Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πολυνομοσχέδιο: Μερικά ακόμη ερωτήματα για τον κο Χατζηδάκη (#η "εργαλειοθήκη" του ΟΟΣΑ που δεν είναι του ΟΟΣΑ αλλά πληρώσαμε 1 εκ. για να την υπογράψει...)

Διαβάζουμε στην real.gr : "Ο Γ.Φλωράς πρόεδρος της Επιτροπής για θέματα Ανταγωνισμού του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε παρέμβασή του σχολίασε την έκθεση του ΟΟΣΑ και υποστήριξε ότι η περίφημη έκθεση είναι στην πραγματικότητα έργο του ΙΟΒΕ και όχι του ΟΟΣΑ. «Η έκθεση είναι οργανωμένη απάτη κατά της βουλής και εις βάρος των Ελλήνων» ανέφερε χαρακτηριστικά." Ακούστε τι καταγγέλλεται για τις μεθοδεύσεις του "κατεπείγοντος" πολυνομοσχεδίου:


Και αναλυτικότερα τι είπε ο Γ. Φλωράς στο Κόκκινο 105,5fm, στο Κώστα Αρβανίτη - με ονόματα:



"Απάτη του Χατζηδάκη η λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ"


"Σοβαρές καταγγελίες στο Κόκκινο για τον υπουργό Ανάπτυξης, τα καρτέλ και την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ απο το μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιώργο Φλωρά.    Την ύπαρξη μηχανισμών συγκάλυψης απο ομάδα ατόμων μέσα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η οποία  έχει θάψει 6-7 υποθέσεις καρτέλ στην Ελλάδα και για τις οποίες έχει ενημερωθεί ο υπουργός και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και ουδέποτε έπραξαν κάτι για αυτό κατήγγειλε στο Κόκκινο το μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιώργος Φλωράς.  

Την ίδια στιγμή δήλωσε πως ο κ. Χατζηδάκης και η αρμόδια υπηρεσία δεν έχει πραγματοποιήσει ελέγχους εφαρμογής απο το 2011 στις τιμές των ξενόγλωσσων βιβλίων που διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα απο τα καρτέλ. 

Ο κ. Φλωράς χαρακτήρισε την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ μια "απάτη του Χατζηδάκη και των φίλων του που κατασκευάστηκε απο τον ΣΕΒ και τον ίδιο και την πλάσαραν σαν έκθεση του ΟΟΣΑ με σκοπό να ψηφιστεί το πρόσφατο μνημόνιο".

Ο κ. Φλωράς καταγγέλλει πως στην ίδια την έκθεση του ΟΟΣΑ που συντάχθηκε απο το ΙΟΒΕ (το ινστιτούτο του ΣΕΒ) αναφέρεται πως η έκθεση δεν εκφράζει απαραίτητα τις θέσεις του οργανισμού" αλλά - σύμφωνα με τον κ,. Φλωρά - εκφράζει τις θέσεις του ΣΕΒ και της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι του υπουργού Ανάπτυξης αλλά και των Κ. Μητσοτάκη και Γ. Στουρνάρα. 

"Ψεύτικα τα δάκρυα του Χατζηδάκη για τους καταναλωτές. Είναι οργανωμένοι απατεώνες και απλά θέλουν να κρατηθούν λίγο παραπάνω στην εξουσία" δήλωσε στο Κόκκινο ο Γιώργος Φλωράς."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU