Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η θεωρία των δυο άκρων κατέρρευσε στο Νέο Ηράκλειο

από την παραπολιτική

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης υπήρξαν οι «προφήτες» της θεωρίας των δυο άκρων, την οποία στη συνέχεια υιοθέτησε κι επίσημα ο Αντώνης Σαμαράς.

Θυμίζω ότι σύμφωνα με τη θεωρία αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα ακραίο κόμμα, εκτός συνταγματικού τόξου, που αποτελεί κάτι αντίστοιχο της Χρυσής Αυγής στα αριστερά του πολιτικού φάσματος.

Χθες, αμέσως μετά τη δολοφονία δυο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, ο Φάηλος Κρανιδιώτης έσπευσε με ένα ειρωνικό tweet να χλευάσει όσους δεν αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη θεωρία. Μέχρι εκεί φαίνεται ότι μπορεί να καταλάβει, ας μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι χθες η θεωρία των δυο άκρων κατέρρευσε πανηγυρικά, δυστυχώς με τεράστιο κόστος για την ελληνική κοινωνία. Εκτιμώ ότι κανείς σώφρων άνθρωπος δεν μπορεί να εξισώσει το ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ με όσους ζώστηκαν τα κουμπούρια -που λέει και ο Φαήλος- και πιθανότατα στο όνομα κάποιας αριστερίστικης ιδεολογίας δολοφόνησαν χθες δυο τυχαία μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ελπίζω χθες να συνειδητοποίησαν κι όσοι απλοί πολίτες έσπευσαν να υιοθετήσουν τη συγκεκριμένη θεωρία ότι υπήρξαν οι ίδιοι θύματα του πολιτικού τυχοδιωκτισμού της Νέας Δημοκρατίας η οποία από τη λύσσα της να εμφανιστεί ως η μόνη πολιτική δύναμη σταθερότητας, συκοφάντησε με τρόπο χυδαίο τους πολιτικούς της αντιπάλους, ακόμα και στο διεθνές ακροατήριο.

Αργά ή γρήγορα, δεν θα χρειαστεί μόνο να ξεμπερδέψουμε με τους νεοναζί και τους λοιπούς δολοφόνους αλλά και με αυτούς που δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, πετώντας τα σκουπίδια που έχουν μέσα στο κεφάλι τους στην πόρτα μας, μέσω των ΜΜΕ. Φτάνει.


1 σχόλιο:

  1. "Αργά ή γρήγορα, δεν θα χρειαστεί μόνο να ξεμπερδέψουμε με τους νεοναζί και τους λοιπούς ..."

    Ακόμα δεν στέγνωσε το αίμα και οι απολογητές των 'προοδευτικών' δολοφόνων ξεκίνησαν το γνωστό τους τροπάρι.
    Έχετε ξεκινήσει να ξεμπερδεύετε με τους νεοναζί και τους λοιπούς με τον μόνο τρόπο που ξέρετε τα τελευταία 50 χρόνια.
    Με τα κουμπούρια.
    Η ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται να σας ακολουθήσει.
    Σας θεωρεί εξίσου επικίνδυνους με την ΧΑ και θα σας ξεράσει στον υπόνομο που ανήκετε.
    Τα όνειρά σας για εμφύλιους και ξεκαθάρισμα λογαριασμών θα παραμείνουν για άλλη μια φορά όνειρα ή καλύτερα εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU