Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

In Merkel We Trust ( ΣΥΡΙΖΑ΄s plan B )

"Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πεπεισμένος ότι οι Γερμανοί έχουν ήδη ετοιμάσει το σενάριο της επαναδιαπραγμάτευσης και της αντιμετώπισης μιας πιθανής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ"  (Πηγή: skai.gr)
"Υπάρχει ο κίνδυνος αυτός ναι" απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ρωτήθηκε από τον Αλέξη Παπαχελά αν έχει "υπολογίσει το ρίσκο... αν υπάρχει ο κίνδυνος να πάμε στη δραχμή και ενδεχομένως σε μια καταστροφή που θα ναι μεγαλύτερη της σημερινής".

Στην συνέντευξη του Τσίπρα στον Σκάϊ διαπίστωσα για άλλη μια φορά πόσο καλός δημοσιογράφος είναι ο Παπαχελάς. Κατάφερε να του εκμαιεύσει, νομίζω για πρώτη φορά ότι υπάρχει η πιθανότητα καταστροφής αν οι Γερμανοί δεν υποχωρήσουν στις απαιτήσεις του. Συμπλήρωσε βέβαια καταλαβαίνοντας το λάθος του ότι αυτό θα είναι η καταστροφή του ευρώ. Επίσης αποκάλυψε και το σχέδιο Β του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό τελικά είναι το σχέδιο Β των Γερμανών, δήλωσε βέβαιος ότι οι Γερμανοί έχουν σχέδιο Β σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ, μόνο που δεν είναι αυτό που μας παρουσίασε εχθές. (από σχόλιο στο fb)
Σχόλιο ΑΣ: Προφανώς εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Αφού οι Γερμανοί είναι έτοιμοι... Και μόνο να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, αρκεί... 
Αυτό είναι τελικά το φοβερό plan B του Αλέξη Τσίπρα: "In Merkel We Trust"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU