Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Νέα κυβέρνηση: Από την διαχείριση δανεικών στην πολιτική της πραγματικής οικονομίας;


του Κώστα Ανδρέου*

Από ένστικτο, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν στην κυβέρνηση χωρίς κομματικά στελέχη.
Είναι μια καλή εξέλιξη.
Κατά βάθος, οι "τεχνοκράτες" που προωθούνται, είναι και φερέγγυα και επαρκή αλλά κυρίως τόσο πολιτικά πρόσωπα, όσο θα ήθελαν να είναι και τα συνήθη κομματικά στελέχη τους.Είναι επανάληψη του μοντέλου Καμίνη, Μπουτάρη.
Είναι στελέχη που καλούνται να "εκπαιδεύσουν" την ελληνική κοινωνία, σε νέα στάνταρντ για την πολιτική και το πολιτικό προσωπικό.
Στο βάθος, στην αντιπαράθεση και την υπερίσχυσή τους έναντι των κομματικών στελεχών, βλέπει κανείς για πρώτη φορά, να κερδίζει η πολιτική της πραγματικής οικονομίας, σε σχέση με αυτήν της διαχείρισης δανεικών, από τα στελέχη του "κόμματος του Δημοσίου".
Εύχομαι καλή επιτυχία στο πείραμα, βασιζόμενος κυρίως στην "βοήθειά" τους. 
Η ειρωνεία της ιστορίας , θέλει να είναι, οι φορείς του πνεύματος του διαφωτισμού, σε μια κυβέρνηση που ο επικεφαλής, δυστυχώς επικαλείται την "βοήθεια του θεού".
Αχ βρε αριστερά, που μας οδήγησες. Να είναι ο Σαμαράς από την μεριά της σωτηρίας της χώρας και σείς σε ένα "παράλληλο και παράλογο κόσμο".

*από το fb

2 σχόλια:

  1. έτσι παιδιά, γερά!! με Άδωνι, Πλεύρη, Βορίδη, Φάηλο, Μιχελάκη και τα άλλα παιδιά! πώς θα σωθούνε οι δουλίτσες σας βρε άμα δεν γίνουν οι μισθοί φιλοδωρήματα; και ειδκές οικονομικές ζώνες να φτιάξετε και στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες, να πληρώνει και λίγο συμμετοχή παραπάνω στα φάρμακα αυτός ο κακομαθημένος ο λαουτζίκος, να γίνουμε άνθρωποι επιτέλους! να μην υπήρχαν κι αυτοί οι ναζί (αδελφό κόμμα τους είπε ο Πανίκας ο όψμος φίλος σας) που σας χαλάνε την αισθητική-δεν ξέρεις ποτέ όμως, μπορεί να φανούν χρήσιμοι κι αυτοί στην εθνική προσπάθεια για να συνετίσουν την "παράλογη αριστερά".. Γερά πατριώτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ό,τι και να λέτε εγώ κυβέρνηση με αρχηγό το σαμαρά δεν πρόκειται στιγμή να τη στηρίξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU