Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Σωτήριον έτος 2009, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, ξημερώματα...


[0409_clip_image00123-2.PNG]

Ημερολόγιο καταστρώματος, Κεφάλαιο ΙΧ:
"Παγιδευμένος στην Ελπίδα"

... όλη την νύχτα η καταιγίδα δεν έλεγε να κοπάσει. Το πλοίο ήδη έμπαζε νερά από παντού. Το στρέψαμε απελπισμένοι στην κατεύθυνση της άγνωστης βραχονησίδας Ελπίδα, παρότι είχαμε ακούσει πολλά παράξενα γι αυτήν από παλιούς ναυτικούς.
Τελικά το πλοίο βυθίστηκε αύτανδρο και όσοι γλυτώσαμε, τα τεράστια κύματα μας ξέβρασαν στην ακτή. Δεν ξέρω που είναι οι άλλοι και αν επέζησαν. Δεν μπορώ να κινηθώ... Είμαι δεμένος με κάτι παράξενα σχοινιά στο σημείο που ξύπνησα.
Επάνω μου και γύρω μου χοροπηδούν χαρούμενα κάτι παράξενα πράσινα ανθρωπάκια και ένα από αυτά που μοιάζει επικεφαλής τους φωνάζει δυνατά: "Τελειώνετε, τελειώνετε, σφίξτε γερά τις "ψήφους", συνέρχεται!"...

5 σχόλια:

  1. Ωχ...πάλι από την αρχή;
    Πόσες φορές θα το δούμε αυτό το έργο;
    Έχουμε και τα εγγόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα και τα μαθήματα κολυμβισης τι τα κάναμε τόσα χρόνια;
    Τωρα θα σου πω,εσυ πάλι καλα μπορεις να κοιμηθείς,εμενα που μουφηγε ο υπνος;
    Δεν ειχα που δεν ειχα καλες σχεσεις μαζί του,τωρα ηρθε κι εδεσε.!!!
    Παντως πιστεύω να μην ειναι πάλι ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ!!!!
    Λαου θελοντος,που πολύ αργα τον θυμηθήκαμε θα μπουμε,ελπιζω μη ξαναζεσταθεί ο κ...ος μας και τον ξαναξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ντε! Πόσο ακόμα θα βασανιστούμε, πόσους κύκλους θα κάνουμε γύρω από τον εαυτό μας μέχρι να καταλήξουμε στο αυτονόητο; Αντί η ηγεσία του Συν να επιδιώκει επικοινωνία και προγραμματική συνάφεια με την σοσιαλιστική συνιστώσα της βάσης του ΠΑΣΟΚ (όπως την περιγράφει ο Ασδραχάς), παιδεύεται να διατηρήσει συνάφειες με τις αριστερίστικες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν έξοδο από την ΕΕ, αρνούνται δογματικά κάθε προγραμματική συνεργασία ή και συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ και ξορκίζουν οτιδήποτε θυμίζει καν κεντροαριστερά σενάρια ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Δηλαδή έξω από την πολιτική πραγματικότητα και εγκατάλειψη του λαού στην μοίρα του - καμιά πίεση προς τον σοσιαλιστικό χώρο, τίποτα από μεταρρυθμίσεις και βελτιώσεις της ζωής μας, μόνο καταγγελτικός λόγος και επίκληση της Δευτέρας Σοσιαλιστικής Παρουσίας... Έτσι δεν γίνεται πολιτική - ας πάρουμε τα βουνά καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU