Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Κι εσύ τέκνον Τσίμα;


Dedicated to Pavlos...



Σιγοντάροντας τον αριστεροφάγο Πρετεντέρη ως δεύτερος ψάλτης χτες, ο Παύλος Τσίμας , διέπρεψε στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Με το αλαζονικό ύφος ανθρώπου που έχει τον Τσίπρα τάχα στο τσεπάκι, τον άδειασε εντελώς λέγοντας ότι μετάνοιωσε για την "υπερβολική" έκφραση πως"τα Εξάρχεια έγιναν Λωρίδα της Γάζας".Είπε πως δικαιολογεί την υπερβολική αυτή έκφραση (ποιος είσαι μεγάλε;) γιατί δεν είχε γίνει τότε ακόμη η αποπομπή Τσιατούρα και πως το πρωί που μίλησε "μαζί τους "είδε πως ο Τσίπρας μετάνιωσε γιατί κατάλαβε πως παρόμοιες δηλώσεις για τα Δεκεμβριανά "τους κόστισαν δημοσκοπικά". Αμέσως ο αρχισυντάκτης, πέταξε ως αναμενόμενον, τον πηχυαίο τίτλο "Τα ...μάζεψε ο Τσίπρας για την Λωρίδα της Γάζας".
Μήπως τότε να μας εξηγούσες γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση οτι "δεν μας αρκεί η αποπομπή Τσιατούρα"; Απο λασπολογία καλά πάμε Παύλο.
Δεν βγάζεις και το κράνος να δούμε το πρόσωπό σου; Τί άλλο θες να κάνουμε για να ικανοποιήσουμε το ΠΑΣΟΚ;

posted by Kassandra

8 σχόλια:

  1. καλημερα,λεω εγω τώρα, καθως ειδα την αντίδραση του Τσιμα με τους μορφασμούς σε οσα ελεγε ο ινστρουχτορας της Αρχουσας ταξης,μηπως λέω μήπως,στην προσπαθεια του να αντιμετωπισει την ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ του εξ Αριστερών ,ισως εδωσε λάθος στίγμα.;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε παιδια
    ποιος ειναι ο Τζιμας?

    ο ανθρωπος το 1986 μας ελεγε οτι απο το Τσερνομπιλ εβγαινε αρωμα.

    και με την "ελληνοτουρκικη φιλια"
    με τον Αλι Μπιραντ
    δεν τα οικονομησε ο αβανταδορος?

    απλα ενας δημοσιοκαφρος ειναι για να μην πω τιποτα περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι και η πρώτη φορά Τασούλα. Άλλες φορές τα πάει "καλά" άλλοτε όχι - εντάξει, είναι και υποχρέωσή του στον εργοδότη του. Αλλά συχνά μιλάει με την υπεροψία ειδικού και ιδιαίτερα στα κρίσιμα ζητήματα είναι απογοητευτικός έως προδοτικός απέναντι στα συναισθήματά μας - καλύτερα να μην μιλάει καθόλου. Δεν γίνεται να είσαι "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ", διάλεξε - ακόμα και επαγγελματικά: τόσοι και τόσοι αριστεροί δουλεύουν σε δεξιότατες εφημερίδες πχ αλλά ποτέ δεν τους κάνουν την χάρη να εκθέσουν τον πολιτικό τους χώρο. Ο Παύλος γιατί το κάνει; Γιατί παίρνει πρωτοβουλίες λες και είναι ο εκπρόσωπός μας; Ας αναλάμβανε την Αυγή όταν του έγινε η πρόταση αν το θέλει τόσο/στο μεταξύ λίγη διακριτικότητα δεν θα έβλαπτε ειδικά όταν σιγοντάρει τον "πετάω το μπουκάλι στον διαιτητή" κατά τα άλλα χουλιγκανοφάγο, τοποτηρητή της τάξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο συμφωνώ απολυτα μαζί σου.
    Πολύ δε περισσότερο που σήμερα με την κερδοφόρα καριερα που εκανε μπορεί να ειναι κύριος του εαυτού του.Μπορεί να λεει οχι.
    Εκείνο που ιδιαίτερα με πείραξε ηταν πως ταυτισθηκε με την θεση του Τζόνι,ως προς τον χαρακτηρισμό για 'Λωρίδα της Γάζας''.
    Μέρες πριν δημιουργηθεί το επεισόδιο εχω χαρακτηρίσει την συγκεκριμένη τακτικη 'αποκλεισμο της Λ.της Γαζας'
    Προσπαθω ομως Γιώργο να βρω καποια ελαφρηντικά, θελω να φανταζομαι πως μπορεί να ειναι και διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @taspa
    Yπάρχουν ξέρεις άνθρωποι που βρίσκονται στην Αριστερά για να πάρουν κι όχι για να δώσουν. Και σε αυτούς κατατάσσω τον Παύλο Τσίμα.
    Δες για παράδειγμα πόσο πολλά πράγματα προσέφερε στον Συριζα ο Στέλιος Κούλογλου, που ποτέ δεν ακκίζεται οτι εκπροσωπεί τον συγκεκριμένο χώρο, παραμένοντας μάλιστα πανω απο όλα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.Άλλωστε γιαυτό διώχθηκε απο την ΕΡΤ. Ο Τσίμας είναι καλός δημοσιογράφος όταν το θέλει και δεν τον έχω καθόλου για αφελή να κάνει γκάφες ή να "του ξεφεύγουν λόγια". Και γιαυτό είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του και το στυλ του δήθεν μετριοπαθούς ξερόλα που διαθέτει την επίφαση του αριστερού αλλοθι και το χρησιμοποιεί μόνον όποτε τον βολεύει και τον εξυπηρετει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η θλιβερή αλήθεια περιλαμβανεται στην πρωτη παραγραφο του σχολίου σου.
    Πολλοι ειναι αυτοί που εκαναν καριέρες στηριζόμενοι σε ενα παρελθόν που τελικά βαραίνει τις πλάτες αλλων που συνεχίζουν να το υπηρετούν,για να συνεχίσει να υπαρχει.
    αναθεμα με.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα. Γυρνάω Σαββάτο βράδυ από συναυλία J. Comb και πέφτω πάνω σε κουβέντα για τον Τσίμα. Νομίζω καλοί μου φίλοι ότι το να προσπαθείτε να τον κρίνετε με πολιτικούς όρους είναι λάθος. Μόνο η Οργανική χημεία μπορεί να σας σώσει. Μιλάμε για μια γλίτσα, κάτι σε λιπαρό οξύ κάτι από στεατίνη, κάτι που γλυστράει, κάτι από..... δεν έχω λόγια.Oταν η ΤV παίζει δελτίο Μega , λάδια τρέχουν στην οθόνη. Πρετεντέρης, Τρέμη, Τσίμας μπλιαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU