Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Πανελλαδική (;) του ΣΥΡΙΖΑ: τρία πουλάκια κάθονταν...


Την Παρασκευή θα ξεκινήσει το Ετήσιο Παζάρι του πολιούχου ΣΥΡΙΖΑ. Τα μαγαζάκια της αριστεράς θα είναι ξανά εκεί φορώντας τα καλά τους.

Υπάρχουν ακόμη κάποιες τελευταίες ενστασούλες για το χώρο, τον τίτλο (σύσκεψη των αγροφυλάκων ή συνδιάσκεψη των τσοπαναραίων) αλλά όλα θα διευθετηθούν τελευταία στιγμή ως συνήθως.

Η σεπτή τελετή των εγκαινίων θα αρχίσει με ευχέλαιο του Γέροντα Αλέξανδρου του Συριζίτη, που θα κατέβει ειδικά γι αυτό από το αναχωρητήριό του στην Πεντέλη.


Έπειτα θα λάβουν τον λόγο οι αμαρτωλές συνιστώσες εξομολογούμενες στους προσκυνητές τις πολλές αμαρτίες τους από Ιούνη και δώθε.

Το κλου της βραδιάς θα είναι σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση του ασώτου υιού Αλέξη που θα προσφέρει στην συνάντηση τα δώρα του από το μακρινό Τσιπριστάν.

Θέμα είναι πως θα αντιδράσουν τα απολωλότα πρόβατα, οπαδοί και πασαδόροι.
Αποφάσεις δεν θα παρθούν.

Πάντως, αργά την νύχτα αναμένεται Μυστικός Δείπνος τάσεων και συνιστωσών, όπου θα αποφασιστεί ποιος θα φαγωθεί συμβολικά και αυτήν την φορά (πιθανότατα πάλι τα αφελή πρόβατα...) στην θέση της ατυχούς και μονίμως θυσιαζομένης κορασίδος Ανανέωσης που θα διασωθεί ως εκ θαύματος στο παρά πέντε αφού της παρασχεθούν πάραυτα οι πρώτες βοήθειες.

Σπονδή στον Πατερούλη εφέτος δεν προβλέπεται - επρόκαμαν οι εκ περισσού!
Άλλα θαύματα δεν προβλέπονται... από Δευτέρα αναλαμβάνει ξανά η αριστερή ανακύκλωση για να παραδώσει τον χώρο στην προτεραία κατάσταση.
Ευλόγησον!

ΥΓ: ξανά φθινόπωρο στην Αριστερά... ποιος θα μαζέψει τα πεσμένα φύλα των ελπίδων μας;

4 σχόλια:

  1. Με την Πτερυγα τη σιτευτη τι γινεται. Ή μηπως αυτη ειναι ιστορια για το Τριωδιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια πρόταση:
    Γιατί δεν γίνονται κόμμα όλες αυτές οι ομάδες, που τόσο πολύ θέλουν να μετατρέψουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα, και να συνεργάζονται ως κόμμα με τον ΣΥΝ; Ας ξεκινήσουν το εγχείρημα για να δούν πόσα αχλάδια έχει ο σάκκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τους τρομάζεις ΣυνΠολίτη. Καλά την έχουν βολέψει τώρα... τι θα κάνουν μόνοι; Που "δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός τους".
    Τώρα συγκυβερνούν...την Αριστερά! Δεν είναι και λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU