Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Αφορολόγητο και ρύθμιση στο πρόβλημα των μέχρι σήμερα παράνομων χρεώσεων/"οφειλών" ζητούν οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ από την κυβέρνηση


από τον Σύλλογο Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Σύλλογός Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής έχει αύριο 29/01/2015 ραντεβού με την κυβέρνηση για να ΘΕΣΕΙ τις διαχωριστικές γραμμές των ελευθέρων Επαγγελματιών και να καταστήσει σαφές ότι οι θεσμικοί μας εκπρόσωποι ΔΕΝ μας εκπροσωπούν στο σύνολο των προβλημάτων μας - αιτημάτων μας. 


Θα θέσουμε όλα τα ζητήματα που μας αφορούν και καλούμε όλους τους αντίστοιχους συλλόγους και κινήσεις από όλη την Ελλάδα, να συνδράμουν την προσπάθεια είτε με φυσική παρουσία είτε με αποστολή υπομνήματος που θα καταθέσουμε στον υπουργό. 
Το προσχέδιο ασφαλιστικού χωρίς αφορολόγητο και χωρίς ρύθμιση του προβλήματος των παράνομων χρεώσεων ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ! 
Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν-ενισχύσουν την προσπάθεια να στείλουν προτάσεις-θέσεις στο syllogosoaeeattikis@gmail.com μέχρι αύριο στις 11:00 το πρωί και θα φροντίσουμε να εντάξουμε όλα τα θέματα τόσο στη συζήτηση όσο και να πρωτοκολληθούν για να φανούν οι προτάσεις μας. 

Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Δυναμικά και με γνώμονα το κοινό καλό όλων μας. Με δυναμισμό και ρεαλισμό μπορούμε να πετύχουμε πολλά. 

Αυτό που λείπει είναι η ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ από παντού ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ διεκδικώντας το αυτονόητο Εφαρμογή του Συντάγματος ΑΜΕΣΑ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ Α.Ε.Π. η οικονομία σε όλους εμάς στηρίζεται ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!


(κοινοποιήστε σε όποιον ξέρετε να μπορεί να βοηθήσει-συνδράμει)

Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Δημήτρης Κυρίτσης
Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU