Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ο βασικός μέτοχος της Monsanto, Bill Gates και τα 100.000 κοτόπουλα που θα σώσουν την Αφρική...


BILL GATES, ΑΦΡΙΚΗ, ΚΟΤΕΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

από το osarena.net

Στις άλλες ειδήσεις της επικαιρότητας τώρα. Προσβολή στον Γκέιτς· μεγάλη σας λέω.

Ο μέγας φιλάνθρωπος, ο Bill Gates (ο ιδρυτής της Microsoft ντε, που κάνει όμως το έργο του Θεούαποφάσισε να δωρίσει 100.000... κοτόπουλα στους φτωχούς και κυρίως στις άπορες οικογένειες της Υποσαχάριας Αφρικής (Η Αφρική του Ευγονιστή Bill Gates).

Ναι, για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε, τον ιδρυτή της Microsoft και βασικό μέτοχο της Monsanto, ένα από τα πλουσιότερα άτομα στον κόσμο. Όταν πριν κάποια χρόνια, έκλεισε τον κύκλο του ως πρόεδρος της MS, όντας ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας από τους υπερ-πλούσιους. Αυγάτισε και άλλο τα αναρίθμητα χρήματά του, κάνοντας επενδύσεις. 

Mια από αυτές τις επενδύσεις είναι και σε μια πολυεθνική που ακούει στo όνομα Monstanto. Αν εκ' πρώτης, δεν σας λέει κάτι τ' όνομά της, ίσως σας πει το: Codex alimentarius. Για να το πούμε πιο απλά, η συγκεκριμένη εταιρεία, με διάφορους τρόπους και χωρίς αμφιβολία, όχι έντιμους, δημιούργησε πατέντες στα τρόφιμα, καταφέρνοντας να εξαπλωθεί σε όλη την υφήλιο, καταστρέφοντας φυσικές σοδειές, οι οποίες είναι δικής της παράγωγης και φυσικά πρόκειται για μεταλλαγμένα προϊόντα. 
Αυτά τα προϊόντα πωλούνται πλέον ευρέως σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας την φίρμα της ίδιας της Monstanto ή κάποιας εκ των θυγατρικών της και ήδη αρκετές/οί, τις ψωνίζετε καθημερινά, από τα διάφορα super-markets (ναι, και εδώ). Εν ολίγοις, μιλάμε και για πληθυσμιακό έλεγχο στην διατροφή η οποίος συμβαίνει εδώ και τώρα, και σε ελάχιστα χρόνια θα είναι κάτι μη αναστρέψιμο (δείτε σχετικά με την Monsanto).

Μιλάμε για αυτόν που αν ήθελε, χωρίς να χάσει τίποτα από τον τρόπο ζωής του, αυτός, η οικογένειά του και όσοι εξαρτώνται από τον ίδιο, και κάποιες γενιές ακόμα, μα απεναντίας με τα κέρδη να αυξάνονται ημερησίως, θα μπορούσε κάποιο μέρος των χρημάτων του, να σώσει πραγματικά, μια έκταση μεγαλύτερη από το 1/3 της Αφρικανικής ηπείρου. Και μάλιστα, να μην καταλάβαινε ποτέ την απουσία αυτών των χρημάτων!


ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΧΩ-ΕΧΩ ΛΕΜΕ

Αυτός ο φιλάνθρωπος λοιπόν, και συγκεκριμένα το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς (Bill & Melinda Gates Foundation), συνεργαζόμενο με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Heifer International, ανάμεσα σε 30 κότες που κακάριζαν, μίλησε στον 68ο όροφο ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, παροτρύνοντας τον κόσμο να δωρίσει κοτόπουλα σε φτωχές οικογένειες του αναπτυσσόμενου κόσμου. Και πρώτος και καλύτερος ο ίδιος, ανακοίνωσε πως και ο ίδιος χαρίζει 100.000 κότες. Διότι οι κότες είναι το μέλλον, όπως δήλωσε:
There is no investment that has a return percentage anything like being able to breed chickens
που με λίγα λόγια σημαίνει:
Δεν υπάρχει καμία επένδυση που να έχει μεγαλύτερη απόδοση κέρδους από την εκτροφή κοτόπουλων.
Ξεκίνησε και εκστρατεία μάλιστα:
Help me give away 100,000 chickens
δηλαδή:
Βοηθήστε με να δωρίσω 100.000 κοτόπουλα.


Εξήγησε και τους λόγους βεβαίως-βεβαίως. Πιστεύει πως όσοι ζουν με λιγότερο από 2 δολάριο την ημέρα, θα έβγαζαν χρήματα εκτρέφοντας κοτόπουλα:
If you were living on $2 a day, what would you do to improve your life?
δηλαδή:
Αν ζούσατε με 2 δολάρια τη μέρα, τι θα κάνατε για να βελτιώσετε την ζωή σας;

Και απαντάει (αυτό όμως, που ρωτάει και απαντάει μόνος του, πολύ μ' αρέσει http://osarena.net/sites/default/files/old-wp/2014/08/clap.gif):
If I were living in extreme poverty, I’d want to raise chickens.
που σημαίνει:
Αν ζούσα σε ακραία φτώχεια, θα ήθελα να εκτρέφω κοτόπουλα.


ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ; ΜΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ;

Βολιβία: Γκέιτς, Κράτα Τα Ηλίθια Κοτόπουλά Σου

Και η Βολιβία (χώρα της Νότιας Αμερικής), τόλμησε, ω ναι, τόλμησε και του είπε να κρατήσει τα βρωμοκοτόπουλά του: Bolivia to Bill Gates: Keep Your Stupid Chickens.
Υπ' όψιν ότι η Βολιβία είναι μία από τις πιο φτωχές χώρες, αν όχι η πιο φτωχή, στην Λατινική Αμερική, με πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού να ζει κάτω από 2 δολάρια την ημέρα. Έτσι λοιπόν, ο Γκέιτς την συμπεριέλαβε στην λίστα των χωρών, που θα δώριζε τα κοτόπουλα, και την Βολιβία.

ΒΟΛΙΒΙΑ: ΓΚΕΙΤΣ, ΚΑΚΑΡΙΖΕ ΟΣΟ ΘΕΣ

Η Βολιβία δεν θέλει τις κότες του Μπιλ μας (τρανή προσβολή): Cluck you: Bolivia rejects Bill Gates' donation of hens.
Με τον Υπουργό Ανάπτυξης της Βολιβίας, τον Cesar Cocarico, να του λέει στα ίσια (πόσο περισσότερο δηλαδή;) να σταματήσει, όχι μόνο να ασχολείται μαζί τους αλλά, ακόμα και να αναφέρει το όνομά τους.
Respectfully, he should stop talking about Bolivia.
ελληνιστί:
Με όλο τον σεβασμό δηλαδή, θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την Βολιβία.

Και μια λογικότατη (εδώ που τα λέμε) απορία του Υπουργού Ανάπτυξης, Σεζάρ Κοκαρίκο, που εξέφρασε στους δημοσιογράφους:
How can he think we are living 500 years ago, in the middle of the jungle not knowing how to produce?
δηλαδή:
Μα καλά, πώς την είδε; Νομίζει, ότι ζούμε 500 χρόνια πίσω, στην ζούγκλα, χωρίς να ξέρουμε πώς να παράγουμε;


Ξέρω, θα υπάρξουν και αυτοί που θα πουν πως είμαστε άδικοι.
«Τι κακό έκανε ο Gates; Τους έδωσε την 'πρώτη ύλη' για την αρχή και όλα τα κίνητρα για να συνεχίσουν και όχι μόνο να έχουν τροφή, μα να ζουν και άνετα».
Δεν ξέρουμε αν στο ποσοστό του 30% των αγροτών της Αφρικής που θα πάνε οι κότες του Gates θα αλλάξει την ζωή τους ή και θα δώσει χειραφέτηση στις γυναίκες, όπως σημείωσε η σύζυγός του Melinda, μα ο μπάρμπα-Αντώνης στο χωριό μου που έχει ένα κοτέτσι με καμιά 30αριά κότες, έχει ένα αξιοζήλευτο βιωτικό επίπεδο ο μπαγάσας. Άσε δε, την γυναίκα του, την κυρα-Κούλα που έχει χειραφετηθεί μέχρι τα μπούνια.

Μερικά ακόμα... infos:
1. Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο. Αν νομίζετε πως οτιδήποτε συμβαίνει ιδιαίτερα σε τέτοια χρονικά διαστήματα, από την οικονομική ελίτ της χώρας, είναι τυχαίο, απατάστε.
2. Το Ίδρυμα Gates έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στην Αφρική. Ας επαναλάβουμε την λέξη: «επενδύσει».
3. Το Ίδρυμα Gates το στηρίζουν, πολυεθνικές (φαρμακευτικές, εταιρείες διατροφής κλπ).
4. Αν νομίζετε πως ο Bill Gates δεν έχει έναν ολόκληρο στρατό δημοσιοσχεσιτών που ασχολείται με το δημόσιο προφίλ του ή πως ο ίδιος δεν νοιάζεται για αυτό, το νομίζετε επειδή δεν ζείτε στις ΗΠΑ και δεν βλέπετε τα ΜΜΕ της. Η δημοσιότητα λοιπόν, με κόστος κάποιων «ψωρό-δολαρίων» με ανθρωπιστικό πρόσωπο είναι κάτι καλό σε αυτήν την δημόσια εικόνα του (εδώ που τα λέμε, μάλλον και όσοι πιστεύουν πως ο ίδιος ο Bill Gates, κάνει login στο twitter και γράφει status, θα πρέπει να συγκαταλέγουν τον εαυτό τους στους«Forrest Gump» του πλανήτη).
5. Αν πιστεύετε πως η εισαγωγή κοτών διορθώνει τον κόσμο, πως ο καπιταλισμός / νεοφιλελευθερισμός προσφέρει χωρίς αντίκρυσμα, πως ο Gates είναι φιλάνθρωπος, πως η Αφρική είναι μια ελεύθερη (οικονομικά) ήπειρος, τότε είσαστε (ανάλγητοι) νεοφιλελεύθεροι/ες και αυτό είναι πρόβλημα (κοινωνικό).

Όσο υπάρχουν Gates, θα υπάρχει και φτώχεια. Θεμελιώδεις νόμοι δράσης / αντίδρασης. Για κάθε πλούσιο θα πρέπει να υπάρχει / δημιουργείται, ένας αριθμός φτωχών αριθμητικά αυξανόμενος ανάλογα της συσσώρευσης του πλούτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU