάο)έχουν ενωθεί σε ένα φασιστικό πολτό, απο τον οποίο όλες οι συνιστώσες του, πιστεύουν ότι θα κερδίσουν εξουσία, δόξα και πολλά λεφτά.
    Κυρίως πολλά λεφτά.
    Καληνύκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU