Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

"Η καταψήφιση σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση"

Ο Νίκος Παππάς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, δήλωσε ότι η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο εκλογών
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Επένδυση", ο κ. Παππάς μίλησε για το ρήγμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ που, όπως αναφέρει, έχει επιβεβαιωθεί σε τρεις ψηφοφορίες και τόνισε πως «η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ», προσθέτοντας πως χρειάζονται «καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις».

Αναφερόμενος σε όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξαν με τη ψήφο τους στη Βουλή την κυβέρνηση, ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε ότι «η καταψήφιση σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί εκλογών, δήλωσε πως «είναι λογικό να ανακυκλώνονται, όταν το κυβερνητικό κόμμα έχει τόσες κοινοβουλευτικές απώλειες».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για τον αν μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας του κόμματος θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια, σε περίπτωση εκλογών, ο Ν. Παππάς απάντησε εμμέσως πλην σαφώς. «Αν πάμε σε εκλογές, θα πάμε για να εξασφαλιστούν η απολεσθείσα σταθερότητα και η πλειοψηφία»


the press project


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU