Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Το 61 % είναι εργαλείο για τις "κατεδαφίσεις" που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν

Μετά την συμφωνία που το "ΝΑΙ" δεν θέλει, κι ας ορκίζεται για το αντίθετο...
Εάν η αντιπολίτευση του ΝΑΙ είχε πάρει 52% τότε θα το έβλεπε σαν εθνοσωτήριο το δημοψήφισμα. Ο Σαμαράς και ο Άδωνις θα ήταν οι σωτήρες του έθνους. 
Το όφελος του ΟΧΙ θα φανεί σύντομα. Ήρθε η ώρα για μεταρρυθμίσεις με πολλά παράσιτα να τσιρίζουν για το ΔΙΚΙΟ τους. Για την άδικη κενωνία που τους πέταξε στου δρόμου την άκρη. Τα μικρά νταβατζάκια που μας στοιχίζουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο. 
Αλλιώς μετράει πλέον η προσπάθεια που θα γίνει. Αν κάποιοι επιλέξουν να "χαϊδέψουν" τους "κακόμοιρους" σίγουρα δεν θα βοηθήσουν σ αυτά που πρέπει να γίνουν. 
Η σάπια Δημόσια Διοίκηση η συμμοριακή Δικαιοσύνη οι Συντεχνίες τα εργασιακά άσυλα το παπαδαριό τα ΜΜΕ η γραφειοκρατία η αντιφατική και κουκουλωματική πολυνομοθεσία το περιβάλον για την επιχειρηματικότητα πρέπει ν αλλάξουν. 
Το 61 % είναι εργαλείο για τις κατεδαφίσεις που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. 
πηγή Giorgos Freeman / σχόλιο στο fb

Σχόλιο του ιστολογίου: 

Καίρια η επισήμανση - πράγματι, μετά την συμφωνία ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί πλέον να κυβερνήσει  - με την δύναμη των δυο διαδοχικών πλειοψηφικών εντολών - και να διαλύσει το παρακράτος, οικονομικό, μηντιακό, συντεχνιακό, δημοσιοϋπαλληλικό - να απελευθερώσει τον έλληνα παραγωγό από τις δουλείες ενός παρασιτικού συστήματος που πληρώνει πλουσιοπάροχα ανθρώπους σαν την Βούλτεψη και την Καϊλή για να λένε ότι τους κατέβει, κρατώντας πίσω από το παραπέτασμα ενός ακατάλληλου μα πρόθυμου πολιτικού υπηρετικού προσωπικού αλώβητη την κυριαρχία των καρτέλ στην αγορά. Ανασυγκρότηση με τα λαμόγια της μεταπολίτευσης στην παραεξουσία, δεν γίνεται. Ανασυγκρότηση χωρίς προστασία και απελευθέρωση των ενδογενών παραγωγικών δυνάμεων, δεν γίνεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU