Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Το Τμήμα Βιομηχανίας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά δημόσια διαβούλευση για την ενδογενή παραγωγική ανασυγκρότηση με ανοιχτή εκδήλωση την Τρίτη





Το Τμήμα Βιομηχανίας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά έναν κύκλο διαβούλευσης με τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και μας προσκαλεί σε μια ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση με θέμα την Ενδογενή Παραγωγική Ανασυγκρότηση. 

Θα παρουσιαστούν οι θέσεις - πλαίσιο διαλόγου του Τμήματος και το Τμήμα Βιομηχανίας θα ακούσει τις απόψεις των συμμετεχόντων. Όπως λέει και Βαγγέλης Αχιλλόπουλος μέλος του συντονιστικού του ΤΒ: "Χρήσιμη η συμμετοχή για όποιον παράγει προϊόν στην χώρα. Πρόκειται για έναρξη διαλόγου. Θα γίνει και δεύτερη ημερίδα τον Σεπτέμβρη όπου τον λόγο θα έχουν οι συμμετέχοντες σε αυτή την εκδήλωση. Ψάχνουμε να βρούμε κοινό τόπο για την Ανασυγκρότηση της παραγωγής στην Ελλάδα. Βοηθήστε. Η γκρίνια και ο αρνητισμός δεν έχτισε ποτέ κάτι."

Το ιστολόγιό μας δημοσιεύει συχνά πυκνά τις θέσεις του Τμήματος Βιομηχανίας αλλά και τις απόψεις μελών του αλλά και όσων βλέπουν στην ενδογενή παραγωγική ανασυγκρότηση την μόνη ρεαλιστική και στρατηγική προοπτική επιβίωσης και ανάπτυξης της χώρας και της απαλλαγής της από επιτροπείες και μνημόνια. 

Δείτε όλο αυτό το υλικό συγκεντρωμένο στο tag ενδογενής παραγωγική ανασυγκρότηση. Αλλά και στο ομώνυμο site Ενδογενής Παραγωγική Ανασυγκρότηση έκφραση του επίσης ομώνυμου ινστιτούτου ΙΝΕΠΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU