Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Ποια Μέσα δουλεύουν για τον Μηχανισμό Fake News της ΝΔ; Μια επισκόπηση με αφορμή την ομαδική επίθεση στον ευρωβουλευτή Δ. Παπαδημούλη με συντονιστή το MegaTVΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
Ολόκληρη η ορχήστρα της (ακρο)δεξιάς ΝΔ με μαέστρο προφανώς την συμμορία της "ομάδας αλήθειας", λασπολογεί σήμερα κατά του ευρωβουλευτή Δ Παπαδημούλη.
Παρά την συναινετική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα τεράστια θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα, τα fake news και οι δολοφονίες χαρακτήρων συνεχίζονται με συμμετοχή μελών της οικογένειας Μητσοτάκη.
Σημειωτέον ότι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος που εκστόμισε από το megatv (https://www.megatv.com/megagegonota/) τις κατηγορίες για ...αντικοινωνική συμπεριφορά κατά του ευρωβουλευτή επειδή παρέλαβε ο ίδιος 2 καρότσια παραγγελίες από τον Σκλαβενίτη της γειτονιάς του επιστρέφοντας από το ευρωκοινοβούλιο, είναι ο σύζυγος της Αλεξίας Μπακογιάννη και βέβαια κάνει "αντικειμενική" πληροφόρηση από το κανάλι του Μαρινάκη. Ότι δλδ "ο Δ.Παπαδημούλης άδειασε το μισό σουπερμάρκετ" κι ότι επιδεικνύει "αντικοινωνική συμπεριφορά"...
Στον οχετό των αναπαραγωγών του fake που ακολούθησε πρωτοστάτησε όπως ήταν αναμενόμενο, ο ακροδεξιός υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης που συμπλήρωσε στα fake και το επιχείρημα ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης έσπασε την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών όσων έρχονται από το εξωτερικό για να πάει να ψωνίσει...(*)
Εκτός του fake της "είδησης", το θράσος τους είναι απύθμενο: μιλούν αυτοί που επέδειξαν πραγματικά αντικοινωνική συμπεριφορά καθυστερώντας για τρεις εβδομάδες το κλείσιμο των εκκλησιών και επιτρέποντας με ανυπολόγιστες για την δημόσια υγεία συνέπειες που ακόμη περιμένουμε με αγωνία, μεταλήψεις και συναθροίσεις εκατοντάδων ανθρώπων χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης. Αιδώς Αργείοι...
(*) Ο Δ.Παπαδημούλης γύρισε από το εξωτερικό στις 12/3 ενώ η οδηγία για υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών όσων φτάνουν στην χώρα, ανακοινώθηκε στις 16/3 με ισχύ από 17/3 (αυτό δεν μετράει για τα παπαγαλάκια της ΝΔ, τον γελοίο Άδωνη Γεωργιάδη, την Lifo κλπ που αναπαράγουν το φοβερό ...επιχείρημα "έσπασε την καραντίνα"...)

Δείτε λοιπόν μια επισκόπηση της "συμμορίας των fake news" της ΝΔ: Ευαγγελάτοι, Δελατόλες, protagonιστές, iefimerida, in.gr, lifo, marketnews (συνεργ. με Μπογδάνο) κλπ
Τα ψώνια του Παπαδημούλη
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Με γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ ο Δημήτρης Παπαδημούλης
Παπαδημούλης: Με γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ
Ο Παπαδημούλης ήρθε απ’ το εξωτερικό, κι αντί να μπει σε καραντίνα τίγκαρε καρότσια
Με 3 γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ ο Δ. Παπαδημούλης (video)
Κορωνοϊός – Παπαδημούλης: Με γεμάτα καρότσια έφυγε από το σούπερ μάρκετ
Η «ατομική ευθύνη» του κ. Παπαδημούλη - Με 3 γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ (video)
Πόσους τενεκέδες λάδι πήρε από το σούπερ μάρκετ ο Παπαδημούλης
Φυσικά υπήρξαν Μέσα που κράτησαν την αξιοπρέπειά τους μη ακολουθώντας τον κατήφορο της αγίας οικογένειας και έτσι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους δημοσιογράφους από τα payroll και την ομάδα δολοφονιών χαρακτήρων της ΝΔ.

πηγή https://www.facebook.com/groups/metarrythmisi/permalink/2979179052104061/
το βίντεο https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27371&subid=2&pubid=38560319&fbclid=IwAR1msnb-CjSTdtjof5t61CsMU5Dk5n7ScT6yFVxlh-7Z4lMFRk199zPwI3wΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU

Σχόλια