Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Υψηλόβαθμοι κρατικοί λειτουργοί, δουλέμποροι;;;

της Ευγενίας Λουπάκη*

"Ο Χάρος είναι κομπλέ. Τα τελάρα, τα πρόβατα, τα κατσίκια, φορτωμένα"

Πέντε υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΥΠ, συμμετείχαν σε κύκλωμα δουλεμπορίας μεταναστών. Τα τελάρα, τα πρόβατα, τα κατσίκια, είναι το συνθηματικό που χρησιμοποιούσαν για τους μετανάστες. Ο "Χάρος" είναι το συνθηματικό της βάρκας.
Εκτός από μαύρη ψυχή, είχαν και μαύρο χιούμορ.
Περιμένω να το δω το βράδυ, πρώτο θέμα στα δελτία, άντε δεύτερο.Και να δω να εγκαλούνται ο Δένδιας, ο Κικίλιας και τ' άλλα παιδιά, που πάσχιζαν να μας σώσουν από τους άπλυτους μελαψούς, με τη βοήθεια των ηρωϊκών μπάτσων. Να δω τον Πανούση, να δω την Τασία, να ρίχνουν κεραυνούς. Δεν θα δεχτώ δικαιολογίες. Δεν είναι η πρώτη φορά. Και δεν κάνω σχόλια, γιατί δεν χρειάζεται. Αυτή η είδηση μιλάει μόνη της για τα πάντα.
Οι νεκροί περιμένουν.


*σχόλιο στο facebook - η Ευγενία Λουπάκη είναι δημοσιογράφος του ραδιοσταθμού  
Στο κόκκινο 105,5

4 σχόλια:

  1. Όταν λέτε "αυτή η είδηση", ποια είδηση εννοείτε; Εγώ δεν βλέπω καμία είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η είδηση είναι παντού - φυσικά όχι στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ - αυτό ζητάει η Λουπάκη, να πάρει την θέση που της αξίζει η είδηση και η έρευνα - η ίδια το άκουσε στον Σκάι το πρωί όπως είπε. Ενδεικτικό ρεπορτάζ: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/825463/astunomikoi-piso-apo-kukloma-douleboron/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βούτσης: Συμφωνία εντός της εβδομάδας, αλλά επώδυνη για όλους μας !

    Για την Έλενα Παναρίτη είπε ότι ήταν επιλογή του Γιάννη Βαρουφάκη και της Κυβέρνησης και σημείωσε με νόημα ότι "καλό είναι να αλλάζουν όλοι θέσεις και να αξιοποιούνται αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι όλη στην προμετωπίδα - μπορεί να είναι δίπλα και να στηρίζουν"

    Για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, είπε ότι «"η Αριστερά ξέρει να αυτοπειθαρχείται όταν έχει μπροστά της όλο το κάδρο. Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του έχοντας απέναντί του το λαό που μας ψήφισε. Αν είναι κάτι να ξινίζει θα ξινίζει σε όλους μας"..

    Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι "μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχουμε λύση και συμφωνία", η οποία, όπως ανέφερε, θα είναι είναι "έντιμη, καθαρή, διαυγής αλλά και αρκετά επώδυνη". Παράλληλα, τόνισε ότι "αν η κυβέρνηση χάσει την δεδηλωμένη κατά την ψηφοφορία θα κάνουμε ότι προβλέπει το Σύνταγμα, δηλαδή εκλογές" και τόνισε ότι δεν μπορούμε να πούμε στον λαό ότι θα προχωρήσουμε με άλλα δεκανίκια.

    Τί λες Ρε ;; Τί είναι ΑΥΤΑ που λες ;; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΧΙ ΣΚΑΤΑ !!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΚΕΔΕΣ κ. ΛΕΚΕΔΕΣ !!!!! Διαβίβασε το και ... παρακάτω !!! Ταφοπλακατζίδες, εεε Ταφοπλακατζίδες !!!

    ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ 25-01-2015 μ.Χ. ! Τί απειλές και τρομοκρατία και Εσείς ;;

    Δεν ξέρουμε πόσα λάθη κάνατε αλλά και ΟΥΤΕ μας ενδιαφέρει, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! Δηλ. ΝΑ Χρεώσετε την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! Ερώτηση: Είσαστε η άλλη όψη του ΣΑΠΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ, ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ;;;; Πέστω ΞΕΚΑΘΑΡΑ !!!!!

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμη Αριστερά δεν υπάρχει. Μόνο οι ψίθυροι που φέρνει ο αέρας είναι αγνώστου πατρός... όταν με το καλό έρθει η συμφωνία την συζητάμε - δεν θέλω υστερίες από τώρα... :)

      Διαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU