Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Το αφεντικό τρελάθηκε...

Η δύσμοιρη αγελάδα της ανανεωτικής αριστεράς ξεπουλάει το βιός της




Χαρίζει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση σε αριστεριστές
Μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέτωπο του Αλαβάνου
Κρατική επιχορήγηση σε μαοϊκούς, τροτσκιστές, "αντισυστημικούς"
Πληρωμένες θέσεις αεργίας σε νεοκομσομόλους "επαναστάτες των γραφείων"
Αριστερούς θεωρητικούς σε κατόχους του κληρονομημένου δόγματος
Συντάξεις σε γεροσταλινικούς αρχειομαρξιστές
Αναγνωρισιμότητα σε καβαλημένους περιθωριακούς
Εξουσία σε τρελοαλαζόνες τριτοδιεθνιστές
Ακροατήριο σε μπουρδολόγους

Οι προσφορές θα ολοκληρωθούν στο γιορταστικό τριήμερο του ΣΥΝεδρίου, 4,5 και 6 Ιουνίου
Όλα τζάμπα λόγω της κρίσης
Όσοι προλάβετε... τα αποθέματα εξαντλήθηκαν!

(και η υπομονή μας)


68 σχόλια:

  1. Τόσο οι επιλογές του ΣΥΝ ΣΥΡΙΖΑ,όσο και η δική σου τοποθέτηση θεωρείς ότι
    είναι για σχόλια;Εγώ θάλεγα είναι για
    κλάματα.
    Τι να πω τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
    Η προσφορά σας στα "ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ"
    είναι ανεκτίμητη.Να είστε καλά για να αντέξετε το χρέος που σας αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου λοιπόν δεν έχει μείνει τίποτε πιά στην αγελάδα, δεν έχει παρα να κατευθυνθεί στο καταπράσινο λιβάδι του ΠΑΣΟΚ, στη στοργική αγκαλιά του Πάγκαλου, του Γιωργάκη, της Διαμαντοπούλου του Μαντέλη.
    Εκει πιά θα ησυχάσει. Κυρίως θα αφήσει τους "αλλαλάζοντες αριστερούς" να βρούν τον δρόμο τους. Δίπλα στον υπόλοιπο λαό και μακρυά απ' τον Μίχαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μόνο που θεωρείς ότι είστε το αφεντικό καταλαβαίνουμε πού το πάτε. Στο καλό. Δεν είναι για εσάς αυτές οι κακές παρέες με αριστεριστές. Αντε και παράθυρο στο δελτίο ειδήσεων του Mega εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Οι προσφορές θα ολοκληρωθούν στο γιορταστικό τριήμερο του ΣΥΝεδρίου, 4,5 και 6 Ιουνίου
    Όλα τζάμπα λόγω της κρίσης
    Όσοι προλάβετε... τα αποθέματα εξαντλήθηκαν!"
    Ώρα λοιπόν να ξεκινήσετε για άλλο πάγκο σε πιό κεντρική λαϊκή. Σ'αυτήν ας παραμείνουν χωρίς αποθέματα και προσφορές, οι υπόλοιποι που τους στολίζετε με τόσο συντροφικούς χαρακτηρισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κακό είναι ότι κάποιοι από σας μας βάζετε κακώς σε δίλημμα να διαλέξουμε ανάμεσα σε "....μαοϊκούς, τροτσκιστές, "αντισυστημικούς"Πληρωμένες θέσεις αεργίας σε νεοκομσομόλους "επαναστάτες των γραφείων"...." και σε νεοδεξιούς και ξεπεσμένους κεντροαριστερούς, κρυφους φιλοκυβερνητικούς και δογματικούς ανανεωτικούς τρομάρα τους...κλπ.
    Δε διαλέγουμε κανένα
    Δεν θα πάρουμε....καταλάβε τέ το μάγκες. Φύγετε πριν είναι αργα για σας και οι δυο κατηγορίες. Στην πράξη έχετε κοινά χαρακτηριστικά:το καιροσκοπισμό στο όνομα των άθλιων φιλοδοξιών...Μας διασύρετε κι οι δυο...

    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου κάνει εντύπωση που στα σχόλια εκτός από τον Θ ούτε με ψευδώνυμο δεν έχουν κάποιοι το κουράγιο να υπογράψουν σοβαρότατα σχόλια.
    Γιώργος EL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ίδιος είναι Γιώργο EL... και προσπαθεί να βρει κάτι δυνατό να πει (ανά δίωρο) αλλά εις μάτην :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ έκανα μόνο ένα σχόλιο και αυτό δεύτερο...Μη με μπλέκετε με τους άλλους....
    Θ...

    όπως λέμε Θωμάς απλά βαρέθηκα να το γράψω ολόκληρο...το επίθετο δε σας το γράφω γιατί όταν το γραψα μου το αμφισβητήσατε και με πληγώσατε πολύ..σνιφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ενδιαφέρον στην ιστορία του ΣΥΝ ( και του ΣΥΡΙΖΑ αν θέλετε ) είναι ότι η κάθε πλευρά ( κι είναι πολλές ) βλέπει την αδυναμία των άλλων ( και ορθώς ), αλλά της είναι εντελώς αδύνατο να δεί τη δικιά της.
    Ζούμε μια συγκυρία τρομερά δύσκολη, πρωτόγνωρη. Οι παλιές συνταγές ( όλες όμως ) είναι ξεπερασμένες. Η αριστερά ( σε όλες τις εκδοχές της ) τουλάχιστον στην Ευρώπη είναι σε βαθιά κρίση και , εδώ που τα λέμε , κι όλοι οι άλλοι χώροι. Το τι κάνουν στη συγκεκριμένη συγκυρία οι κυρίαρχες ελίτ π.χ. στη Γερμανία είναι κλασσικό παράδειγμα προς αποφυγή. Κι εμείς ασχολούμαστε με το ΣΥΝ, το ΣΥΡΙΖΑ, τι έκανε ό ένας, τι είπε ο άλλος, σκοτωνόμαστε λες κι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο << σύντροφος >> της άλλης τάσης. Βλέπουμε τα λάθη των άλλων, ποτέ τα δικά μας.
    Ζούμε στον μικρόκοσμό μας π.χ. ψηφίστηκε ο Καλλικράτης κι εμείς ασχολούμαστε με το τι έγινε στην α οργάνωση, στη β συγκέντρωση κ.λ.π. Αυτά είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της κρίσης του χώρου, καθώς και το επίπεδο του διαλόγου. Και βεβαίως τα μέλη κι οι οπαδοί του ΣΥΝ δεν είναι πρόβατα. Δεν παρασύρονται απο εδώ η από εκεί. Πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι θα πάνε ( πάμε ) σπίτια τους ( μας ). Και δικαίως. Αν κρίνω από τον εαυτό μου τον Ιούνη ένοιωθα θλίψη κι οργή. Τώρα αηδία και κούραση.
    Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ θα σταθώ στο εντός της αριστεράς διακύβευμα όπως προκυπτει απο το παρόν άρθρο :

    -χαρίζει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση...
    -Κρατική επιχορήγηση...
    -Πληρωμένες θέσεις αεργίας ...
    -Αριστερούς θεωρητικούς ....
    -Αναγνωρισιμότητα ....
    -Εξουσία...
    -Ακροατήριο......

    Κάποιου ιδιοκτησία (κατά το άρθρο)ειναι αυτά καιεγκαλείται που τα χαρίζει...

    Δεν είναι μεγάλη ντροπή να είναι αυτά τα διακυβεύματα της αριστεράς ?

    TR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πρόκειται για διακύβευμα αλλά για λεηλασία TR. Όλοι αυτοί αρμέγουν τον κόπο των άλλων με τη μοιρασιά των ιματίων της αριστεράς από τους έντεκα ληστές (διορισμένους συναρχηγούς) του ΣΥΡΙΖΑ. Εξ αιτίας της πολιτικής νωθρότητας κάποιων και των δισταγμών κάποιων άλλων.
    Η φυσιολογική κατάσταση που ανατράπηκε, είναι το ξεδίπλωμα στο λαό των διακριτών πολιτικών σχεδίων και η επικύρωση από αυτόν και μόνον αυτόν των επιλογών του- αυτό είναι που αποφεύχθηκε με όλους τους δυνατούς τρόπους από την ουδέποτε νομιμοποιημένη από δημοκρατικές διαδικασίες "ηγεσία" του ΣΥΡΙΖΑ.
    Όλον αυτόν τον καιρό ακούμε τους διάφορους Ρινάλντι, Νταβανέλους κλπ να μιλάνε εξ ονόματός μας και τελευταία τον Αλέκο να διεκδικεί από το κόμμα του την ηγεσία χωρίς να έχει ακόμα αναγνωρίσει τις ευθύνες του για την παρακμή του Συνασπισμού.
    Δώσαμε, δώσαμε...
    Πότε θα το καταλάβουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι δε αυτοί ζουν με τις ψήφους της ανανεωτικής αριστεράς.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To πρώτο σχόλιο είναι δικό μου.Διαβάζοντας και τα υπόλοιπα σχόλια,θυμώνω,θυμώνω πολύ.Ο θυμός μου έχει να κάνει με το ότι για πολλοστή φορά συνειδητοποιώ τους μηχανισμούς που διαθέτουν τόσο το ίδιο το κεφάλαιο,όσο και τα τσιράκια τους....το κέρατό μου,δεν φτάνει που είναι διεφθαρμένοι,
    θεωρώ ότι είναι και ηλήθιοι και αυτό,διάολε,με προσβάλει πολύ περισσότερο.Όταν μιλω για τους μηχανισμούς που διαθέτουν,ενοώ την παιδεία,τον μηχανισμό ελέγχου,τον μηχανισμό καταστολής.Τα αποτελέσματα;Ιδου:
    Να βρισκόμαστε στο σημείο του πλήρους εξανδραποδισμού μας,σαν τάξη,να βρισκόμαστε μπροστά στη δομική κρίση του καπιταλισμού και
    εμείς αντί να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στον ιστορικό μας ρόλο,να παραμένουμε ανίκανοι να αντιδράσουμε,παθητικοί μπανιστηρτζήδες της ίδιας μας της ζωής. Η Εργατική τάξη μπορεί και οργανώνεται,είναι η μόνη λύση.
    Αυτό που συμβαίνει τώρα θα κρατήσει πολύ και θα επιστρέψει σφοδρότερο και μετά την ύφεση.Ας αντιδράσουμε,ας οργανωθούμε,στις γειτονιές,σε συνοικιακούς φορείς,στους Δήμους,στους χώρους δουλειας.
    Να μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.
    Κυρίως ΑΝΩΝΥΜΕ φίλε μην τους δώσουμε την ικάνοποίηση,να μας κλείσουν στα σπίτια μας.
    Με την ευκαιρία Γιώργο γιατί τόσος αντικομμουνισμός; Είναι ξέρεις δογματικό αυτό.
    Θα τα ξαναπούμε ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το ξαναλέω με άλλο τρόπο..
    και καλά οι άλλοι που θέλουν να τα λεηλατήσουν...

    ειναι
    - η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση...
    -η Κρατική επιχορήγηση...
    -οι Πληρωμένες θέσεις αεργίας ...
    -η Αναγνωρισιμότητα ....
    -η Εξουσία...
    -το Ακροατήριο......

    πράγματα για τα οποία ένας αριστερός επαίρεται που τα κατέχει ????

    πολύ κυνικό και ωμό μου φαίνεται..
    όπως η πραγματικότητα ίσως..

    TR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ε κατι μου θυμιζουν αυτοι οι ανωνυμοι που δεν τολμαν να γραψουν ουτε με το ψευδωνυμο τους αλλά απο την αλλη καταγγελουν δριμυτατοι

    κατι μου θυμιζει..τι ομως ..τεσπα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγγνώμη είμαι νέα στον χώρο των μπλοκ,και ρωτώ ειλικρινά η ανωνυμία δεν είναι απο τα ζητούμενα αυτού του τρόπου επικοινωνίας;κάνω λάθος;ενοχλεί η κριτική, μήπως η κριτική για ένα κόμμα,ή η αγανάκτηση;γιατί και εγώ είμαι θυμωμένη,και αυτολογοκρίνομαι,και στο τέλος δεν λέω πουθενά τη γνώμη μου.Μόνο στον τοίχο.Έτσι πρέπει να είναι και στα μπλοκ;και συγκεκριμένα για τα κόμματα πιστεύω ότι όποιος ασχολείται θα πρέπει να αντέχει την κριτική.Ανώνυμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμη ρωτάς: "η ανωνυμία δεν είναι απο τα ζητούμενα αυτού του τρόπου επικοινωνίας;"
    Όχι βέβαια!
    Η ανωνυμία σε προστατεύει από μηχανισμούς διώξεων και καταστολής, όταν υπάρχει πρόβλημα. Τι πρόβλημα όμως υπάρχει στο να πεις την γνώμη σου; Να μάθουν ότι έχεις γνώμη;
    Κι έπειτα το ιστολόγιο σου προσφέρει την δυνατότητα να ταυτιστείς με ένα ψευδώνυμο, ώστε να ξέρει κάποιος τι είπε ποιός και να κάνει διάλογο μαζί σου έστω μέσω ψευδωνύμου, αλλά με σένα! Όχι με όλους τους ανώνυμους του κόσμου...
    Τέλος, έτσι αναλαμβάνεις την ευθύνη των όσων λες - κι αυτό είναι βαθιά πολιτική πράξη. Ειδικά ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ή ΕΣΤΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ - αλλιώς τι είσαι; ένας δειλός/ή προβοκάτορας που μπαίνεις μόνο για να διαλύσεις κάτι επειδή δεν συμφωνείς: αυτό δεν περιλαμβάνεται στην πολιτική γι αυτό και συχνά δεν απαντώ στους ανώνυμους: ποιο το νόημα;
    Ας εκτονωθούν μόνοι τους... δεν χρειάζονται παρέα, δεν συν-τρέχει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νοσφεράτο μου τους ξέρουμε όλοι - η ίδια παρέα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Black Bedlam, χαίρομαι που βγήκες από την σκιά - μη φοβάσαι να πεις την γνώμη σου.

    Κατά τα άλλα: με τον θυμό μόνο δεν γίνεται τίποτα, απλά γίνεται τυφλός κανείς και απελπισμένος.

    Χρειάζονται ιδέες επεξεργασμένες με σοβαρότητα και δημοκρατικές διαδικασίες κάτι που δεν προσφέρει σήμερα η αριστερά του Συνασπισμού, αλλά προσφέρει όλα τα υπόλοιπα που αναφέρω.

    Συζητάμε λοιπόν τι μπορεί να γίνει, κάνουμε διάλογο, συναντιόμαστε για να συνδράμουμε μια δύσκολη κατάσταση - μακριά όμως από υστερίες: αν δεν είσαι έτοιμος πρέπει να το παραδεχτείς και να κοπιάσεις να προετοιμαστείς - όχι να επαναλαμβάνεις τον κοινωνικό σου αυτοματισμό, κάνοντας απλά πέντε πορείες τις ημέρες που ψηφίζονται τα νομοσχέδια - για τόσο σοβαρά θέματα χρειάζεται αγώνας με νου και εναλλακτικό σχέδιο: από κει θα προκύψει και η όποια επιδεξιότητα στα μέσα - δεν γίνεται με γιούργια...

    Και η αριστερά δυστυχώς δεν είναι έτοιμη: με άλλα ασχολείται - πως να σκορπίσει το βιός της - κι αυτό το συνέδριο είναι κρίσιμο για όλους μας αλλά για διαφορετικούς λόγους για το καθένα.
    Πολλοί δεν ενδιαφέρονται καν - εγώ το βλέπω σαν τελευταία ευκαιρία αυτογνωσίας και προάγγελο εξελίξεων - γι αυτό ασχολούμαι.

    Τέλος, είμαι αριστερός, δεν είμαι κομμουνιστής (αν αυτό σημαίνει την νοηματοδότηση του υπαρκτού και του ΚΚΕ - τους χαρίζω τον τίτλο αυτό που κατάφεραν τόσο να συκοφαντήσουν). Άρα δεν μπορώ να είμαι αντικομμουνιστής εφόσον δεν με αφορά καν το "πακέτο" πραγματικότητας που υπονοείται από πίσω - κάτι άλλο αναζητώ: ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη κι αυτό σήμερα υπάρχει μόνο στην συνάφεια της αριστεράς με την οικολογία ή της οικολογίας με την αριστερά.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα σας αγαπητοί μου κύριοι και - ελπίζω - συναγωνιστές το επόμενο διάστημα, αφού πρώτα αποδογματιστείτε. Θα περίμενα προχθές έστω και ένα σχόλιο από εσάς για τον αείμνηστο Μιχάλη Παπαγιαννάκη, που τόσο επικαλείστε, και πολύ διαφωνούσα, αλλά συζητούσε. Είχα κάνει πολλές φορές κουβέντα με τον Μιχάλη. Είχε τις απόψεις του, είχα τις δικές μου, αλλά ταλιμπάν σαν και σας δεν υπήρξε ποτέ. Και πριν αρχίσετε πάλι να λοιδορείτε - για το σχόλιο που θα παραθέσω από γνώριμό σας - να ξέρετε ότι ο Μιχάλης τον σεβόταν πάρα πολύ και αυτό το κατάλαβα καλά όταν δεν προτάθηκε για δήμαρχος της Αθήνας το 2006, που ήμουν παρών τότε στην ΚΠΕ.
    Σε δήλωσή του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη ο Αλέκος Αλαβάνος δήλωσε: «Αυτές τις μέρες βιώνουμε πάλι το πένθος από την απώλεια του Μιχάλη Παπαγιαννάκη. Γιατί λείπει ως φίλος και καλός σύντροφος. Λείπει ως αγωνιστής έντιμος και ακέραιος. Λείπει ως πηγή προβληματισμών, στοχασμών και φαντασίας. Κι ακόμη γιατί μια αριστερά που οι διαφορές ή και οι συγκρούσεις της κινούνται στον χώρο των ιδεών, κι όχι αλλού, δεν είναι δύσκολο να αναγεννά συνεχώς την ενότητά της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιόν πείθουν πια οι υποκριτικές "αλαβανιές";
    Τον είδαμε στην πράξη τον άνθρωπο - έκαψε μόνος του ότι είχε χτίσει και εγκατέλειψε σαν δειλός ένα κόμμα στους νεοκομσομόλους που ο ίδιος επέβαλε αλλά τον ...ξεπέρασαν κι αυτόν με τη φόρα που τους χάρισε.
    Ας κάνει την επανάσταση χωρίς εμάς..
    Όταν τον χρειαζόμαστε τον Οκτώβριο κρυβότανε - ούτε μια λέξη για το κόμμα του ή έστω για τον Συριζα!
    Έπειτα επαίρεται ότι δεν είναι του συστήματος κάποιος που διέλυσε με τα γιούργια του ότι δημοκρατικό υπήρχε στον Συν. Θα το θυμόμαστε για χρόνια ως τον "Μεγάλο Τυχοδιώκτη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στις παλαιότερες εποχές οι κρατούντες την όποια εξουσία φάνταζαν στα μάτια του απλού κόσμου σαν ξεχωριστοί - χαρισματικοί - ανίκητοι.
    Στην σημερινή όμως εποχή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Με την βοήθεια των ΜΜΕ ο κόσμος συνειδητοποίησε πως οι εξουσιαστές στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι ρηχά άτομα χωρίς παιδεία αλλά με περίσσιο θράσος και μηδενικό ηθικό περιεχόμενο.
    Πολλούς από αυτούς δεν θα τους ανεχόμασταν ούτε καν στις παρέες μας. π.χ.
    Φαντάζεστε τις πλάκες που θα κάναμε αν έσκαγε μύτη στην καφετέρια ο Βαϊτσης.
    Φαντάζεστε πόσοι δεν θα έρχονταν στην συνάντηση για καφέ αν τους ενημερώναμε πως θα ήτανε και ο 'Αδωνης.
    Φαντάζεστε τι γέλιο θα ρίχναμε αν είχαμε στην παρέα τον Στρατηγό Ανεμο.
    Παρακολουθώ αποσπάσματα από το κανάλι της βουλής και παθαίνω την πλάκα μου με όλους αυτούς.
    Πιστεύω πως εάν σοβαροί άνθρωποι θελήσουν να βγούνε μπροστά όλοι αυτοί θα σκορπιστούν σαν τραπουλόχαρτα.
    Ελπίζω και περιμένω
    Γιώργος EL

    Υ.Γ. Στα σχόλια βλέπω πως πολλοί κουρασμένοι και προβληματισμένοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν τα όπλα. Θέλουν να πάνε στο σπίτι να μπούνε κάτω από την κουβέρτα.
    Ελπίζω να μην το κάνουν. 'Έχει αρχίσει ο πόλεμος και οφείλουν να πολεμήσουν.
    'Έτσι κι'αλλιώς δεν θα μπορούν να κοιμηθούν από τον θόρυβο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ταλιμπανισμός φαίνεται ότι είναι η σημερινή σας κουλτούρα. Προσπάθησα να σας κάνω να το αποφύγετε. Αλλά... φαίνεται ότι ο ιός είναι βαρύς και αθεράπευτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν είπαμε redteam εμείς ότι πρότυπό μας είναι η Κούβα του Κάστρο... ο Αλαβάνος το είπε στην συγκέντρωσή σας στο Σπόρτινγκ!
    Ποιος είναι φονταμενταλιστής και ταλιμπάν, λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ούτε "εκτελούμε" συντρόφους μας καθ' υπόδειξιν, όπως κάνατε εσείς με τον Φώτη Κουβέλη. Απλά ψηφίζουμε αυτούς που συμφωνούμε μαζί τους - δεν "σκοτώνουμε" το δικαίωμα του αντίπαλου να εκφραστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα περί εκτέλεσης Κουβέλη άστα καλύτερα. Δεν σας συμφέρει. Και ιδού γιατί.
    Μαρίκα Φραγκάκη 27 Μάη στην "Αυγή":

    "Ένα άλλο ζήτημα που προέκυψε πρόσφατα αφορά στην εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο και στην μη εκλογή του σ. Κουβέλη, μέλος της οργάνωσης Καλλιθέας. Η χρήση μεθοδεύσεων κατά την εκλογή αντιπροσώπων δεν είναι νέα. Αποτελεί διατασικό φαινόμενο. Στο παρελθόν, με διάφορα τεχνάσματα δεν εξελέγησαν ως αντιπρόσωποι σε προηγούμενα συνέδρια κι άλλοι σύντροφοι και συντρόφισσες. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλώς τη σχετική τεχνική!
    Όταν όμως οι χειρισμοί θίγουν ένα κορυφαίο στέλεχος όπως το σ. Κουβέλη, τότε φθάνει να λάβει θέση και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΝ, εκφράζοντας την αγανάκτησή του! Κι όμως, αυτό που έκαναν οι σύντροφοι της Καλλιθέας είναι όχι μόνο σύνηθες, αλλά και νομότυπο σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος (άρ. 18, παρ. 6η, για τη διασταύρωση των λιστών και παρ. 6α για την ποσόστωση των γυναικών). Οι σύντροφοι δηλαδή της Καλλιθέας αξιοποίησαν δύο διατάξεις του καταστατικού, που σκοπό έχουν να προάγουν τη δημοκρατία (ενίσχυση της συνθετικής διαδικασίας εκλογής οργάνων και της παρουσίας των γυναικών), προκειμένου να αποκλείσουν ένα καταξιωμένο σύντροφο, με τις απόψεις του οποίου διαφωνούν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργο EL, συμφωνώ. Έχουμε πόλεμο και ο καθένας οφείλει να τοποθετηθεί. Και το συνέδριο του ΣΥΝ, θα γίνει μεθαύριο παρότι δεν το θέλαμε τώρα. Εκεί είναι η τελευταία ευκαιρία αλλά και υποχρέωση, για όσους κρυβόντουσαν το τελευταίο διάστημα να πάρουν θέση!
    Έπειτα ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του - αλλά να τοποθετηθεί πολιτικά πρώτα και να αναλάβει τις συνέπειες των απόψεών του.
    Γιατί σήμερα οι απόψεις είναι πράξεις και έχουν άμεσες συνέπειες - το πάρτι της εξυπνάδας τελείωσε...
    Οι φελλοί επιπλέουν γύρω μας
    Το πολιτικό σύστημα καταρρέει
    Η κρίση είναι καταθλιπτική αλλά είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για αναγέννηση θεσμών, ιδεών, συνεργασιών, συλλογικοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και άν έχεις την άποψη ότι οι Κουβανοί και ο Φιντέλ είναι Ταλιμπαν, λυπάμαι για την κατάντια σου! Τίποτε περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είδε έβαλες πολλά και πρέπει να δώσω πολλές απαντήσεις. Ευρωπαίος φονταμενταλιστής είχε δηλώσει και ο Μιχάλης, παρά το γεγονός που εγώ διαφωνούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φτωχοί και αποκλεισμένοι άνθρωποι είναι Γιώργο Ματθαίο-redteam. Αλλά και κάτω από ένα δικτατορικό καθεστώς που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα - αυτό που ονειρεύεσαι εσύ και το ΚΚΕ για τη χώρα μας...
    κι αυτό που προσπαθείς να επιβάλεις σε ένα δημοκρατικό κόμμα απειλώντας και εκβιάζοντας προσωπικά συντρόφους. Άντε μην τα βγάλω όλα στην φόρα και μας ακούσουν στην πλατεία της ...Παλλήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καταρχήν είμαι Γιώργος Ματθαίου. Μην αλλάζεις το όνομα μου και χάσω κανέναν... κουκί! Δεύτερον πάλι το έριξες στο ψέμα. Μιλάς για εκβιασμούς συντρόφων για να κάνεις φασαρία. Δεν μας το λες και έμενα να μάθω ποιον εκβίασα; Να δούμε τελικά ποιος είναι ο ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οσον αφορά στην Κούβα τόσα ξέρεις, τόσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το ποστ αφορά όλους. Θ ασχοληθώ αργότερα μαζί σου , στο υπόσχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όταν λες κάτι να το αποδεικνύεις. Γιατί ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, όπως λέει και ο λαός μας. Ειδικά σε θέματα τέτοια είμαι άτεγκτος. Συνδικαλισμούς και λάσπη δεν σηκώνω. Όσοι το έκαναν αυτό στο τέλος έχασαν. Είτε το λες τώρα, είτε θα είσαι περίγελος του blog σου για το επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργο, Ποιο το νόημα τη συζήτησης με ανθρώπους που δικαιώνουν τις πρακτικές του «ηθικό είναι ότι είναι νόμιμο» ταύτισή με τις πιο διεφθαρμένες λογικές (Βουλγαράκη). Εφόσον το καταστατικό του Συν μου επιτρέπει την εκτέλεση ενός συντρόφου είναι νόμιμο άρα και ηθικό.

    Ποιο το νόημα της συζήτησης με ανθρώπους που έχουν το θράσος να μιλούν για τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη που όντας εν ζωή έκαναν ότι τους περνούσε απο το χέρι τους να τον εξαφανίσουν. Βλ δήμο Αθήνας.
    Οι τσάμηδες σκότωναν κάποιο και μετά έκλαιγαν όλοι μαζί στην κηδεία του για τον χαμό του.
    Τέτοιος είναι ο redteam και οι όμοιοι του χωρίς αρχές και ηθική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποιος την έχασε την ηθική (δείτε τα σχόλιά σας) για να τη βρούμε εμείς οι "ανήθικοι". Λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιατί radical είμαστε κοντά σε συνεδριακές εξελίξεις και κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συνυπάρξουν με την νέα ...ΟΠΛΑ.
    Δεν είναι προσωπικό. Ο Ματθαίου είναι στέλεχος των "εκτελεστών" της "αριστερής ανασύνθεσης", κολλητός του Αλαβάνου, αυτόκλητος κριτής της προσωπικής ζωής και της αριστεροσύνης συντρόφων στην Α.Αττική κλπ κλπ
    Επίτηδες του αφήνω βήμα στο μπλογκ για να αυτοεκτεθεί και μαζί να καταδειχτεί η ζημιά της "αριστερής στροφής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιώργο μην παρασύρεσαι
    ΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΉΤΤΗΤΟΙ
    Ηλίας Πετρόπουλος
    Γιώργος EL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, αγαπητέ μου Γιώργο. Στο είπα θα γίνεις περίγελος και θα ζητήσεις και συγγνώμη. Από εκβιαστής τώρα έγινα κριτής. Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα μετά από δύο σχόλια. Βεβαίως και έχω κρίνει "συντρόφους" για τη στάση ζωής τους που έχουν και κατά πόσο είναι αριστερή. Βεβαίως ξέρω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση και θα πρέπει μερικούς πραγματικούς συντρόφους να τους δικαιολογώ. Αλλά πάντα σε προσωπικό επίπεδο. Ούτε στο σαλόνι τους μπήκα, ούτε στην κρεβατοκάμαρά τους, όπως υπονοείς. Τους κρίνω πολιτικά, όπως εσάς, που σας το επαναλαμβάνω μόνο αριστεροί δεν είστε. Στο επόμενο περιμένω και τη λέξη συγγνώμη, που ντράπηκες τώρα να την πεις. Όσο για τα περί "εκτελεστών της Αριστερής Ανασύνθεσης" σου είπα, άστο δεν σε συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παιδιά είμαστε σε καλό δρόμο! Να προσθέσω και κάτι εντελώς άσχετο και δευτερεύον: από 1-6-2010 τα φαρμακεία δεν χορηγούν φάρμακα επί πιστώσει σε ασφαλισμένους του Δημοσίου, από 1-6-2010 συνταγές φαρμάκων όλων των ταμείων πάνω από 150 ευρώ δεν εκτελούνται χωρίς θεώρηση από το αρμόδιο ταμείο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό κυρίως για τους συνταξούχους που ως ηλικιωμένοι χρειάζονται πολλά φάρμακα! Ας συνεχίσουμε τις δικές μας κόντρες, η στιγμή που θα μας βάλλει ο κόσμος στο χρονοντούλαπο ( και δικαίως ) είναι κοντά!
    Φιλικά
    Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητέ μου, ΔΥ παρακολουθώ εδώ και καιρό ότι προσπαθείς και εσύ να παρέμβεις blog βάζοντας πραγματικά προβλήματα, όπως αυτό με τα φάρμακα. Αν έχεις την εντύπωση ότι αυτοί εδώ οι τύποι σε διαβάζουν, τότε κάνεις λάθος. Έχουν έτοιμες τις απαντήσεις ("ανανεωτές" γαρ) και όταν στριμωχτούν πολύ σε στολίζουν με "κοσμητικά" επίθετα, βγάζουν το όνομά σου στον αέρα (εσένα δεν σε ξέρουν φαίνεται, αλλιώς θα το είχες πάθει), που πάνε τα παιδιά σου σχολείο κ.λ.π. κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μα καλέ μου Δυ, απο καιρό στο χρονοντούλαπο είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βρε radical, ούτε να το ήξερα ότι ήσουν έτοιμος να απαντήσεις με τα παιδιά μου. Τώρα ΔΥ ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. redteam,
    Φαίνεσαι το πόσο γελοίος και ψεύτης είσαι. Στο έφερα αυτό ως παράδειγμα για το πως αντιλαμβάνεσαι την ηθική με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και φυσικά ως ψεύτης αποσιωπάς το ότι εδώ μη σύντροφοι σου όπως λες υπερασπιστήκαμε αυτή την επιλογή και καταδικάσαμε αυτή την επίθεση. Δεν είσαι λοιπόν σε θέση να τηρείς ούτε τα αυτονόητα επειδή προφανώς δεν σε διέπουν αρχές αλλά σε οδηγεί η μόνη αρχή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δύο ή τρεις ήταν και τους ευχαρίστησα τότε. Ο Pinko,ο Πολυβώτης και δεν θυμάμαι εάν ήσουν και εσύ. Οι υπόλοιποι το... βιολί σας, όπως σήμερα. Ο Γιώργος ξανάγραψε για χιλιοστή φορά το όνομά μου, είπε ψέμματα περί εκβιασμών συντρόφων και εσύ με περιλούζεις με... επίθετα. Περιμένω ακόμα τη συγγνώμη του ιδιοκτήτη του blog για τα περί εκβιασμών συντρόφων. Του είπα και τον προειδοποίησα ότι θα ξεφτιλιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τον χαβά μου εγώ! Από 1-6-2010 οι προμηθευτές δεν θα εφοδιάζουν τα δημόσια νοσοκομεία με υλικά! Νεώτερα προσεχώς!
    Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Βρε σύντροφε ΔΥ, τι επιμένεις; Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για την... ενδοσυνασπισμική ίντριγκα και μόνο. Φαίνεται ότι ούτε με τον γείτονά τους δεν μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Redteam,
    ήμουνα και εγώ απο αυτούς που σε υπερασπίστηκαν τότε αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Τα δικαιώματα δεν έχουν μέτρα και σταθμά. Και επειδή μας διαβάζουν ίσως και καινούριοι ασφαλώς θα θυμάσαι τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σου απέναντι στον Μιχάλη Σαμπατακάκη. Που ποτέ βέβαια δεν ζήτησες ένα συγνώμη γιατί λάθη όλοι κάνουμε. όσο για το ποιοί είναι ιντρικαδόροι φάνηκε με την υπόθεση Κουβέλη. Και σε αυτό φανήκατε αχτύπητοι όντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και πως δεν θα σταματήσουν οι προμήθειες των νοσοκομείων όταν σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας- Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η εξόφληση των οφειλών αυτών θα γίνει ως εξής:
    * Οι παλαιότερες οφειλές ετών 2005- 2006, ύψους περίπου 230 εκατ. ευρώ, θα εξοφληθούν άμεσα και τοις μετρητοίς.
    * Οι οφειλές των ετών 2007- 2009 θα εξοφληθούν με άτοκους διαπραγματεύσιμους τίτλους του ελληνικού δημοσίου. Για τις οφειλές του 2007 θα εκδοθούν τίτλοι διετούς διάρκειας, για εκείνες του 2008 τριετούς διάρκειας και για τις οφειλές του 2009 θα εκδοθούν την 1η Ιανουαρίου 2011 τίτλοι τετραετούς διάρκειας.

    Είναι δυνατόν σήμερα κάποιος που του χρωστά το δημόσιο τεσσάρων χρόνων οφειλές να θέλει να πληρωθεί με "με άτοκους διαπραγματεύσιμους τίτλους του ελληνικού δημοσίου", όταν η χώρα βαδίζει προς τη χρεοκοπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Για τον Μιχάλη Σαμπατακάκη είχα απαντήσει τότε και είχα πει ότι "τα στερνά τιμούν τα πρώτα". Οι δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν εμπρηστικές και ανιστόρητες, όπως και πολλές άλλες δηλώσεις που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια. Είχα πει ότι οι διώξεις επί χούντας δεν τον εξαγνίζουν για το σήμερα και δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη για τα γεγονότα, τα οποία ήταν και παραμένουν γεγονότα, που τον εκθέτουν (Δ.Σ. της "Αυγής", δηλώσεις σε συγκεντρώσεις της ΑΠ περί αλλοίωσης της φυσιογνωμίας του ΣΥΝ από το 2004 κ.ά.). άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα σιώπησε, και αυτό του έκανε καλό. Ίσως σκεφτεί ορισμένα πράγματα που έχει κατά καιρούς δηλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Επειδή πιαστήκαμε με απαντήσεις και ανταπαντήσεις ξέχασα να σας πω να διορθώσετε το κείμενό σας. Τετραήμερο θα είναι το - κατ' εσάς πανηγύρι του συνεδρίου- 3,4,5, και 6 Ιουνίου. Ευκαιρία να το διορθώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. "Το υποψιαζόμασταν όσο ζούσε, βεβαιωθήκαμε τον ένα χρόνο που λείπει από κοντά μας. ΄Οσο αυτοφυής εμφανίστηκε ως πολιτικός, χωρίς προγόνους, άλλο τόσο δεν άφησε πολιτικούς επιγόνους, έτσι που μοιάζει με τον θάνατό του να έσβησε ένα μικρό πολιτικό σύμπαν- και αυτό είναι το πιο οδυνηρό με την απουσία του....."
    Ένας χρόνος απουσίας
    Ανδρέας Πετρουλάκης, www.protagon.gr, 27/05/2010

    ------------
    Νομίζω ότι τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ας προσθέσω εγώ για τον Παπαγιαννάκη ότι ήταν κατά του αρχικού συνασπισμού ΚΚΕ - ΕΑΡ , κατά του κοινού πορίσματος ΚΚΕ - ΕΑΡ δηλαδή, ίσως και γι αυτό τον είχαν << εξορίσει >> στην Ευρωβουλή. Ακόμη να τονίσω την συνεχή και εμπεριστατωμένη αντίθεσή του με την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ( και μετά την λήξη τους ) , λεπτομέρεια που μάλλον ξεχνούν οι εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενοι τωρινοί υμνητές του.
    Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτοι που εζησαν απο κοντα τον Μιχαλη στο κομμα[Αναν. Συσπειρωση]σιωπουν και καλα κανουν.Οι κυνηγοι κεφαλων παρακαλουνται να το βουλωσουν και να τον αφησουν ησυχο.mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κύριε Ματθαίου μήπως ντρεπόσαστε για το όνομα σας;
    Γιατί θυμώνετε όταν σας αποκαλούν με αυτό;
    Είναι ευκαιρία και για μας τους επαρχιώτες, τώρα που μάθαμε ποιός είστε,να σας ακούσουμε στο συνέδριο σαν Γ. Ματθαίου. (Πιστεύω ότι εκεί δεν θα μιλήσετε ως redteam )
    Γιατί μέχρι τώρα διαβάζοντας σας ως redteam, μπορώ να πω ότι δεν έχω και την καλύτερη εντύπωση για το πρόσωπο σας
    Σ, Χαρίτος (σύνεδρος)


    Υ/Γ. Ξέχασες να γράψεις πως τελειώνει η σ. Μ Φραγκάκη το συγκεκριμένο σημείο, στο γράμμα της για τον προσυνεδριακό διάλογο.

    Μ. Φραγκάκη
    Η πρακτική αυτή, αν και σύμφωνη με το γράμμα του καταστατικού, είναι αντίθετη με το πνεύμα του και με την ηθική της αριστεράς. Με την έννοια αυτή είναι καταδικαστέα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΧΑΧΑΧΑ...αριστερός ο Γίωργος Π.;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
    εντάξει...εντάξει παραδίδομαι....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. όσο για τον redteam...
    έπερεπε να προσέξετε με τους τακτικισμούς με το Κουβέλη και τα τάτσι μήτσι κώστα με τον Αλέκο...που από κει που τον κατηγορούσατε είστε υπερασπιστές του...ας μην δίνατε πάτημα σε Σαμπατακάκηδες να λένε σαχλαμάρες....
    Γι αυτό θα καταψηφιστείτε από το Συνέδριο....
    Η βάση του κόμματος θέλει να τελειώνει με γελοιότητες....εκτός κι αν δείξετε ότι σοβαρευεστε...
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Σαμπατακάκης δε κατάλαβα θα αποχωρήσει από το ΣΥΝ ή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από την Πολιτική Γραμματεία του....αυτό να επαγγελεστε την ανανέωση, άνθρωποι που κοντεύετε να μπείτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας καταντάει γελοίο....

    Αλλά δεν έχει και θάρρος να πει γεια σας...Είναι αλήθεια μας έχει χαιρετήσει κανα δυο φορές μαζί με το Λυκούδη...αλλά μόνο λόγια είναι...
    Ξανά Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κι ένα ακόμη σχόλιο...αν το ήθος της "ανανεωτικής" λεγόμενης αριστεράς αποκρυσταλλώνεται σ΄αυτή την ιστοσελίδα...τότε πρέπει κανείς να ψάξει υπόγεια στο αποχετευτικό σύστημα...Εγώ πάντως νομίζω ότι οι πρακτικές αυτές απομονώθηκαν στις Πολιτικές κινήσεις από τα απλά μέλη του ΣΥΝ που είχαν αναφορά στην Α.Π....ούτε καν στη ίδια λίστα δε κατέβηκαν πολλοί από αυτούς...

    θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητέ μου Σ. Χαρίτο ούτε στις προσυνεδριακές που παρουσίασα το κείμενο από τη Θεσσαλονίκη έως τα Χανιά εμφανίστηκα ως redteam.
    Δεύτερον θυμώνω γιατί το ψευδώνυμο έως τώρα στο blogαρισμα είναι ιερό και είναι χαφιεδισμός όποιος αποκαλύπτει (στριμωγμένος) το όνομά σου, το που δουλεύεις, που πάνε σχολείο τα παιδιά σου. Άρα δεν ντρέπομαι για το ονομά μου. Ξέρεις οι κουκουλοφόροι της κατοχής δεν θα διέφεραν από μερικούς εδώ μέσα και ιδιαίτερα από όσους κατά καιρούς έχουν πράξει τα παραπάνω(περιμένω εκείνη τη συγγνώμη ακόμη για τα παερί εκβιασμών συντρόφων από τον ιδιοκτήτη του μπλογκ του οποίου και εγώ γνωρίζω το όνομα αλλά ποτέ δεν το έχω γράψει).
    Τώρα για το γεγονός ότι δεν έχετε την καλύτερη εντύπωση για το πρόσωπό μου δεν μπορώ να κάνω κάτι από το να σας ζητήσω μόνο το γιατί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεν έκρυψα ποτέ το όνομά μου Γ.Ματθαίο. Το μπλογκ από την αρχή ήταν επώνυμο απλά έκοψα το επώνυμο γιατί είναι ...μεγάλο. Υπάρχει όμως στο facebook.
    θΕΩΡΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ. Κι αυτό κάνεις συστηματικά και σε αυτό το μπλογκ...
    Τα υπόλοιπα (μου τόχουν ζητήσει μέλη του Συν από την Α.Αττική), μετά το συνέδριο, για ευνόητους λόγους.
    Λίγη υπομονή...

    Γιώργος Παπασπυρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ρε συ redteam, τι στο καλό λές στους άμοιρους τους σύνεδρους, από τον έβρο μέχρι την Κρήτη;
    Αφού όπως είχαμε την ευκαιρία σ'αυτό το μπλόγκ, να διαπιστώσουμε, δεν τα πας και καλά με την πολιτική;
    Φοβάμαι ότι ένας από τους λόγους της μικρής συμμετοχής έχει να κάνει με την αποφυγή των συνέδρων, να υποστούν την στενοκεφαλιά και τον συντηρητικό λόγο σου;
    Αφού ρε συ δεν καταλαβαίνεις χριστό. Τι στο διάολο τους λές;
    Να χρεοκοπήσουμε εδώ και τώρα για να μην αναγκαστούμε να χρεοκοπήσουμε εκεί και ύστερα;
    Και δεν σε μπουγέλωσε κανείς συνταξιούχος που του ζητάς να πάψει να πληρώνεται από τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε παιδια,αφου θελει να αισθανεται μαρτυρας του...διαδικτυου,γιατι του ικανοποιειτε την λιμπιντο?mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλημέρα. Αγαπητέ μου Γιώργο γιατί βάζεις αυτό το σταθμό; Τι σημαίνει ότι "περιμένω το συνέδριο και μετά θα σου τα πω"; Δηλάδή, εφόσον έχεις στοιχεία, εάν τα πεις τώρα τι θα συμβεί; Θα πληγωθώ; Θα χάσω κουκιά; Θα προσβληθεί η προσωπικότητά μου στα μέλη του ΣΥΝ και δεν θέλεις να συμβεί; Εάν έχεις κάτι να πεις, πέστο τώρα ή αλλιώς ζήτα συγγνώμη. Ολα τα άλλα - θα στο ξαναπω- είναι λάσπη και συνδικαλισμός. Δήθεν έχω κάτι να πω, αλλά... δεν είναι η ώρα, γιατί... πρέπει να περάσει το συνέδριο. Τρίχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Βρε, mike, αφού με γνώρισες και προσωπικά. Με είδες να έχω "μαρτυρικές" διαθέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω - άλλωστε είμαι γνωστός καιροσκόπος ρεντ (βασικά ανακατεύονται γνωστοί σύντροφοι και είναι κάτι που δεν αφορά το συνέδριο - θα λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU