Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Αποκλειστικό: η απαντητική επιστολή-διαμαρτυρία της πληρεξούσιας δικηγόρου των Φ. & Δ. Παπαδημούλη προς το site aftodioikisi.gr για το συκοφαντικό τους δημοσίευμα (φωτογραφίες)


του Γιώργου Παπασπυρόπουλου

«Όχι μόνο έξωση δεν έγινε, αλλά χαρίστηκαν και οφειλόμενα ενοίκια 8 μηνών και χρέη σε ΔΕΚΟ – Η χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια» δήλωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης μετά την δημοσίευση στο site aftodioikisi.gr ανώνυμου ρεπορτάζ με τίτλο “Έκανε έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας (φωτο)” και την παράθεση φωτογραφιών που δείχνουν ένα διαλυμένο διαμέρισμα με την υποσημείωση ότι “Η άτυχη γυναίκα ισχυρίζεται ότι της είχαν υποσχεθεί επιδιορθώσεις που δεν έγιναν και ότι δεν μπορούσε να μείνει στο σπίτι γιατί το περιβάλλον ήταν ανθυγιεινό.”.

Στο άρθρο περιλαμβάνονται ισχυρισμοί του άγνωστου ρεπόρτερ πως “Το διαμέρισμα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, είναι σε άθλια κατάσταση με καζανάκι που δεν δουλεύει, βρύση που τρέχει μόνιμα, κατσαρίδες παντού και μια πόρτα μόνιμα κλεισμένη γιατί στον ακάλυπτο έχει αφαιρεθεί η εσωτερική σκάλα και αν ανοίξεις την πόρτα μπορεί να πέσεις στο κενό.” Αναφέρεται επίσης πως “ο Φαίδων Παπαδημούλης, γιος του ευρωβουλευτή, έκανε την πρώτη του έξωση. Παθούσα είναι μια άνεργη γυναίκα με προβλήματα υγείας.”

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στο OPENTV που δημοσιεύσαμε ήδη στο HotShotεδώ, απάντησε αναλυτικά στην συκοφαντική επίθεση εναντίον του διευκρινίζοντας ότι όχι μόνο έξωση δεν έγινε ποτέ αλλά ότι η ενοικιάστρια αποχώρησε οικειοθελώς πρόσφατα αφού της χαρίστηκαν οι οφειλές στα ενοίκια (δεν πλήρωσε κανένα). Μάλιστα, εξοφλήθηκαν από τον ιδιοκτήτη απλήρωτοι λογαριασμοί ΔΕΚΟ και επιβαρύνθηκε ο ίδιος με μεγάλα έξοδα επισκευών που απαιτεί το πράγματι κατεστραμμένο διαμέρισμα από κακή χρήση. Κατέληξε δηλώνοντας: “Τα χυδαία ψεύδη ανώνυμων δημοσιευμάτων και η λάσπη, που ενορχηστρώνει η #ΝΔ, (*) γίνονται μπούμερανγκ! Οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν! Απαντώ στα ψεύδη με στοιχεία και δεν θα κάνω πίσω!”

Και δεν έκανε πίσω. Σήμερα το aftodioikisi.gr και μαζί μερικά άλλα sites που αναδημοσίευσαν τις αδιασταύρωτες πληροφορίες και τις φωτογραφίες για την κατάσταση του διαμερίσματος που χρεώνουν στον ιδιοκτήτη και όχι την ενοικιάστρια, ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ με την απαίτηση ” να αποκατασταθεί άμεσα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας η αδιαμφισβήτητη αλήθεια που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ουδέποτε έλαβε χώρα εκτέλεση της διαταγής απόδοσης μισθίου και ουδέποτε έγινε έξωση μέσω δικαστικού επιμελητή της μισθώτριας που κατά καιρούς κατοικούσε στο διαμέρισμα.” και  “Να παραλειφθεί στο μέλλον κάθε παρόμοιο συκοφαντικό δημοσίευμα που προσβάλλει την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά τους. ” με την προειδοποίηση ότι Δημήτρης και Φαίδωνας Παπαδημούλης “επιφυλάσσονται στην περίπτωση που δεν αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια με νέο δημοσίευμα, να υπερασπιστούν με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά τους”.

Δημοσιεύουμε αποκλειστικά ολόκληρη την επιστολή-εξώδικο διαμαρτυρία και μαζί τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες για την αληθινή κατάσταση του διαμερίσματος όταν ενοικιάστηκε στην συγκεκριμένη κυρία την άνοιξη του 2021:

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,  
Ονομάζομαι Καλλιόπη Αναγνωστάκη και σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή, ως πληρεξούσια δικηγόρος του Κου Φαίδωνα Παπαδημούλη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα όσα ψευδώς και με προφανή σκοπό να σπιλώσουν το όνομα του εντολέως μου καθώς και του πατέρα του Δημητρίου Παπαδημούλη αναγράφονται στο  site της εφημερίδας aftodioikisi.gr και αναπαράγονται και από άλλα δημοσιογραφικά μέσα καθώς και στο διαδίκτυο. Προς αποκατάσταση της αλήθειας επιθυμώ να αναφέρω τα ακόλουθα:

α) Μολονότι ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου του 2021 έχει εκδοθεί η υπ’αριθμ. 11083/2021 διαταγή απόδοσης μισθίου του Ειρηνοδικείου Αθηνών , η οποία κοινοποιήθηκε στη μισθώτρια με την υπ’ αριθμ. 2272 Α/ 20-10-2021 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή προς γνώση της και προκειμένου να συμμορφωθεί με αυτήν, ο κος Φαίδων Παπαδημούλης ουδέποτε προέβη σε εκτέλεση της ως άνω διαταγής απόδοσης μισθίου μέσω δικαστικού επιμελητή. Αντιθέτως, για λόγους κατανόησης, επιδείκνυε εξακολουθητικά ανοχή στην παραμονή της μισθώτριας, η οποία επί πολλούς μήνες τον διαβεβαίωνε για την αποχώρησή της. 

β) Να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεχόταν συστάσεις από ενοίκους της πολυκατοικίας, προκειμένου να ασκήσει τα δικαιώματά του σε σχέση με το συγκεκριμένο μίσθιο καθώς υπήρχαν σοβαρά παράπονα για τη μη τήρηση των κανόνων υγιεινής που είχαν προκαλέσει την ανησυχία των γειτόνων. Περαιτέρω, οι κάτοικοι γειτονικών διαμερισμάτων παραπονούντο σε εμένα ότι στο διαμέρισμα δεν κατοικούσε σταθερά η μισθώτρια, αλλά  έμεναν διαφορετικά άτομα τα οποία μάλιστα προκαλούσαν, κάνοντας θόρυβο σε ώρες κοινής ησυχίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ενόχληση στους γείτονες του διαμερίσματος. 

γ) η μισθώτρια που αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν είχε καταβάλλει κανένα μίσθωμα μετά την έναρξη της μίσθωσης, ούτε μέχρι σήμερα έχει εξοφλήσει τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και τα κοινόχρηστα του διαμερίσματος. Αντιθέτως, παρά το γεγονός ότι παρέλαβε το μίσθιο σε πολύ καλή κατάσταση, κατά τη διάρκεια της παραμονής της προκλήθηκαν  πολλές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, τις οποίες ουδέποτε αποκατέστησε και οι οποίες ψευδώς αποδίδονται ως ευθύνη του ιδιοκτήτη (επισυνάπτονται φωτογραφίες με την κατάσταση του ακινήτου κατά την έναρξη της μίσθωσης). 

Παρ’όλα αυτά, ο κ. Φαίδων Παπαδημούλης επέδειξε υποδειγματική ανοχή και υπομονή και παρά τις πιέσεις από γείτονες να προβεί σε εκτέλεση της ανωτέρω διαταγής απόδοσης, μέχρι και σήμερα ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ να εξώσει τη συγκεκριμένη μισθώτρια. 

Για τους λόγους αυτούς, τόσο ο εντολέας μου κος Φαίδων Παπαδημούλης, όσο και ο κος Δημήτριος Παπαδημούλης, διαμαρτύρονται έντονα για την συκοφαντική δυσφήμιση που δέχθηκαν μέσω των ψευδών ισχυρισμών που διαδόθηκαν εις βάρος τους και οι οποίοι έπληξαν την τιμή και την υπόληψή τους, 
 
Απαιτούν να αποκατασταθεί άμεσα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας η αδιαμφισβήτητη αλήθεια που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ουδέποτε έλαβε χώρα εκτέλεση της διαταγής απόδοσης μισθίου και ουδέποτε έγινε έξωση μέσω δικαστικού επιμελητή της μισθώτριας που κατά καιρούς κατοικούσε στο διαμέρισμα. 

Να παραλειφθεί στο μέλλον κάθε παρόμοιο συκοφαντικό δημοσίευμα που προσβάλλει την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά τους. 
 
Άλλως σας δηλώνουν ότι επιφυλάσσονται στην περίπτωση που δεν αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια με νέο δημοσίευμα, να υπερασπιστούν με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά τους . 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση επί του συγκεκριμένου θέματος είμαι στη διάθεσή σας

Με εκτίμηση  ΚΑΛΛΙΟΠΗ Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ- ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 35, ΑΘΗΝΑ Τηλ.2105229539, Κιν. 6936060509 Email: kalliopi@anagnostakilaw.gr

Φωτογραφίες του διαμερίσματος ΠΡΙΝ, όπως ήταν δλδ την άνοιξη όταν ενοικιάστηκε. Η σύγκριση με την κατάστασή του όπως παραδόθηκε είναι σοκαριστική…

ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Το διαμέρισμα META, όπως δλδ παραδόθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες του aftodioikisi.gr – που χρεώνει την κατάστασή του όχι στους όποιους χρήστες αλλά …στον ιδιοκτήτη του, Φ. Παπαδημούλη! Ένα σημείο βασικό στην εξώδικη διαμαρτυρία που έλαβε το aftodioikisi.gr όσον αφορά τα ψεύδη και την συκοφαντία κατά των Φ. και Δ. Παπαδημούλη:

ΓΙΑ “ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ Η ΝΔ”

(*) Για “λάσπη που ενορχηστρώνει η ΝΔ” μιλάει ο Δ. Παπαδημούλης, κάτι που διαπιστώνει κανείς εύκολα αν δει τις δεκάδες κοινοποιήσεις προς τις οργανώσεις της ΝΔ από την κεντρική σελίδα της ΝΔ: https://www.facebook.com/neadhmokratia/posts/10158974603531275

Αν ψάξει κανείς ποιοι το έκαναν “viral στο Twitter” – όπως ισχυρίζονται τα φιλικά Μέσα της ΝΔ – θα βρει …υπουργούς και στελέχη της ΝΔ που υιοθετούν ανοιχτά και διαδίδουν τα καταγγελλόμενα ψεύδη και τις συκοφαντίες του aftidioikisi.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλετε να βάλετε ενεργό link στο σχόλιό σας; BlogU