Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΟΥΜΠΑΝΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»


Στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, ενημερώθηκα τηλεφωνικώς από τη Ιδιοκτήτρια της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», Μάνια Τεγοπούλου, ότι με απολύει, επειδή δε συμφωνεί με την υποψηφιότητα μου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Της εξήγησα ότι το εκλέγεσθαι αποτελεί συνταγματικό μου δικαίωμα, και εξάλλου είχα ενημερώσει εγκαίρως τη Διεύθυνση. Αλλά ήταν αδιάφορη. Μου ξεκαθάρισε, και μάλιστα με αγοραίο τρόπο, ότι δεν θέλει στην εφημερίδα της βουλευτές ή υποψήφιους βουλευτές, δεν θέλει να την ταλαιπωρεί ο Αλέξης Τσίπρας. Προφανώς, στο δουκάτο της Μάνιας Τεγοπούλου δεν ισχύει το Σύνταγμα. Η ιδιοκτήτρια της «Ε» εισάγει την επιχείρησή της σε έναν καινούργιο μεσαίωνα, στον οποίο τα πολιτικά δικαιώματα είναι υπό περιορισμό. Δυστυχώς, κατά το σωτήριο έτος 2009, επιστρέφουμε στους αγώνες για τη Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια τύχη περιμένει και τον δημοσιογράφο της ίδιας εφημερίδας Στάθη (Σταυρόπουλο) εφόσον είναι τελικά στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Κάθε εκλογές οι εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Έθνος και Βήμα, Νέα μετατρέπονται σε "όργανα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ". Και εντάξει η ξαφνική λατρεία στον ΓΑΠ, τον "Έλληνα Ομπάμα", που "κάνει αριστερή στροφή", θα φέρει την "πράσινη ανάπτυξη" και άλλες μπούρδες που γράφονται σωρηδόν αυτές τις ημέρες. Η μετατροπή προεκλογικά, δημοκρατικών εφημερίδων σε "φασιστοτυπίες" δεν δείχνει ήδη την αλαζονεία της επερχόμενης σοσιαληστ(ρ)ικής εξουσίας; Φαίνεται ότι όχι μόνον τίποτα δεν άλλαξε στο ΠΑΣΟΚ αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν κιόλας!

4 σχόλια:

 1. kαλημερα,εχω μια πρόταση.
  Μη διαβαζετε εφημερίδες
  Κλειστε την Τηλεόραση
  Παρτε ενα βιβλίο
  Αναψτε ενα χαμηλό φως
  Βρήτε το πλεον κρυφό τμημα του σπιτιου σας,και ΑΚΟΥΤΕ BBC.!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Solar eneragy is the future for the planet.
  [url=http://www.solarcourses.org/]solar generators[/url]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Solar eneragy is the future for the planet.
  [url=http://www.solarcourses.org/]solar courses[/url]

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU

Σχόλια