Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Χίλια συγγνώμη για το παράλληλο πρόγραμμα

Βιβλιάρια ασφάλισης: Εικόνες επιστημονικής φαντασίας μέχρι χθες για την πλειοψηφία των ελλήνων...

Οι φτωχοί, ανασφάλιστοι συμπολίτες μας θα δικαιούνται πλέον δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν θα πηγαίνουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Το ακούσατε – διαβάσατε πουθενά;

του Νίκου Μωραΐτη*
Χίλια συγγνώμη που θα χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα. Την ατμόσφαιρα κατατρομοκράτησης από τα κανάλια με όργια φημών για το ασφαλιστικό, το αγροτικό, το μεταναστευτικό – κάθε μέρα κι άλλα, κάθε μέρα και αυτοδιαψευόμενα.
Χίλια συγγνώμη που θα χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα πρωτοσέλιδων όπως των ΝΕΩΝ για «φορο-πυρετό 39,9%» με τον πρόστυχο υπότιτλο «ποιοι θα πληρώσουν την έκτακτη εισφορά», έτσι ώστε να νομίζεις ότι θα σου επιβάλουν 39,9% έκτακτη εισφορά, ενώ το κείμενο αναφέρεται σε έκθεση για την υπάρχουσα φορολογία στην Ελλάδα! «Υπάρχουσα» σημαίνει όχι διαμορφωμένη το τελευταίο έτος της… επάρατου Αριστεράς, αφού η επάρατος δεν πρόλαβε να αυξήσει τους φόρους.

Χίλια συγγνώμη που θα χαλάσω και την ωραία ατμόσφαιρα των πανηγυρικών δημοσκοπήσεων όπως της MRB, που φέρνει πρώτη μακράν τη ΝΔ, καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλη η Ελλάδα είναι μπλε, είναι μπλε, είναι μπλε. Μόνο που για την MRB του κυρίου Μαύρου όλη η Ελλάδα ήταν μπλε, ήταν μπλε, ήταν μπλε και το Σεπτέμβριο, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε με 7,5 μονάδες διαφορά. Και έβγαινε μετά ο κύριος Μαύρος να ζητάει συγγνώμη από τους πολίτες για τις μπλε προβλέψεις των δημοσκόπων, αλλά επειδή ο Μαύρος Μαύρος θα παραμείνει και το σαπούνι σου χαλάς, ξαναδείχνει τώρα όλη την Ελλάδα μπλε. Ε, και τι έγινε; Άμα γίνουν εκλογές, το πολύ πολύ να ξαναζητάει συγγνώμη – τζάμπα είναι, του Θεού.

Χίλια συγγνώμη λοιπόν που θα χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα της απανταχού διαπλοκής για να θυμίσω ότι ψηφίστηκε στη Βουλή το παράλληλο πρόγραμμα. 
Τα κανάλια μάς έδειξαν τις αψιμαχίες των πολιτικών αρχηγών, αλλά κανένα δεν μας είπε τι τελοσπάντων περιλαμβάνει αυτό το παράλληλο πρόγραμμα.
Από σήμερα λοιπόν οι φτωχοί, ανασφάλιστοι συμπολίτες μας θα δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν θα πηγαίνουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βέβαια προσπάθησε να θολώσει τα νερά, άρχισε αυτά τα ωραία τα μητσοτακικά, του πατέρα του, λέγοντας ότι και τώρα οι πολίτες αυτοί δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δωρεάν. Μέγα ψέμα – καθώς είναι αναρτημένη η σχετική ανακοίνωση σε όλα τα νοσοκομεία και αν ο ανασφάλιστος δεν έχει να πληρώσει επιτόπου, εξετάζεται μεν, αλλά του έρχεται ο λογαριασμός πακέτο με τη φορολογική δήλωση.

Της κυρίας Γεννηματά της ξέφυγε, λέγοντας «κόβετε από τους φτωχούς για να δώσετε στους φτωχότερους», αλλα έτσι γίνεται δυστυχώς σε μία χώρα φτωχοποιημένη (και) από το κόμμα της, όπου υπάρχει κόσμος που τρώει από τα σκουπίδια: ο φτωχότερος προηγείται του φτωχού και ο φτωχός του μεσαίου. Ο πλούσιος, βλέπεις, τα χρήματά του τα έβγαλε έξω και τώρα φωνάζει για τη Ναιυρώπη και τα capital control.

Ζητώ και πάλι χίλια συγγνώμη που χάλασα τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της «λαίλαπας ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε τη χώρα», αλλά καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε, μπορείτε να ανοίξετε ένα κανάλι ώστε να επανέλθει το ph της προπαγάνδας στα κανονικά για τη χώρα επίπεδα.


πηγή altsantiri

1 σχόλιο:

  1. FW: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ "ΕΔΩ +ΤΩΡΑ"

    ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Η Πίστη μας στο Θείο Λόγο, στη Δημοκρατία και στα Άγια Χώματα της Παρτίδας.
    Η λανθάνουσα έπαρση της εξουσίας, το να κάνει ο καθένας ότι θέλει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτα. Αριστοτέλης (ελεύθερη απόδοση).
    Το να τιθασεύεις τα ένστικτα είναι θέμα παιδείας πολύ δύσκολο, διότι χρειάζεται πολιτική φιλοσοφία και δημοκρατικό μέτρο. Το καλύτερο μέτρο ως σήμερα περιέχεται στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, διότι η αρετή είναι στη διάνοια και συνακολουθεί η πράξη. Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι στις μέρες μας δεν έχουμε ούτε την αναγκαία, ελάχιστη πολιτική παιδεία.

    Εξηγείται ίσως έτσι γιατί η ανθρωπότητα ενώ έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, δεν έκανε ούτε ένα βήμα προς την Θεία υπόσταση του ανθρώπου που παρέμεινε έρμαιο στην κτηνώδη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ παραεξουσία.
    Εμείς αδρανοποιηθήκαμε από την εκφυλιστική καλοπέραση, με το ψεύτικο δανεικό χρήμα, τη ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές, μακριά από την ελληνική παράδοση, που χάσαμε ανεπίτρεπτα.
    Επιχειρούν τώρα οι δανειστές τραβώντας το χαλί κάτω από τα πήλινα πόδια της οικονομίας μας, να μας πείσουν ότι είμαστε υπερχρεωμένοι, σύμφωνα με την τοκογλυφία των αγορών που έχουν επιβάλει. Να υπεξαιρέσουν έτσι τα σπίτια το βιός και τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, πριν η φούσκα από το πλαστό, χωρίς οικονομικό αντίκρισμα χρήμα, σκάσει στα χέρια τους.

    Εμπρός , να στείλουμε το Δ.Ν.Τ. στο διεθνές δικαστήριο οικονομικών εγκλημάτων. Τέλος η υπακοή στα μνημόνια των δανειστών», του διεθνούς ανεξάρτητου και ασύδοτου ιδιωτικού εικονικού κεφαλαίου (δεν ανήκει σε καμία χώρα + δεν πληρώνει φόρους). Είναι μέρος της διεθνούς παραοικονομίας «φούσκα» που διαχειρίζεται η Fed και λίγες τράπεζες, και έφθασε να είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερο του διακινούμενου πραγματικού παγκόσμιου αποθεματικού κεφαλαίου. Οι συναλλαγές είναι πλέον ψηφιακό κατασκεύασμα.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ των χορών με κοινό νόμισμα το ευρώ, χωρίς να αποτελούν μια και ενιαία οικονομία. Αυτό είναι παρανοϊκά αντιδημοκρατικό και συχνά οδηγεί τις χώρες μέλη να γίνονται οικονομικά εχθρικές και παράλογα καταστροφικές μεταξύ τους.

    Μήπως πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για να εξαγνιστούν ή να εκδιωχθούν «τα καρναβάλια» από την Ευρωζώνη;
    Είναι εφικτή και αναγκαία η οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης. Όσοι διαφωνούν μπορούν να φύγουν.!

    Αλλιώς θα πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα παραρτήματα της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κομισιόν, (European Commission).

    ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Σύμφωνα με τους χρηματιστηριακούς κανόνες των «αγορών», για να επιβιώσει και ν' αντιμετωπίσει την επερχόμενη διεθνή οικονομική κρίση.

    Διότι τα θύματα από την οικονομική τρομοκρατία που εξαπέλυσαν στη χώρα μας ξεπερνούν τις 9 χιλιάδες σε απελπισμένους αυτόχειρες συνανθρώπους μας.

    Η οικονομική ζημία της χώρας μας, σε εθνικούς πόρους, αγγίζει τα 2.2 τρισεκατομμύρια €.

    4 Φεβρουαρίου 2016) https://www.facebook.com/video.php?v=797653893604247&pnref=story

    THE TRUE FASCISM (photo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU