Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Οι λύκοι του κρατισμού με την προβιά του φιλελεύθερου κατάντησαν τον χαρακτηρισμό "φίλος της ελευθερίας", βρισιά...

Juan Muñoz
Στην χώρα μας την χρεοκοπημένη και παρηκμασμένη από την έλλειψη της όποιας αστικής επανάστασης, ευρωπαϊκού διαφωτισμού και αναγέννησης μετά την μεσαιωνική περίοδο Βυζαντίου-τουρκοκρατίας (δεν μας λένε τυχαία και Ιράν της Ευρώπης γι αυτόν ακριβώς το λόγο) οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους - οι απόγονοι φυσικοί και ιδεολογικοί των πειρατών και των κοτζαμπάσηδων που συνεχίζουν να κυβερνούν, αυτοαποκαλούνται ...ευρωπαϊστές, προοδευτικοί και φιλελεύθεροι - ενώ ασκούν παρασιτισμό, ακραίο συντηρητισμό και αυταρχική φορομπηχτική διακυβέρνηση σαν άλλοι κατακτητές

. Οι συνεχιστές της κλεπτοκρατίας διαστρέφουν το νόημα των λέξεων, υποδύονται τους φίλους της ελευθερίας ενώ αφυδατώνουν τον τόπο από παραγωγικό ιστό και ελεύθερη αγορά: εξανδραποδίζουν έναν ολόκληρο λαό στο όνομα του φιλελευθερισμού - και κάποιοι αριστεροί μπλέκουν τον νεοφιλελεύθερο ολοκληρωτισμό με τις ιδέες του φιλελευθερισμού κάνοντας την χάρη στους σοσιαληστές και ακροδεξιούς συγκυβερνώντες να βαφτίζονται "ευρωπαϊστές" και "φιλελεύθεροι"! Γι αυτό και δικαιολογημένη ο οργή του Άγη Βερούτη στο σημείωμα που ακολουθεί:
ΑΣ

Βρισιά να είσαι φιλελεύθερος στην Ελλάδα! 
Αν ρέπεις προς τον ολοκληρωτισμό σε λένε προοδευτικό!

του Άγη Βερούτη

Εμείς είμαστε η χώρα που στη σημαία της οι 9 γραμμές συμβολίζουν τις 9 συλλαβές του κεντρικού συνθήματος απελευθέρωσης από την τουρκοκρατία, του "Ελευθερία ή Θάνατος"!
Η χώρα που Εθνικός Ύμνος είναι οι δυο πρώτες στροφές του ποιήματος "Ύμνος προς την Ελευθερία"!!
Η χώρα που 193 χρόνια μετά η πλειοψηφία θεωρεί βρισιά να είσαι Φιλελεύθερος, δηλαδή φίλος της Ελευθερίας!
Η χώρα που οι κατεξοχήν συνταγές του κρατισμού και του παρεμβατισμού στις ατομικές ελευθερίες, η υπερφορολόγηση και το "χάρισμα" των κρατικών ασημικών στα κολλητάρια, από τους συντηρητικούς και τον λαμογοσοσιαλισμό θεωρείται Φιλελευθερισμός!!
Η χώρα που Πατέρας του Φιλελευθερισμού δεν θεωρείται ο Τόμας Τζέφερσον, ο συντάκτης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, και Τρίτος Πρόεδρος τους, τόσο μη-ρατσιστής και ανεξίθρησκος που είχε ερωτικό ειδύλλιο με μαύρη γαλλίδα στην παραμονή του στο Παρίσι, τόσο Φιλελεύθερος που καθιέρωσε την δημόσια εκπαίδευση στις ΗΠΑ ως μοχλό της απελευθέρωσης της κοινωνίας από τη νοητική φυλακή και τη θολούρα της άγνοιας!

Και αντί αυτού, σε αυτή τη χώρα ονοματίζονται ως οι χαρακτηριστικοί φιλελεύθεροι κάτι καθηγητάκια που βραβεύτηκαν από την σουηδική ακαδημία για τις οικονομικές τους θεωρίες, αλλά ποτέ δεν έμαθαν τί σημαίνει να ζεις ελεύθερος από προκαταλήψεις, από φιλαυτία, από εκμετάλλευση, από πνευματικό ακρωτηριασμό!

Αυτά όλα στη χώρα της Ελευθερίας, την Ελλάδα, το να ρέπεις προς την Ελευθερία είναι βρισιά, και να κλίνεις προς τον Ολοκληρωτισμό είναι προοδευτικό!!

Ω, Θεέ μου, τί παρακμή και τί νοητική θολούρα!!! 
Τί διάβρωση των κυττάρων του εγκεφάλου!!
Τί τραγωδία!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU