Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Διαστάσεις μαζικής υστερίας λαμβάνει ο θρήνος στη Βόρειο Κορέα για το θάνατο του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ιλ



Η ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ:
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού (από τον Ριζοσπάστη )


1 σχόλιο:

  1. Η πλάκα είναι ότι και ο τίτλος σου και τα επίσημα ΜΜΕ, παρουσιάζετε ως μαζική υστερία το θρήνο, ως αυθόρμητη μάλλον έκφραση. Κανείς δεν έχει τολμήσει να μιλήσει για προπαγάνδα του καθεστώτος με προσωπολαγνική τάση, για επιλεγμένα πλάκα ή έστω για το αποτέλεσμα μιας καθαρά προσωποκεκντρικής προπαγάνδας δεκαετιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU