Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Δημόσιος Υπάλληλος Αμβρόσιος στο Αίγιο, Μ.Παρασκευή: "Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει…."

Αναδημοσιεύουμε το αληθινό ρεπορτάζ με το συνοδευτικό βίντεο (γιατί ήδη κυκλοφορούν ύποπτες εκδοχές και διαψεύσεις) για να μην έχει κανείς και καμία καμιά αμφιβολία για την αντισυνταγματική δραστηριότητα των ελλήνων "ορθόδοξων χριστιανών" τζιχαντιστών κατά της Δημοκρατίας και της συνταγματικά κατοχυρωμένης Ανεξιθρησκείας. Αλλά και για την καθημερινή παραβίαση του πολιτικού τους όρκου ως ΔΥ με ακροδεξιά κηρύγματα.
Αυτό που καμία και κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά είναι ότι ο κύριος αυτός είναι Δημόσιος Υπάλληλος! 
Τον πληρώνουμε πλουσιοπάροχα και θα πληρώνουμε και την σύνταξή του για να μην τηρεί τον πολιτικό του όρκο αλλά να στρέφεται δημόσια κατά του προϊσταμένου του, υπουργού Παιδείας, και να τον βρίζει δημόσια ...κάτι που σε κάθε άλλη περίπτωση ΔΥ θα επέφερε ΕΔΕ και ποινή απόλυσης... 

Ως πότε θα μισθοδοτούνται από τους φόρους μας οι ακροδεξιοί μητροπολίτες, οι χιλιάδες κληρικοί προσηλυτιστές (στην όποια θρησκεία τους) με τα αφορολόγητα παράλληλα έσοδά τους ως υπάλληλοι του δόγματός τους, ως πότε θα παραμένει στα χέρια τους η τεράστια "εκκλησιαστική" περιουσία με τα πλαστά αποδεικτικά "έγγραφα" ή "χρυσόβουλα" από βυζαντινούς, οθωμανούς και δοσιλόγους στις εκάστοτε εξουσίες; 

Και να εισπράττουμε καθημερινά προσβολές και κατάρες από μισθοδοτούμενους από το Κράτος υπαλλήλους της Εκκλησίας; Η θλιβερή αυτή ιστορία μας υπενθυμίζει το επείγον:
  • Χωρισμός Εκκλησίας και Κράτους εδώ και τώρα.
  • Παύση μισθοδοσίας των κληρικών από το Δημόσιο - συντήρησή τους από τους πιστούς τους.
  • Κατάσχεση και διανομή των εκκλησιαστικών γαιών σε καλλιεργητές και συνεταιρισμούς ή χρήση για μονάδες παιδείας και υγείας.
  • Κανονική φορολόγηση όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων των θρησκειών.


'Παραλήρημα' Αμβροσίου στη συνάντηση των Επιταφίων - Ευχήθηκε να...σαπίσει το χέρι του Ν.Φίλη, αν υπογράψει την κατάργηση των θρησκευτικών! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 

Η καθιερωμένη ομιλία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου στην πλατεία Αγίας Λαύρας κατά τη συνάντηση των επιταφίων του κέντρου του Αιγίου σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στο κοινό που την παρακολούθησε, καθώς το περιεχόμενό της μόνο σε ...Άγιες μέρες δεν παρέπεμπε. Με φωνή στεντόρεια και αρκούντως αυστηρή, ο ίδιος λοιδορώντας τον Υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη για την επερχόμενη απόφασή του να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία και να αντικατασταθεί με το μάθημα της Θρησκειολογίας, του ευχήθηκε να...σαπίσει το χέρι του (!) αν τολμήσει να υπογράψει τέτοιο διάταγμα. Όσον αφορά σε ομάδα αθέων που μέσω facebook καλούσαν απόψε σε δείπνο με κρεοφαγία σε διάφορες πόλεις της χώρας, τους ευχήθηκε να ...τρυπήσει το στομάχι τους, όχι γιατί θα φάνε κρέας αλλά γιατί προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα.
"Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν! Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου" σημείωσε ο Σεβασμιώτατος.
Το βίντεο  (οι κατάρες μετά το 5:00...):


Όπως είναι φυσικό, οι πιστοί άκουγαν άναυδοι τις 'κατάρες' του Μητροπολίτη, ενώ σε μια προσπάθεια να απαλύνει το βαρύ κλίμα, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος πήρε το λόγο και ευχήθηκε Καλό Πάσχα. "Μπορεί να έχουν γίνει λάθη και τούτες τις Άγιες Μέρες θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι, με ειρήνη και ομόνοια. Αυτό είναι για μένα το μήνυμα της Αναστάσεως" ανέφερε μεταξύ άλλων.
ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
(βίντεο: Βασίλης Μανουηλίδης)
πηγή filodimos.gr

2 σχόλια:

  1. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το πάθος κάποιων Άθεων για την κατάργηση των θρησκευτικών ή την ανταλλαγή τους με μάθημα για τις θρησκείες. Προσωπικά δηλώνω άθεος και ενώ συμφωνώ με την κατάργηση του μισθού των Κληρικών που κοστίζει 200εκ. το χρόνο(αν και όχι με τη φορολόγηση της Εκκλησίας ως μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που είναι έστω και στη θεωρία), διαφωνώ με την κατάργηση των θρησκευτικών. Προσωπικά θεωρώ ότι τα θρησκευτικά είναι απαραίτητα απλά χρειάζονται αλλαγή. Αντί για τη χρήση προπαγανδιστικών χριστιανικών βιβλίων το ιδανικό για μένα θα ήταν η διδασκαλία των θρησκευτικών να αποτελούνταν από την ανάγνωση όλης της Βίβλου από την αρχή ως το τέλος. Τα αίσχη που έχει μέσα, οι αντιθέσεις, οι ασυνέπειες στα Ευαγγέλια και στην ίδια τη διδασκαλία, είναι ο ιδανικός τρόπος αφενώς να λάμψει η αλήθεια και αφετέτου να πολεμηθεί η θρησκεία. Όπως έχουν πει πολλοί γνωστοί άθεοι το καλύτερο βιβλίο ενάντια στο χριστιανισμό είναι η Βίβλος. Επιτέλους ας ακούσει κάποιος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ξεφτιλισμένοι πρέπει να νιώθετε οι Συριζαιοι με τα χειροφιλήματα και τις μετάνοιες της Όλγας στον πατριάρχη, για το άγιο φως...και δεν ακούγεται τσιμουδιά από στελέχη και βουλευτές, και μας λες για διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους. Η κακιά τρόικα ζητάει τη διακοπή της μισθοδοσίας των κληρικών από το 2012, πρόταση της Αριστερας εδώ και δεκαετίες, αλλά προτιμότερος ο αφανισμός των ΕΕ, οι έμμεσοι φόροι και οι μειώσεις συντάξεων. Ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU