Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πτωχεύουμε, πτωχεύουμε αλλά για εκκλησία και εξοπλισμούς, κουβέντα...


Άνθιμος: "Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του κ. Βενιζέλου, αλλά και στην όλη του ιδεολογία και δομή για τα πράγματα της πατρίδας, ώστε νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε κάποιες καλύτερες ελπίδες για τα πράγματα από ό,τι πριν"


Κανείς πολιτικός χώρος δεν κάνει επίσημα σημαία του το πλήρες πάγωμα των εξοπλιστικών δαπανών και την διακοπή κάθε αποπληρωμής των σχετικών υποχρεώσεων που τρέχουν. 
Πτωχεύουμε, δεν πτωχεύουμε; 
Πρέπει για μερικά δις να τινάξουμε την κοινωνία στον αέρα την στιγμή που μόνο με στάση εξοπλιστικών πληρωμών τάχουμε μπροστά μας; 
Και την στιγμή που τα σύνορά μας είναι εγγυημένα από την ΕΕ; 
Δεν είναι παραλογισμός και αυτοκτονία; Τι συζητάμε λοιπόν με την τρόϊκα; 


Κανείς πολιτικός χώρος δεν κάνει επίσημα σημαία του την κατάργηση του αφορολόγητου της εκκλησίας και την αναδρομική είσπραξη των οφειλόμενων φόρων από έσοδα και ακίνητη περιουσία. 
Πτωχεύουμε, δεν πτωχεύουμε; 
Αν δεν "βοηθήσει" τώρα η εκκλησία, βάζοντας την περιουσία της ενέχυρο για τα δάνεια που παίρνουμε πότε θα το κάνει; 
Και το κράτος γιατί συνεχίζει προκλητικά να παίρνει από παντού αλλά όχι από τους οίκους του εμπορίου πίστης; Κάποιοι αγοράζουν τις υπηρεσίες τους - κάποιοι εισπράττουν. Γιατί δεν αποδίδουν τον οφειλόμενο φόρο εισοδήματος;
Ζητάμε απόδειξη από το περίπτερο αλλά όχι για τον γάμο, τα βαφτίσια ή την δωρεά. Ζητάμε φόρο ακινήτου από τον άνεργο αλλά όχι από την εκκλησιαστική ...βίλα. Δεν είναι σκανδαλώδες; 
Γιατί κανείς δεν μιλάει, γιατί κανείς οικονομολόγος δεν μετράει τι έσοδα θα είχαμε από την εκκλησία; Και γιατί, ω θεοί, της πληρώνουμε από πάνω και το προσωπικό; 
Οι άνεργοι παίρνουν επίδομα έναν χρόνο - οι άεργοι κληρικοί γιατί το παίρνουν εφ' όρου ζωής; Τι στο καλό συζητάμε με την τρόϊκα;

Θα μου πείτε, "ποιος συζητάει;" Ποιος μας εκπροσωπεί; Ο Άγιος της εκκλησίας και των εξοπλισμών (και τα δυο εξαιρέθηκαν του μνημονίου με δική του πρωτίστως φροντίδα, το ένα ως ύψιστο "εθνικό" ζήτημα - το άλλο ως "ηθικό" θέμα). Κατά τα άλλα ο λαλίστατος υπουργός διαπραγματεύεται τις τύχες μας και την τσέπη μας...


20 σχόλια:

  1. Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ έχει γίνει η βάση των αναλύσεων και των συζητήσεων.
    Πάντα με θύμωνε το πάθος των δημοσιογράφων που έβαζαν το μικρόφωνο μπροστά σε κάθε ΝΟΥΜΕΡΟ και το ρώταγαν γιατί αυτό ή εκείνο.
    Ποτέ δεν πήραν τα μικρόφωνα και τα ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ να τα βάλλουν εκεί που έπρεπε ώστε να πάρουν απαντήσεις για θέματα που καθόριζαν την ζωή μας.
    Γιατί ρε Τσουκάτε πήρες τα λεφτά από την SIMENS και που κατέληξαν
    τελικά.
    Γιατί ρε δημόσιε υπάλληλε πας και πληρώνεσαι ενώ δεν κάνεις τίποτε.
    Γιατί ρε παπά πρέπει να σε πληρώνω σαν δημόσιο υπάλληλο.
    Γιατί ρε γιατρέ εκτός από τα εκβιαστικά φακελάκια άνοιξες και ιδιωτική κλινική μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο.
    Γιατί ρε εισαγγελείς ενώ γίνεται της κακομοίρας με απατεώνες πολιτικούς - επιχειρηματίες - προμήθειες του δημοσίου - υποκλοπές - παραδικαστικό δεν κάνατε τίποτε. Το μόνο που κάνατε ήταν να μην ξεχνάτε να πάρετε τον μισθό σας.
    Τελικά ποτέ δεν έγινε προσπάθεια να μαζευτούν τα στραβά και ανάποδα.
    Υπάρχουν τεράστιες εκτάσεις - λίμνες και ποτάμια που εδώ και 190 χρόνια τις διεκδικούν ιδιώτες - Ελληνικό δημόσιο - εκκλησία - μοναστήρια.
    Η μπάλα χάθηκε εδώ και πολύ καιρό.
    Το μπάχαλο - τέρας έγινε Γκονζίλα και μόνο με γενναίες πράξεις μπορείς να ελπίζεις πως θα το κάνεις καλά.
    Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι μείνουν να υπογράψουν ένα συμφωνητικό.
    Όποιος δεν εργαστεί για το δημόσιο συμφέρον και πιαστεί να στήνει παραμάγαζα, να του κατάσχεται όλη του η περιουσία. και σε όποιον αρέσει.
    Όποιος δημόσιος υπάλληλος απασχολείται και στον ιδιωτικό τομέα άμεση απόλυση από το δημόσιο. Υπολογίζεται πως πάνω από 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι δραστηριοποιούνται με 2η δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.
    Ο ιδιωτικός τομέας όπως γνωρίζετε έχει ήδη 860.000 ανέργους και σε λίγο θα ξεπεράσει το 1.000.000
    Γιώργος EL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Γιώργος EL
    Συμφωνω σε όλα.
    Ελεγχος με την οργανωση
    "Γιωργος Θαλασσης", αποτελουμενη απο πατριωτες ελευθερους επαγγελματιες, η οποια θα ειναι ο αμειλικτος εκδικητής των λουφαδόρων, των διεφθαρμένων, των μισθοδοτούμενων αέργων η ξεκουραζόμενων ΔΥ απο τον καματον της 2ης η 3ης εργασιας, αυτων που οταν δεν τους διναμε μιζα μας αποκαλουσαν με το κωδικο ονομα "μη συνεργασιμους",....

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΥΓ Ευχομαι να σε φωτιζει διαρκως ο ...καλος θεος των ελευθερων επαγγελματιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο παραλογισμός της απεργίας.
    Ο ιδιώτης έχει το δικαίωμα να κλείνει το μαγαζί του να σταματάει το φορτηγό του διαμαρτυρόμενος - διεκδικώντας.
    Ο εργαζόμενος στο δημόσιο μπορεί να μη προσέλθει στην δουλειά του και να σταματήσει τραίνα λεωφορεία.
    Αυτό που γίνεται στην Δημόσια TV είναι πέρα από την λογική του δικαιώματος της απεργίας.
    Μπορεί κάλιστα να μη προσέλθει στην εργασία του, δικαιωμά του.
    Αλλά να εκπέμπει η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργιακό κείμενο Live με τα μηχανήματα του δημοσίου είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
    Και τι λέει η ανακοίνωση που βλέπουμε στις οθόνες.
    Η ΠΟΣΠΕΡΤ αντιστέκεται στην συρρίκνωση δηλαδή στο νοικοκύρεμα του τερατώδους οργανισμού.
    Η ΠΟΣΠΕΡΤ μάχεται να μη γίνουν απολύσεις.
    Ενώ οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων δηλώνουν πως χρόνια τώρα μισθοδοτούνται εκατοντάδες δήθεν υπάλληλοι η ΠΟΣΠΕΡΤ αγωνίζεται να μην γίνει καμία απόλυση.
    Δηλαδή τι μας λέτε πως πρέπει να συνεχιστεί αυτή η ιστορία?
    Και για τον πολιτισμό περιλαμβάνεται και ο εκκλησιασμός κάθε Κυριακή και η κάλυψη του Αγίου Φωτος με τιμές αρχηγού κράτους?
    Γιώργος EL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι ηλιθιος!
    1.Στον γνωστο καταλογο με τους μισθους της ΕΡΤ βρηκα μια 4η ξαδελφη μου που ως δημοσιογραφος λαμβανε το 2009 62700 ετησιως, ενω συμφοιτητης μου μηχανικος ΕΜΠ πρωην μαοϊκος και γιος ραδιοφωνικου παραγωγου της ΕΡΤ 96125.
    2.Εσεις της ΔΗΜΑΡ και πρωην ΔΗΜΑΡ, μηπως με "μεταρρυθμισετε",βαλω μυαλο και γινω βοηθος της μεταρρυθμισης, δηλ. του Ηλια Μοσιλαου, της Αννας πριγκιπισσας των Σερβιων, του πρωην κνιτη με το λαμπερο λογω κολλυριου STILA Α.Λοβερδου και του fastfood-α και Δημαρχου Ραγκουση και φωτιστω τελικα;

    Αφωτιστος Φιλλελην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διορθωση εις το ορθον
    με το λαμπερο βλεμμα (λογω κολλυριου STILA) Α.Λοβερδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω ότι πρέπει να μετονομαστείς σε Αμεταρρύθμιστο Φιλέλληνα καλύτερα... γίνεται να μεταρρυθμιστείς εσύ; Κι από ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Μεσω Γιωργου
    Παρακληση οπως διαβιβασθει στις αριστερες μεταρρυθμιστικες δυναμεις

    ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΗΣΗ
    "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛ..ΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ"
    Δηλωνω τα εξης:
    1.Παρακαλω τα ΣΤΕΛΕΧΗ του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και πρωην ΔΗΜΑΡ, να με "μεταρρυθμισουν".
    2.Υποσχομαι να βαλω μυαλο και γινω πιστος βοηθος της μεταρρυθμισης, δηλ. του Ηλια(κουραγιο )Μοσιαλου, της Αννας (πριγκιπισσας των Σερβιων)Διαμαντοπουλου, του (πρωην κνιτη με το λαμπερο λογω κολλυριου STILA) Ανδρεα Λοβερδου και του Γιαννη (τεως fastfood-α και Δημαρχου) Ραγκουση εξαδελφου Γιωργου και Αννας Νταλαρα, ωστε αφενος να μην ειμαι πλεον Αφωτιστος και μαλ...κας και αφετερου να διασωσω το σαρκιον μου και...την χωρα.

    Ευπειθως,

    ο Προς Μεταρρυθμισιν
    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διορθωση εις το ορθον-2
    του (πρωην κνιτη με το λαμπερο βλεμμα λογω κολλυριου STILA) Ανδρεα Λοβερδου

    ΥΓ Προφανως ειμαι εντελως Αφωτιστος χανοντας το βλεμματου Α.Λ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδικά στην Ελλάδα σε καμια περίπτωση δεν θα αφαιρέσω τους ελεύθερους επαγγελματίες από την πελατειακή διαπλοκή. Π.χ. δικηγόροι μηχανικοί συμβολαιογράφοι κλπ που το κράτος τους εξασφαλίζει προνομιακά εισοδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί Δημήτρη δεν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά "δημόσιοι υπάλληλοι πολυτελείας" όπως τους λέει ο greek rider. Με τέτοια προστασία τι το "ελεύθερο" έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Δημήτρης

    Γραφεις
    "δεν θα αφαιρέσω τους ελεύθερους επαγγελματίες από την πελατειακή διαπλοκή. Π.χ. δικηγόροι μηχανικοί συμβολαιογράφοι κλπ που το κράτος τους εξασφαλίζει προνομιακά εισοδήματα."
    ώστε να σκοράρεις και να έχουμε ΔΥ-Ελ. επαγγελμ. 1-1

    Γράφουν πολλοί (όπως ο Γιώργος EL στο 1ο σχόλιό του), γράφω κι εγώ και πάλι δεν γίνεται κατανοητό.

    Προφανώς και υπάρχουν Ελεύθεροι Επαγγελματίες και -κυρίως -επιχειρήσεις που είχαν και έχουν προνομιακή μεταχείριση, ήδη από το 1832.

    Προφανώς και οι περισσότεροι ΔΥ και υπαλ. ΔΕΚΟ διορίζονταν με πελατειακή συναλλαγή ( λ.χ. ψήφοι της οικογένειας = 1 διορισμός).

    Το αδιέξοδο είναι η παράλογη απαίτηση όλων των μερών να διεκδικούν δικαιώματα, προνόμια, ειδική μεταχείριση χωρίς αντίστοιχες υποχρεώσεις, που επαφίενται στην διακριτική ευχέρεια και τον πατριωτισμό των συν-ελληνων, επειδη οι κρατικοι λειτουργοι κανουν τα στραβα ματια, τουλαχιστον απο το 1974.
    Για αυτο φτασαμε ως εδω.

    Ποιος εχει τιμωρηθει;
    ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.
    Πως εκπαιδεύεται η νεολαια οταν το 1986 πολλοι χρηματισθηκαν απο τον Γ.Κοσκωτα και το σλογκαν ηταν :
    "παω να με αγορασει ο Κοσκωτας αν δωσει καλη τιμη".
    Αν εχετε καιρο παρτε μερικα τευχη του ΑΝΤΙ και διαβαστε το παρτυ των "νεων τζακιων".
    Μελετηστε τους ισολογισμους των εταιρειων των "νεων τζακιων" της τελευταιας 20ετιας.
    Κοιταξτε γυρω σας και βρειτε (λογω του υψους της κινητης και ακινητης περιουσιας τους) ΔΥ σε εφοριες,τελωνεια, πολεοδομιες, γιατρους ΕΣΥ,που απαιτουσαν χρηματισμο και ελαμβαναν χρηματα.
    Φτανεις στο σημειο να θεωρεις σωστο γιατρος 55 ετων στο ΕΣΥ που σωζει ζωες, θεραπευει, κ.λ.π. να αμοιβεται πολυ λιγοτερο απο μια κυρια που πηγε στο DEREE και ξερει 2 γλωσσες και εργαζεται στην ΕΡΤ ή σε αλλη ΔΕΚΟ!!!
    Και τσιππατε ολοι για τα δηθεν πονομιακα εισοδημτα που αποκτουν δικηγόροι, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι κλπ οταν λ.χ. στην Γερμανια οι μηχανικοι 5ετους φοιτησης ειναι μολις το 0.25% πληθυσμου, ενω στην χωρα μας 1.0% και οι μισοι νεοι μηχανικοι έχουν ηδη μεταναστευσει.

    Ελεος με τον λαϊκισμο σας!!!

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ αφώτιστος
    Έννοώ αυτό που έγραψα και μόνον αυτό. Δεν έχω διάθεση να μπώ σε απαντήσεις για πράγματα που δεν είπα.
    Αν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου δεν είναι υποχρεωτικό να του απαντάς με το τι κατά την κρίση σου εννοεί.

    Θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση. Είναι π.χ. η υποχρεωτική παρουσία δικηγόρων στα συμβόλαια πελατειακό δωράκι στον κλάδο ή δεν είναι;
    Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παραπέμπω επίσης στην εξαίρετη έρευνα του Αρίστου Δοξιάδη για το εύρος της προστασίας (και) στον κλάδο των ελέυθερων επαγγελματιών
    (χωρίς να συμφωνώ με τα συμπεράσματά του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω βαρεθει να ακουω τα λεγομενα των (λιγων ειναι αληθεια)σκεπτομενων γονων της μεγαλοαστικης ταξης και τα ξεσκονισματα απο τους διανοουμενους της κεντροαριστερας. Εχουμε και εμεις δυνατοτητες αναλυσης της πραγματικοτητας. Ειναι τρομερα απογοητευτικη αυτη η ...υποταγη στις αποψεις τους. Φαινεται ειστε γεννετικα υποτελεις, μεσω των γονιδιων σας, διοτι οι προγονοι σας ηταν υποδουλοι.
    Αυτη η εμμονη με την μεταρρυθμιση, μου θυμιζει την κριτικη υποστηριξη των ξυπνιων εσωτερικων απο το 1982 και υστερα. Το αποτελεσμα ηταν οτι πλουτισαν και συνεχιζαν τις λεκτικες παπαριες περι κεντροαριστερας, ενω τελικα ενταχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ.

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΥΓ Αν θελετε εχω και καταλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν εισαι γονος της αστικης και μεγαλοαστικης ταξης, το προφανες, ευκολο και φυσιολογικο ειναι να εισαι σκεπτομενος. Αυτο ομως γενικα δεν ισχυει.Το δυσκολο ειναι, ενω εισαι οικονομικα ενας ακομη ελευθερος επαγγελματιας με καποιες ικανοτητες/δεξιοτητες, να αντιστεκεσαι στο τερας της μικρο- και μεσαιο- διαπλοκης και να πορευεσαι επαγγελματικα με τις λιγοτερες παραχωρησεις και με μεγαλες οικονομικες απωλειες, ενω ταυτοχρονα να κανεις παρεμβασεις, δαπανωντας τον ελευθερο χρονο σου, για το καλο του επαγγελματικου σου κλαδου και της κοινωνιας γενικοτερα.
    Μαλιστα, αν γραφεις και με ψευδωνυμο, το κανεις για να προστατευθεις επαγγελματικα απο τα μικρολαμογια ΔΥ και ελευθερους επαγγελματιες καθως και μικρους και μεσαιους επιχειρηματιες, πολλα των οποιων κεντροαριστερα.
    Μερικα εξ αυτων, πρωην η και νυν συνδικαλιστες, εχουν την σχιζοφρενεια αλλα να σκεφτονται, αλλα δηθεν να υποστηριζουν συνδικαλιστικα και αλλα να πραττουν επαγγελματικα .

    Αυτο -εξαλλου- ειναι και το εγγενες προβλημα της ανανεωτικης αριστερας.

    Αυτη-δυστυχως- ειναι η καθολου ευχαριστη πραγματικοτητα.

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
    Μέσα από αυτήν την διαδικασία φαίνεται ξεκάθαρα η Ελλάδα που διαμορφώσαμε.
    Τρεις λοιπόν οι εμπλεκόμενοι.
    Ο δάσκαλος.
    Περισσότερη αγωνία έχει για την συμφωνία για λάδωμα του μαθητή στην επιτροπή παρά για τον αν μάθει να οδηγεί ο μαθητής.
    Από την μίζα το 1/3 κρατάει αυτός, μαύρα εννοείται και τα άλλα 2/3 οι δύο εξεταστές και αυτά μαύρα. Εδώ θα ήθελα να απαντήσω σε κάτι δημόσιους υπαλλήλους που μιλάνε συνέχεια για τον υδραυλικό που δεν κόβει απόδειξη όταν τους ξεφουλώνει τα σκατά ή τον ηλεκτρολόγο που τους αλλάζει τις λάμπες.
    Υπάρχει σύγκριση σε ηθικό επίπεδο της μαύρης συναλλαγής του δημοσίου υπαλλήλου με την μαύρη συναλαγή του υδραυλικού?
    Και συνεχίζω με τα διπλώματα.
    Οι εξεταστές περισσότερο ποντάρουν για την οικονομική τους προκοπή στα λαδιάρικα διπλώματα που υπογράφουν παρά στον μισθό τους.
    Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον φακελογιατρό τον της πολεοδομίας τον ελεγκτή του υγειονομικού κ.α.
    Ο τρίτος της παρέας συνήθως πιτσιρικάς ή πιτσιρίκα από 18 - 25 χρόνων.
    Σε αυτήν την ηλικία μπορεί αυτή η συναλλαγή με το δημόσιο να είναι και η πρώτη του/της.
    Τι μαθαίνει λοιπόν από αυτήν την εμπειρία.
    1. Ο δάσκαλος και οι εξεταστές δεν πολυσκάνε εάν είναι έτοιμος/η να βγει στον δρόμο.
    2. Ο εξεταζόμενος συνειδητοποιεί πως οι επαφές με το δημόσιο έχουν την δική τους λογική.
    3. Την όλη διαδικασία την εγκρίνει και ο μπαμπάς με την μαμά που πληρώνουν την μίζα, γιατί σε αυτήν την ηλικία δεν έχουν ακόμη δουλέψει για να δώσουν από τα δικά τους.
    Και έχουμε ακόμη την απορία γιατί έχουμε καταντήσει όπως καταντήσαμε?
    Γιώργος EL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όμως στην συναλλαγή πάντα υπάρχουν δύο μέρη. Και όποιος αυτό δεν το λαμβάνει υπόψη του είτε είναι αφελής είτε το χρησιμοποιεί για την διαιώνιση του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @radical

    "όμως στην συναλλαγή πάντα υπάρχουν δύο μέρη. Και όποιος αυτό δεν το λαμβάνει υπόψη του είτε είναι αφελής είτε το χρησιμοποιεί για την διαιώνιση του συστήματος."

    Εγραψα για την προσπαθεια που εκανα να αποφυγω να χρηματισω, δεξια, πασοκικα και αριστερα λαμογια ΔΥ, κατα την περιοδο 1984-2009 που υπηρχαν δουλειες, ενω το 25 εως 30% των μηχανικων της γενιας μου ηταν αριστεροι κι απαντηση δεν πηρα. Ισως, γιατι κανεις σας δεν ξερει τιποτα για τον "φονο", ενω αυτα που αναφερω ειναι μια περιπτωσιολογια την οποια η Ιστορια θα αγνοησει.
    "Το δυσκολο ειναι, ενω εισαι ...ενας ακομη ελευθερος επαγγελματιας ..., να αντιστεκεσαι στο τερας της μικρο- και μεσαιο- διαπλοκης και να πορευεσαι επαγγελματικα με τις λιγοτερες παραχωρησεις και με μεγαλες οικονομικες απωλειες, ..."
    ..
    Μαλιστα, αν γραφεις και με ψευδωνυμο, το κανεις για να προστατευθεις επαγγελματικα απο τα μικρολαμογια ΔΥ και ελευθερους επαγγελματιες καθως και μικρους και μεσαιους επιχειρηματιες, πολλα των οποιων κεντροαριστερα.
    Μερικα εξ αυτων, πρωην η και νυν συνδικαλιστες, εχουν την σχιζοφρενεια αλλα να σκεφτονται, αλλα δηθεν να υποστηριζουν συνδικαλιστικα και αλλα να πραττουν επαγγελματικα .

    Αυτο -εξαλλου- ειναι και το εγγενες προβλημα της ανανεωτικης αριστερας."

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βεβαια το πλεον σημαντικο, το οπoιο οι μεταρρυθμιστες "ξεχνουν" ειναι η εξης παραινεση μου:
    "Αν εχετε καιρο παρτε μερικα τευχη του ΑΝΤΙ και διαβαστε το παρτυ των μεγαλων και μικροτερων "νεων τζακιων".
    Μελετηστε τους ισολογισμους των εταιρειων των μεγαλων και μικρων "νεων τζακιων" της τελευταιας 20ετιας.", που αφορουν πωλησεις εταιρειων, κερδοσκοπια στο χρηματιστηριο, προμηθευτες οπλων και πολεμικου εξοπλισμου, νοσοκομειακου εξοπλισμου και φαρμακων κλπ. , εργοληπτικες εταιρειες, ΜΜΕ, εταιρειες συμβουλων,...

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU